صمد

سلا رفقا .. من یک تازه کارم و از اینکه با شما رفقا آشنا شدم خوشحالم
این کارو من اول با دست طراحی کردم و با فتوشاپ هم یک کم روش کار کردم .. کار اینجری من کم انجام میدم .. بیشتر کارهای مفهومی انجام میدم :neutral:
بعدا کارهامو میبینید ..
6pi3uyo.png

اینم عکس با دستش هست
8btg3ts.jpg

از آشنایی با شما دوستان خیلی خوشحالم :)
تا بعد بدرود

izone

Active Member
خجالت هم خوب چیزیه جانم. صمد چیه بگو صمد آقا تا نیومدم انگشت بزنم چشت ها. هیشکی نمیتونه مس ما انگشت بزنه. !!! :lol:

از شوخی گذشته خوب شده ولی این کدوم صمده؟ (ببخشید صمد آقاهه)! اگر یک کمی هم روشن تر بشه از دید من خیلی بهتر میشه.

سلام .. از دوستان ممنونم .. نه راسیاتش یکی از خیوشان ما اسمش صمد .. الان پیر شده . جوونیاش راننده کامیون بوده .خیلی آدم باحالیه .. اینو من بر حسب اون کشیدم
باز هم تشکر مینم از دوستان ;)

من معضرت میخوام .. اخه نقاشی که کشیدم .. بعد مجبور شدم با گوشی موبایل ازش عکس بگیرم و همین کار باعث شد که کیفیت کار بیاد پایین
اینو اسکن کردم و با فتوشاپ یک کم روش کار کردم
6kj4qxs.png

Mandana

Active Member
خجالت هم خوب چیزیه جانم. صمد چیه بگو صمد آقا تا نیومدم انگشت بزنم چشت ها. هیشکی نمیتونه مس ما انگشت بزنه. !!!

از شوخی گذشته خوب شده ولی این کدوم صمده؟ (ببخشید صمد آقاهه)! اگر یک کمی هم روشن تر بشه از دید من خیلی بهتر میشه.

باز تو رفتی سینما فیلم بروس علی دیدی؟
b12.gif
پاشو برو حبس جانم
b9.gif

/

دومی خیلی جالب شدش.رنگ هاش یه جوریه آدم خوشش میادش ^.^

در ضمن بهت خوش آمد میگم.خوشحال میشیم سایر طرح هات رو هم ببینیم
tnzl4wybzbiey8l7bf6d.gif

موفق باشی
hzuh7elctdezk35wcni1.gif

خیلی ممنون .. از همتون ممنونم .. اتفاقا امروز یک طرح زدم ولی سبک بود .. ولی دارم یک طرح خوب میزنم ..
باز هم از همه ممنونم

خیلی خیلی ممنونم .. همون طور که گفتم اولی را با موبایل عکس گرفتم واسه همین کیفیتش بد شد ولی دومی را اسکن کردم
ممنون رفقا
تا بعد بدرود

Amoo.net

Member
نقاشیه قشنگی کشیدی...
میگم حیفه ، اگه طراحی دستت رو با اسکنر منتقل کنی بهتر خودش نشون میده...:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا