طراحان حرفه ای وب سایت

tiptopland

New Member
سلام دوستان و خسته نباشید

قابل توجه طراحان حرفه ای وب سایت ( فقط حرفه ای ها و گرافیست های حرفه ای آشنا به طراحی وب ) اگر مایل به همکاری و قبول پروژه های طراحی وب هستید لطفا فقط ( فقط ) از طریق ایمیل با من تماس بگیرید .

آدرس ایمیل : [email protected]

+ لطفا در ایمیل ارسال خود موارد زیر را اعلام نمایید
_ نام و شماره تماس ، آدرس وبسایت شخصی ، سن و معرفی کوتاه از قابلیت های خود
_ حتما چند نمونه کار به صورت لینک یا اسکرین شات از پروژه های انجام شده همراه ایمیل ارسال نمایید ( تعداد مهم نیست ، فقط کارهایی رو بفرستید که خودتون از انجام آنها راضی بوده و قوی میدونیدشون )
_ پروژه ها اکثرا برای طراحی و گرافیک وبسایت ارجاع میشوند و کار از طریق نت صورت میگیرد.
_ در صورتیکه که تسلط به زبان خارجی دارید ( در حد ترجمه از فارسی به زبان مربوطه ) اعلام بفرمایید

باتشکر

Erfan

Active Member
سلام دوستان و خسته نباشید

قابل توجه طراحان حرفه ای وب سایت ( فقط حرفه ای ها و گرافیست های حرفه ای آشنا به طراحی وب ) اگر مایل به همکاری و قبول پروژه های طراحی وب هستید لطفا فقط ( فقط ) از طریق ایمیل با من تماس بگیرید .

آدرس ایمیل : [email protected]

+ لطفا در ایمیل ارسال خود موارد زیر را اعلام نمایید
_ نام و شماره تماس ، آدرس وبسایت شخصی ، سن و معرفی کوتاه از قابلیت های خود
_ حتما چند نمونه کار به صورت لینک یا اسکرین شات از پروژه های انجام شده همراه ایمیل ارسال نمایید ( تعداد مهم نیست ، فقط کارهایی رو بفرستید که خودتون از انجام آنها راضی بوده و قوی میدونیدشون )
_ پروژه ها اکثرا برای طراحی و گرافیک وبسایت ارجاع میشوند و کار از طریق نت صورت میگیرد.
_ در صورتیکه که تسلط به زبان خارجی دارید ( در حد ترجمه از فارسی به زبان مربوطه ) اعلام بفرمایید

باتشکر

به به آقای ناوی ...
هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز بیاید اینجا و درخواست طراح و ... بکنید ...

افراد مجرب اینجا فراوان هست ...

شاد باشید.
عرفان:rose:

tiptopland

New Member
به به آقای ناوی ...
هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز بیاید اینجا و درخواست طراح و ... بکنید ...

افراد مجرب اینجا فراوان هست ...

شاد باشید.

سلام دوست عزیز
بسیار بسیار آی دی شما برام آشناست و بسیار بسیار من کم حافظه هستم ، ببخشید اگر به جا نمیارم ولی دو تا لینک سایتت رو دیدم و از کارت خیلی خوب و حرفه ای بود . چند ماه هست دنبال طراح میگردم ( البته نه چند ماه حدود دو ماه ) کارها خیلی سنگین و زیاد شده . اگر برخلاف استاتوست ( مرده ) زنده هستی و برخلاف تایتلت ( بازنشسته ) آماده ای خیلی خوشحال میشم که با هم تماسی داشته باشیم .

با تشکر

Erfan

Active Member
من کوچکتر از اونم که بخوام کسی رو تائید کنم ....

ولی عماد جان رو 100% تائید میکنم ... چون چند سالی هست با کارهاشون آشنایی دارم ..

جدیدترین ارسال ها

بالا