طراحي اشخاص در فلش؟

0037

Member
سلام
كسي ميدونه كه چطوري شكل آدما رو تو فلش رسم ميكنن؟

با خلاقيت و با همون ابزار ساده اي كه شما تو فلش مي بينيد. فقط خلاقيت .. كمي استعداد .. كمي تمرين و كوشش.. و بلد بودم اصول نقاشي . كاريكاتور . متحرك سا زي در كاغذ ... خودم الان زدم تو اين خط ....

0037

Member
مثلا كليپ گور پدر مدرسه از آميغي كه يه چند تا آدم توش طراحي كرده

fafa^mx

Member
خوب يه راه با مزه!شما ميتوني از يه برنامه يه اسم Poser استفاده كني كه يه پلاگ اين داره كه SWF رندر میکنه!این برنامه مخصوص ساختن موجوداته!

Norik

Active Member
fafa^mx گفت:
خوب يه راه با مزه!شما ميتوني از يه برنامه يه اسم Poser استفاده كني كه يه پلاگ اين داره كه SWF رندر میکنه!این برنامه مخصوص ساختن موجوداته!

برنامه های ديگه هم هست ؟

در اصل پلاسما براي ساخت مووي ها و كليپها و عكسها سه بعدي با خروجي swf هست ... كه طراحي انيمشن هاي يك بعدي كه سوال اين تاپيك بود (فكر كنم) 90 ٪ داخل فلش و با قوه تخيل طرف انجام ميشه .. ولي نرم افزارهاي زيادي هستند كه مي تونند انيميشنهايي با خروجي swf درست كنند

mahyar_nel

Active Member
اقا با قلم نوري هم مي شه !!!!!چرا راه به اين اسوني رو يادتون ميره؟

mahyar_nel

Active Member
زياد گرون نيست 25000 به بالا است كه اين كارها با 30000تومنيش حل ميشه درضمن كگارش هم عالي

0037

Member
وقتي همچين برنامه هايي هست ديگه قلم نوري واسه چيه
آقاي fafa^mx اگه ممكنه لينك دانلود برنامه ايي كه گفتيد بزاريد

پلاسما رو يكي از بچه ها لينك شو گذاشته بود : 90 مگ ... و در مورد قلم نوري .. نميدونم كار كردين يا نه ولي به نظر من كار باهاش خيلي سخت و زمان خيلي زيادي ميبره تا بهش عادت كنيد ...

سلام من واسه طراحي كاراكتر يه نرم افزار گير اوردم از اينجا دانلود كنيد http://www.softcities.com/It'sMe/transfer/11810.htm و يه چيز ديگه 0037 بابا اون كليپ اميغي كاراكتر هاش دزديه يا مووي كليپهاي آماده هست كه تو flashkit ميتوني پيدا كني يا با استفاده از swf Decompiler از يه swf كه توش كاراكتر هست رو تبديل ميكنه بعد وارده فلش ميكنه بعدش

جدیدترین ارسال ها

بالا