چگونه ميشه يه برنامه تحت شبكه با دلفي طراحي كرد؟
با سلام خدمت برنامه نويسان محترم
من مدتي است كه درباره برنامه نويسي تحت شبكه با استفاده از دلفي دارم تحقيق ميكنم ولي تا بحال يك منبع يا يك مشاوره خوب گيرم نيومده درخواستم از شما عزيزان اينكه من رو در طراحي يك برنامه تحت شبكه كمك كنيد كه اين خود شامل جواب دادن به سوالهاي :
1 اصول و قواعد عمومي و اختصاصي براي اعمال بر يك برنامه تحت شبكه
2 بانك اطلاعاتي لازم و استاندارد و نحوه استفاده از امكانت تحت شبكه اين بانك ها
3 در صورتي كه فرض بر استفاده از بانك اكسس باشد اين تعاريف و قواعد چگونه بايد اعمال شود
4 مواردي كه بايد رعايت شود در مورد تعداد جداول باز يا ادو كوئري هاي پروژه و تاثير آن بر سرعت برنامه
5 ارتباط از راه دور با برنامه
من همينجا از عزيزاني كه تخصص در اين امر دارند خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنند
با تشكر قبلي![artistic :paint: :paint:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_painting.gif)
با سلام خدمت برنامه نويسان محترم
من مدتي است كه درباره برنامه نويسي تحت شبكه با استفاده از دلفي دارم تحقيق ميكنم ولي تا بحال يك منبع يا يك مشاوره خوب گيرم نيومده درخواستم از شما عزيزان اينكه من رو در طراحي يك برنامه تحت شبكه كمك كنيد كه اين خود شامل جواب دادن به سوالهاي :
1 اصول و قواعد عمومي و اختصاصي براي اعمال بر يك برنامه تحت شبكه
2 بانك اطلاعاتي لازم و استاندارد و نحوه استفاده از امكانت تحت شبكه اين بانك ها
3 در صورتي كه فرض بر استفاده از بانك اكسس باشد اين تعاريف و قواعد چگونه بايد اعمال شود
4 مواردي كه بايد رعايت شود در مورد تعداد جداول باز يا ادو كوئري هاي پروژه و تاثير آن بر سرعت برنامه
5 ارتباط از راه دور با برنامه
من همينجا از عزيزاني كه تخصص در اين امر دارند خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنند
با تشكر قبلي
![artistic :paint: :paint:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_painting.gif)
آخرین ویرایش: