کار خوبی شده نسبتا
یکمی فوتوشاپ و بیشتر کنی بهتر میشه. من با اجازت یکوچولو کار کردم روش تو فوتوشاپ ببین بهتر نشده؟
مشاهده پیوست 99670
یه کمم سر دوربینو بالاتر بگیری که یکم از سقفم تو کادرت باشه بهتره.یا اگه میخواستی سرامیکت دیده شه باید یه کادر عمودی تر ببندی،خلاصه یکم از سقف باید تو کادر باشه.
بعد اون درخته هم که اصلا خوب نیست.ولی کلا خیلی بهتر از کار قبلیات شده
موفق باشی
سلام دوست عزیز، واسه کار چهارم از نظر تکنیکیی، رندر نسبتاً خوب و یک دستیه، خسته نباشی... به نظر من علاوه بر نکات فنی و تکنیکی رندر در انتخاب اکسسوری و همین طور نکات مربوط به همنشینی رنگ ها هم مطالعه بیشتری داشته باشی نتایج خیلی بهتری می گیری چون مثلاً من هم با درخت به اون قطوری گوشه اتاق و رنگ بندی کار اصلاً نمی تونم ارتباط برقرار کنم... موفق باشی.![]()
سلام مجدد. کل کار با مکس ساخته شده فقط اون درخته و خطوط تای روی بالش ها و مبل با زیبراشه.به نظر من کم کم وارد مدلینگ مکس بشو دیگه هر چی لازم داری یا تو همون مکس بساز یا از آبجکتای آرک مدل استفاده کن
www.viscorbel.com
یا
www.cgworkshop.com
برو اینجا آموزشای رایگانشو, ببین.فوق العاده را میندازه مدلینگتو. منم مثه خودت تازه واردم ولی روزی حداقل 5 6 ساعت ظهر که میام خونه میبینم آموزشا رو کار میکنم.
موفق باشی
همه چیزش خیلی خوب بود. فقط متریال کتاب ها خوب نیس و برگ های درخته طبیعی نیس. ولی بقیه عالییییی