طاقبستان و تذهیب

naeim_crack

Active Member
سلام دوستان
ببخشید درخواستم رو اینجوری مطرح کردم .من میخوام دوسنان یه هرکی که میتونه با کلمه طاقبستان رو به صورت نستعلیق تو فوتوشاپ با یک طرح عالی درست کنه واسه بنر یک سایت میخوام خدایی فوتوشاپ یلد نیستم وگرنه هیچ وقت این جسارت رو نمیکردم

این سایت رو نگاه کنید یه عکس پوشه سمت چپ داره که تو تذهیب گذاشتن میشه بگید چه جوری این کارو کردن
عکس بالایی رو میگم ابی شده و چروک داره مرسی.intro سایت رو میگم. خدایی زود میاد سایت روببین .مرسی
www.khayyam.ir

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این سایتی رو که داده بودید من نتونستم کاملا ببینم اصلا intro سایت برای من لود نشد! با اینکه adsl دارم ولی ...

به هر حال من بصورت شکسته نستعلیق براتون یه دونه نوشتم امیدوارم به دردت بخوره.

به هر حال من بصورت نستعلیق براتون یه دونه نوشتم امیدوارم به دردت بخوره.

سارا جان فکر کنم این خط شکسته نستعلیقه . به 2 دلیل :
1: در نستعلیق " نون " کشیده نداریم / 2: ترکیب بندی نستعلیق اینطوری نمیتونه باشه . چون در طراحی نستعلیق خوانایی از اصول بوده .

موفق باشی .

آخرین ویرایش:

GFX Master

درسته میلاد جان تصحیحش کردم این رو دیشب ساعت 2/30 وقتی درخواست ایشون رو دیدم زدم تا کارشون راه بیفته.

ممنون بابت تذکرت.

naeim_crack

Active Member
مرسي

سلام سارا خانم دستتون درد نكنه

ببين اين سايتي كه ميخوام طارحي كنم www.taq-ebostan.ir/taq اين صفحه رو ببين واسه هدر بالا ميخوام كه دارم با فلش درستش كنم اول ميخوام يك عكش زيبا تلفيقي از عكس طاقبستان و نوشته طاق بستان باشه كه بتونم تو فلش افكت بدم اون بالايي خودم به هزار بدبختي درست كردم چون اصلا تا حالا كار فتوشوب نكردم حالا ميشه كمكم كنيد كه يك هدر زيبا درست كنم و در مورد تذهيب كه گفتم واسه همين مخوام گفتم شيد بشه قشنگ كرد مرسي

GFX Master

خوب بزرگترین ایرادی که اون هدر داره سایزش هست که از دو سمت راست و چپ هم بهتر بود ادامه داشته باشه و به اندازه کل صفحه باشه یا اگر میخواید سایز فعلی باشه کناره های راست و چپ باید بهتر طراحی میشدن که مرزی بین لبه های هدر و صفحه بوجود نیاد.

کیفیت عکسی هم که از طاق بستان گذاشتید پایینه و اصلا مشخص نیست. ولی میتونه هدر قشنگی بشه.

موفق باشی
سارا

naeim_crack

Active Member
سلام

سلام

از اینکه برای این موضوع وقت گداشتین ممنون . ببین انداره هدر رو من از روی نوشته های خود شما در تاپیک اموزش دسنه جمعی بدست اوردم بخاطر این بود که در رزوشین 800*600 و 1024 درست دربایدو اسکرول نداشته باشه این اندازهای کردم ولی برای گوشه و مرز عکس رو قبول دارم میشه کمکم کنین .مرسی

P.A.Y.T.O.N

Active Member
ببین عکس طاقبستان توپ بخوای دارما اگه راست کارته بگو برات بزارم!!!!!
فلشتم خیلی فلشه از اون همه فضا بهترم میشد استفاده کرد رنگشم یه کم خزه !!!
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا