صفحه مطالب خالی (سفید) لود میشه!

meysamz

Member
سایتم در لوال هیچ مشکلی ندارد، اما وقتی آپلودش کردم زمانی که وارد مطالب می شویم صفحه کاملا سفید می شود و چیزی لود نمی کند!

چطور میشه امکان نمایش خطا را تغییر داد تا لاقل بفهمیم مشکل از کجاست، و به نظرتون مشکل از کجاست.
وقتی من امکان نمایش در صفحه اول آن مطلب را فعال می کنم شفحه اول هم همینطور خالی لود میشه

سایتم در لوال هیچ مشکلی ندارد، اما وقتی آپلودش کردم زمانی که وارد مطالب می شویم صفحه کاملا سفید می شود و چیزی لود نمی کند!

چطور میشه امکان نمایش خطا را تغییر داد تا لاقل بفهمیم مشکل از کجاست، و به نظرتون مشکل از کجاست.
وقتی من امکان نمایش در صفحه اول آن مطلب را فعال می کنم شفحه اول هم همینطور خالی لود میشه
همین اتفاق برا من هم افتاده بود
می خواستم یه اسکریپت رو نصب کنم رو لوکال درست بود رو سرور مثل شما
زیاد تو کف اسکریپته نبودم..بی خیال شدم

meysamz

Member
مشکله من سر اسکریپت نیست، صفحه مطالب من اینطور میشه و در هیچ جای دیگه سایت مشکلی نیست.

meysamz

Member
لااقل یکی بگه چیکار کنم که وقتی صفحه مشکلی داره خطاشو نشون بده و سفید نیاد، سایته من از جوملاست و error reporting هم فعاله ولی موقعه خطا سفیده!

meysamz

Member
قضیه اینکه من سایتام اگه مشکلی داشته باشه وقتی دارم رو لوکال کار می کنم خطاشو نشون می ده و خوب اینطوری میشه حلش کرد ولی در هاست که آپلود می کنم وقتی صفحه مشکلی داره کل صفحه سفید میشه و هیچی لود نمیشه.
متوجه شدین؟؟؟؟؟؟؟؟
هاستی هم که باهاش کار می کنم Cpanel هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا