بی بی کد طراحـــی داخلی 4

کدوم رنگ بندی مبل رو دوس دارید؟

• هیچکدوم

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    4
کار خوبی شده نسبتا
یکمی فوتوشاپ و بیشتر کنی بهتر میشه. من با اجازت یکوچولو کار کردم روش تو فوتوشاپ ببین بهتر نشده؟
45290481096370820167 edited.jpg
یه کمم سر دوربینو بالاتر بگیری که یکم از سقفم تو کادرت باشه بهتره.یا اگه میخواستی سرامیکت دیده شه باید یه کادر عمودی تر ببندی،خلاصه یکم از سقف باید تو کادر باشه.
بعد اون درخته هم که اصلا خوب نیست.ولی کلا خیلی بهتر از کار قبلیات شده
موفق باشی

آخرین ویرایش:

N.Abedi

Well-Known Member
سلام دوست عزیز، واسه کار چهارم از نظر تکنیکیی، رندر نسبتاً خوب و یک دستیه، خسته نباشی... به نظر من علاوه بر نکات فنی و تکنیکی رندر در انتخاب اکسسوری و همین طور نکات مربوط به همنشینی رنگ ها هم مطالعه بیشتری داشته باشی نتایج خیلی بهتری می گیری چون مثلاً من هم با درخت به اون قطوری گوشه اتاق و رنگ بندی کار اصلاً نمی تونم ارتباط برقرار کنم... موفق باشی. :rose:

mojanimator

Member
کار خوبی شده نسبتا
یکمی فوتوشاپ و بیشتر کنی بهتر میشه. من با اجازت یکوچولو کار کردم روش تو فوتوشاپ ببین بهتر نشده؟
مشاهده پیوست 99670
یه کمم سر دوربینو بالاتر بگیری که یکم از سقفم تو کادرت باشه بهتره.یا اگه میخواستی سرامیکت دیده شه باید یه کادر عمودی تر ببندی،خلاصه یکم از سقف باید تو کادر باشه.
بعد اون درخته هم که اصلا خوب نیست.ولی کلا خیلی بهتر از کار قبلیات شده
موفق باشی

سلام. بابت ویرایش خیلی ممنون. حالت سینمایی پیدا کرده!:paint:
در مورد درخته حقیقتش با زیبراش درستش کردم و بهش تکسچر دادم ولی نمیدونم چرا تکسچر رو اکسپورت نمیکرد. حقیقت زیبراشو زیاد کار نکردم...

mojanimator

Member
سلام دوست عزیز، واسه کار چهارم از نظر تکنیکیی، رندر نسبتاً خوب و یک دستیه، خسته نباشی... به نظر من علاوه بر نکات فنی و تکنیکی رندر در انتخاب اکسسوری و همین طور نکات مربوط به همنشینی رنگ ها هم مطالعه بیشتری داشته باشی نتایج خیلی بهتری می گیری چون مثلاً من هم با درخت به اون قطوری گوشه اتاق و رنگ بندی کار اصلاً نمی تونم ارتباط برقرار کنم... موفق باشی. :rose:

سلام. ممنون که نظر دادین
در مورد درخت حق با شماست. اطلا نمیدونم چیشد یه دفه زد به سرم با زیبراش هنرنمایی کنم!!!!!:soot::clap:

به نظر من کم کم وارد مدلینگ مکس بشو دیگه هر چی لازم داری یا تو همون مکس بساز یا از آبجکتای آرک مدل استفاده کن
www.viscorbel.com
یا
www.cgworkshop.com
برو اینجا آموزشای رایگانشو, ببین.فوق العاده را میندازه مدلینگتو. منم مثه خودت تازه واردم ولی روزی حداقل 5 6 ساعت ظهر که میام خونه میبینم آموزشا رو کار میکنم.
موفق باشی

mojanimator

Member
به نظر من کم کم وارد مدلینگ مکس بشو دیگه هر چی لازم داری یا تو همون مکس بساز یا از آبجکتای آرک مدل استفاده کن
www.viscorbel.com
یا
www.cgworkshop.com
برو اینجا آموزشای رایگانشو, ببین.فوق العاده را میندازه مدلینگتو. منم مثه خودت تازه واردم ولی روزی حداقل 5 6 ساعت ظهر که میام خونه میبینم آموزشا رو کار میکنم.
موفق باشی
سلام مجدد. کل کار با مکس ساخته شده فقط اون درخته و خطوط تای روی بالش ها و مبل با زیبراشه.:)

بابت سایت هم ممنون.!

همه چیزش خیلی خوب بود. فقط متریال کتاب ها خوب نیس و برگ های درخته طبیعی نیس. ولی بقیه عالییییی

webxyz

Member
خوبه خسته نباشی. روی برگهای درخت بیشتر کار کنی بهتر میشه.:paint:

mhsh

Banned
خوبه آفرین!
می دونم خیلی بهتر از اینا می تونی کار کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا