صفحه اول سایت پوشاک کرت

alirezak4

Member
با سلام خدمت دوستان
این طرح رو برای صفحه اول پوشاک کرت طراحی کردم که البته هنوز سایت راه اندازی نشده و در حد یک طرح هستش

خیلی خوشحال میشم که نظر بدید
فوتوشاپ
2 ساعت

پیوست ها

• cort.jpg
    cort.jpg
    308.3 کیلوبایت · بازدیدها: 49

Mohammad

Member
راستش رو بخوای نمیدونم اینو دقیقا کجای سایت قراره بذاری درضمن زیاد هم خوب نشده ، مخصوصا رنگبندی

ArTaBaZ

Well-Known Member
فقط میشه به من توضیح بدید چه ربطی به پوشاک داره ؟ من نفهمیدم
یک توضیح کوچیکی اگه میشه بد نیست
ممنون

alirezak4

Member
فقط میشه به من توضیح بدید چه ربطی به پوشاک داره ؟ من نفهمیدم
یک توضیح کوچیکی اگه میشه بد نیست
ممنون

خیلی میبخشید چه ربطی داره یعنی چی؟
انتظار داشی مثلا برای صفحه اینترو از اونجا لباس آویزون کنم
در ضمن این یه طرح سلیقه ای است شما شهامت نداری تو راه دیگه ای غیر از ظوابط موجود طرح بزنی به من چه ربطی داره فکر نکنم صفحه اینترو زیاد هم باید با کار مربوط باشه(البته این هم سلیقه ای است)

MOSTAFA

کاربر فعال
با ArTaBaZ-2010 عزیز کاملا موافقم.
دوست عزیز درسته که خلاقیت در کار های گرافیکی خیلی مهمه، اما به عقیده ی من باید طرح مرتبط با موضوع باشه و این اصلا ربطی به شهامت و از این جور چیزا نداره... اتفاقا چرا که نه، لباس های آویزان خیلی هم ایده ی خوبی هست برای صفحه ی اول همچین سایتی که با استفاده از فلش میتونه یه کار جدید و منحصر به فرد باشه...
به نظر من شما باید ابتدا هدفتون رو از مشخص کنید بعد شروع به کار کنید، اینطوری نتیجه کار هم بهتر میشه
در باره ی طرحتون هم جدا از این که ماشین و حیوانات و درخت با موضوع کار شما هیچ ارتباطی نداره، با لکه های سیاه هم در کنار ابر های سفید کاملا مخالفم... سایه ی متن هم با خود متن هماهنگ نیست، فکر میکنم بیش از حد از براش ابر استفاده کردید، همچنین استایل کلمات Home و ... خیلی زیبا نیستند و به اون متن 3d نمیان، سعی کنید کمی از رنگ های گرم تر و شاداب تر برای این جور کار ها که جنبه ی تبلیقاتی دارن استفاده کنید... در کل هنوز جای کار داره
موفق باشید

alirezak4

Member
با ArTaBaZ-2010 عزیز کاملا موافقم.
دوست عزیز درسته که خلاقیت در کار های گرافیکی خیلی مهمه، اما به عقیده ی من باید طرح مرتبط با موضوع باشه و این اصلا ربطی به شهامت و از این جور چیزا نداره... اتفاقا چرا که نه، لباس های آویزان خیلی هم ایده ی خوبی هست برای صفحه ی اول همچین سایتی که با استفاده از فلش میتونه یه کار جدید و منحصر به فرد باشه...
به نظر من شما باید ابتدا هدفتون رو از مشخص کنید بعد شروع به کار کنید، اینطوری نتیجه کار هم بهتر میشه
در باره ی طرحتون هم جدا از این که ماشین و حیوانات و درخت با موضوع کار شما هیچ ارتباطی نداره، با لکه های سیاه هم در کنار ابر های سفید کاملا مخالفم... سایه ی متن هم با خود متن هماهنگ نیست، فکر میکنم بیش از حد از براش ابر استفاده کردید، همچنین استایل کلمات Home و ... خیلی زیبا نیستند و به اون متن 3d نمیان، سعی کنید کمی از رنگ های گرم تر و شاداب تر برای این جور کار ها که جنبه ی تبلیقاتی دارن استفاده کنید... در کل هنوز جای کار داره
موفق باشید

این شد نظر درست و حسابی:green:
خیلی ممنون که با ذکر جزئیات و کامل ایرادات رو بیان کردید

ebadj

Member
به نظر من هم مرتبط باشه خیلی بهتره . اینطور طراحی صفحه اول الان خیلی کاربرد داره مخصوصا در سایت های خارجی ، اگر بیشتر روش کار بشه و مرتبط باشه عالی میشه به نظر من .
خیلی کارها میشه با تغییر کم این طرح انجام داد که مرتبط هم باشه که یکیش هم می تونه همون آویزان کردن باشه .
یا حتی لباس ها رو به تن حروف بکنی و ....
موفق باشی دوست عزیز

ArTaBaZ

Well-Known Member
خیلی میبخشید چه ربطی داره یعنی چی؟
انتظار داشی مثلا برای صفحه اینترو از اونجا لباس آویزون کنم
در ضمن این یه طرح سلیقه ای است شما شهامت نداری تو راه دیگه ای غیر از ظوابط موجود طرح بزنی به من چه ربطی داره فکر نکنم صفحه اینترو زیاد هم باید با کار مربوط باشه(البته این هم سلیقه ای است)

دوست عزیز ، ببخشید :rose: ولی نفهمیدم به شهامت چ ربطی داشت :دی
من واقعا نفهمیدم ، چون چیزی که شما گذاشتید با اسم سایتی که دارید 360 درجه فرق می کرد منم گفتم شاید اشتباه از من هست و گفتم ربطی به cort داره که من معنی شو نمی دونم
ولی در کل میخواستم بگم با موضوعتون بی ربط هست
بازم ببخشید
ولی این نظر شخصی بود و نظر هر کسی فرق میکنه !
موفق تر از قبل باشی

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
خسته نباشيد
دوست من اينجا تاپيك نظر خواهي و گالري هست براي بهتر شدن كارها و برطرف شدن نقايص كار!!
دوستان اگر به موردي اشاره ميكنند براي بالا رفتن سطح كار خودتون هست پس بهتره جبهه نگيريد!!
صفحه اينترو يا صفحه ي اول سايت هم به نظر من بايد بر اساس موضوع سايت طراحي بشه درسته ؟

من به عنوان يه بيننده توي نگاه اول متوجه نشدم موضوع كار چيه!!‌البته هنوز هم ارتباط ماشين ، پرنده ‌، فيل و درخت رو متوجه نشدم!!!

ابرها خيلي زياد هستند به نظرم چشم رو اذيت ميكنه
ابرهاي بك گراند نميدونم چرا تيره هستند ميتونستيد به نظر من بكگراند رو آسمون آبي قرار بديد كار شكيل تر و شاد تر ميشد
رنگبندي هم ميتونه خيلي بهتر باشه!‌ فكر نميكنم براي طراحي وب چنين تركيبي مخاطب رو خيلي خوب جذب كنه!
از طرفي تكست شما سه بعدي هست و خطوطي كه متصل هستند به اون با براش كشيده شده و هيچ بعدي ندارند و خيلي ساده هستند!

در كل كارتون هنوز هم جاي كاري خيلي بيشتري داره!!

در ضمن فكر ميكنم هدفتون يه همچين چيزي بوده كه آموزشش هم موجوده درسته ؟!!؟

final.jpg

موفق باشيد:rose:

آخرین ویرایش:

Mohammad

Member
راستش این پست gilas جان دیگه جای صحبت نمیذاره ، ولی میخواستم بگم من تازه فهمیدم این چیه ، فکر میکردم پوستره!

دوست من برای طراحی صفحه اول احتیاجی به این کارا نیست ، خیلی ساده می تونی درستش کنی

اما درباره کار :

اگه منظورت این بوده که کلمه cort روی ابر هست ، نتونستی منظورو خوب برسونی ، یعنی خوب کار نشده

و نمیخوام دلسردت کنم ولی فکر کنم اگه از این آموزشی که gilas جان گفتند استفاده کنی و از اول یکی دیگه بزنی بهتر باشه

:rose:

http://forum.majidonline.com/member.php?u=45675

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
اعصاب معصاب نداریا !

ولی اگه میخوای یه intro درست حسابی بزنی اینجارو بنگر و ایده بگیر نه اینکه ...
نه اینکه ...
(جرعتم نمی کنم حرو کامل کنم . آخه یکم بد قاتی میکنی:snap:البته همونجور که از نمادم معلونه میزنم و در میرم مثل ایرفرس )
نه اینکه کپی کنی :sad:

تبریک که دنبال پیشرفتی و بکلیک
http://www.koflash.com

آخرین ویرایش:

Mj

Well-Known Member
راستش پست مصطفی و gilas راهنمایی خوبی بودن
ولی به نظرم قبل شروع کار به قول nasim.fish2 باید چنتا تم پلیت ببینی تا روش ساخت دست بیاد
موفق باشی:rose:

alirezak4

Member
سلام
خسته نباشيد
دوست من اينجا تاپيك نظر خواهي و گالري هست براي بهتر شدن كارها و برطرف شدن نقايص كار!!
دوستان اگر به موردي اشاره ميكنند براي بالا رفتن سطح كار خودتون هست پس بهتره جبهه نگيريد!!
صفحه اينترو يا صفحه ي اول سايت هم به نظر من بايد بر اساس موضوع سايت طراحي بشه درسته ؟

من به عنوان يه بيننده توي نگاه اول متوجه نشدم موضوع كار چيه!!‌البته هنوز هم ارتباط ماشين ، پرنده ‌، فيل و درخت رو متوجه نشدم!!!

ابرها خيلي زياد هستند به نظرم چشم رو اذيت ميكنه
ابرهاي بك گراند نميدونم چرا تيره هستند ميتونستيد به نظر من بكگراند رو آسمون آبي قرار بديد كار شكيل تر و شاد تر ميشد
رنگبندي هم ميتونه خيلي بهتر باشه!‌ فكر نميكنم براي طراحي وب چنين تركيبي مخاطب رو خيلي خوب جذب كنه!
از طرفي تكست شما سه بعدي هست و خطوطي كه متصل هستند به اون با براش كشيده شده و هيچ بعدي ندارند و خيلي ساده هستند!

در كل كارتون هنوز هم جاي كاري خيلي بيشتري داره!!

در ضمن فكر ميكنم هدفتون يه همچين چيزي بوده كه آموزشش هم موجوده درسته ؟!!؟

final.jpg

موفق باشيد:rose:

تقربا همین چین چیزی
اما از آموزشی که گفتید استفاده نکردم
راجع به بقیه مطالبی که دوستان نوشتن هم نظر خاصی ندارم
من کارم رو گذاشتم تا نقد کنید دو سه تا از دوستان واقعا خیلی منت گذاشتن ایرادات رو به بهترین شکل و با ادبیات درست بیان کردن
ولی دوست ندارم کارم مورد تمسخر یا حمله قرار بگیره چون برام ارزش داره حالا هرچی که میخواد باشه
در ضمن من تازه دارم شروع میکنم و خودم میدونم که کارهایی که میزنم تو چه حدی هستن و غرض از زدن این کارها گرفتن نظرات سازنده از دوستان هست.
درکل از همه ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا