صرافی بایننس

saalek110

Well-Known Member
صرافی بایننس


سالک: من هیچی از این صرافی نمی دونم ، این تاپیک فعلا فقط یک تحقیق است. شاید ایران تحریم باشه یا هر مشکل دیگر.


اخیراً، حساب‌های معاملاتی بسیاری از معامله‌گران صرافی بایننس به دلیل کشور محل سکونت، به طور موقت یا برای همیشه مسدود شده است.

 

saalek110

Well-Known Member
صرافی بایننس یک صرافی رایج ارزهای دیجیتال است که در آن سرمایه‌گذاران دارایی‌های دیجیتال خود را خریداری کرده، می‌فروشند و ذخیره می‌کنند. این شرکت بزرگترین پلتفرم تجارت کریپتو از نظر حجم معاملات با میلیون‌ها مشتری در سراسر جهان است. همچنین رمز ارز بایننس کوین، که جزو ۱۰ ارز دیجیتال برتر بازار است، توسط این صرافی توسعه داده شده است.


 

saalek110

Well-Known Member
صرافی بایننس چیست؟
به طور خلاصه، می‌توان صرافی بایننس را پیشروترین پلتفرم معاملاتی ارز دیجیتال دانست که در سال ۲۰۱۷ و در هنگ‌کنگ کار خود را آغاز کرد. امنیت بالا و هزینه پایین، موجب شده تا این صرافی بیشترین حجم معاملات بازار کریپتو را به خود اختصاص دهد.

جالب است بدانید که تا سال ۲۰۲۳، میزان کاربران فعال صرافی بایننس در سراسر دنیا، حدود ۹۰ میلیون تخمین زده می‌شود. تعداد ارزهای پشتیبانی شده توسط این پلتفرم، به بالغ بر ۴۰۰ کوین و توکن می‌رسد.

علی‌رغم این‌که این صرافی توانسته بیش از ۹۰ میلیون کاربر را از کشورهای مختلف به خود جذب کند، در برخی مناطق مانند حوزه بریتانیا، مالزی و ایتالیا، امکان دسترسی به بایننس وجود ندارد.

همان منبع
 

saalek110

Well-Known Member
آشنایی با صرافی بایننس
بایننس (Binance.com)، یکی از پیشروترین صرافی‌های ارز دیجیتال در جهان، در طول این سال‌ها پیشرفت‌های زیادی داشته است اما هنوز مشخص نیست که صرافی بایننس در کدام کشور است و مقر اصلی بایننس کجاست. این صرافی که در برآورد اخیر بیش از ۵/۴ میلیارد دلار ارزش داشت، ابتدا در شانگهای شروع به کار کرد.

چانگ پنگ ژائو (معروف به CZ) با بهره‌گیری از رونق گرفتن ICO در سال ۲۰۱۷، توانست ۱۵ میلیون دلار از طریق فروش ۲۰۰ میلیون توکن بایننس (BNB) سرمایه جذب کند. ژائو از این وجوه برای ارتقای صرافی بایننس استفاده کرد.

با این حال، راه‌اندازی بایننس تا حدی با سرکوب ارزهای دیجیتال توسط دولت چین خدشه‌دار شد. شرکت ژائو که به دلیل عدم اتکا به بانک‌ها به هیچ کشوری وابسته نبود، شانگهای را ترک و به ژاپن نقل مکان کرد.

این اقدام تنها یک هفته قبل از اعلام ممنوعیت تجارت کریپتو توسط چین صورت گرفت. ژائو توانست تمام سرورهای صرافی بایننس را علاوه بر تیم اصلی شرکت به خارج از چین منتقل کند. در ژانویه ۲۰۱۸، تنها چند ماه پس از ممنوعیت، بایننس با ارزش بازار ۳/۱ میلیارد دلار به عنوان بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در جهان معرفی شد. علیرغم رقابت شدید سایر صرافی‌ها، از جمله صرافی Coinbase مستقر در ایالات متحده، بایننس توانسته بیش از چهار سال در رتبه اول خود باقی بماند.

در مارس ۲۰۱۸، در حالی که بازارهای کریپتو وارد رکود شدیدی شدند، صرافی بایننس اعلام کرد که قصد دارد دفتری در کشور مالت باز کند و تفاهم نامه‌ای را با بورس اوراق بهادار این کشور امضا کرد تا بستری برای تجارت توکن‌های امنیتی ایجاد کند. این اقدام در پاسخ به قوانین سختگیرانه‌تر ارزهای دیجیتال توسط ژاپن و چین انجام شد. همچنین، این شرکت یک یادداشت تفاهم با دولت برمودا برای بهره‌برداری از یک صرافی ارز دیجیتال امضا کرد.

تقریباً در همان زمان، بایننس راه‌اندازی Binance Jersey را اعلام کرد، یک شرکت مستقر در اروپا که یک نهاد کاملاً مستقل از شرکت مادر Binance.com خواهد بود. هدف از این حرکت، گسترش نفوذ بایننس در اروپا و ارائه جفت‌ ارزهای معاملاتی کریپتو-فیات، از جمله یورو و پوند بریتانیا بود.

با وجود امضای تفاهم نامه با مالت، سازمان خدمات مالی این کشور (MFSA) گزارش‌های رسانه‌ای که بایننس را یک شرکت «مستقر در مالت» می‌دانستند، رد کرد. این نهاد نظارتی در فوریه ۲۰۲۰ اعلام کرد که صرافی بایننس «از طرف MFSA مجاز به فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال نبوده و بنابراین تحت نظارت MFSA نیست.»
 

saalek110

Well-Known Member

صرافی بایننس کجاست؟


پرسش‌ها پیرامون مقر صرافی بایننس تنها چند ماه بعد توجه بیشتری را به خود جلب کرد. در اجلاس اتریال ConsenSys در می ۲۰۲۰، لورا شین (Laura Shin) روزنامه‌نگار حوزه ارزهای دیجیتال از چانگ پنگ ژائو پرسید که دفتر مرکزی شرکت او در کجا واقع شده است و بالاخره صرافی بایننس در کدام کشور است.

طبق گزارش CoinDesk، ژائو که انتظار چنین سؤالی را نداشت پاسخ داد:

خب، من فکر می‌کنم این زیبایی بلاک‌ چین است، این سوال مثل این است که بپرسید دفتر بیت‌کوین کجاست، زیرا بیت‌کوین دفتر ندارد.
 

saalek110

Well-Known Member
ژائو ادامه داد و گفت که بایننس دفاتر بسیاری با کارکنان در ۵۰ کشور جهان دارد. وی از این شرکت به عنوان یک نوع سازمان جدید و بدون نیاز به بانک یا آدرس پستی ثبت شده یاد کرد. او صرافی بایننس را با تفاوت اسب و ماشین با وجود اینکه هر دو وسیله حمل و نقل هستند مقایسه کرد و افزود:

هر جا که من بنشینم، دفتر بایننس خواهد بود. هر جا که به نیرویی نیاز داشته باشم، محل صرافی بایننس است.

به طور کلی و با تمام گمانه زنی‌هایی که توسط کارشناسان در سراسر جهان ارائه شده است، هنوز به طور قطعی مشخص نیست دفتر مرکزی این این صرافی در کدام کشور قرار دارد.

جزایر کیمن
علیرغم اینکه ادعا می‌شد صرافی بایننس در خارج از مالت مستقر است، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه بایننس در جزایر کیمن قرار دارد منتشر شد. در گزارشی توسط فایننشال تایمز آمده است که این صرافی ثبت شرکت خود را به جزایر کیمن منتقل کرده است.

یک سند ارتباط شرکتی که بعداً توسط وب سایت Decrypt تأیید شد نشان داد که این شرکت Binance Holdings Limited را در جورج تاون، جزایر کیمن در سال ۲۰۱۷ به ثبت رسانده است. این شرکت از این آدرس برای ثبت چندین علامت تجاری نام و لوگوی Binance در مارس ۲۰۱۸ استفاده کرده و روابط خود را با این کشور افزایش داده است.

تد لین (Ted Lin)، مدیر ارشد رشد صرافی بایننس، در آن زمان به Decrypt گفت که مالت به عنوان «دفتر مرکزی معنوی» شرکت عمل می‌کرد و گفت:

ما دفاتری در مالت برای خدمات مشتریان داریم و برخی از افراد در آنجا هستند، اما این دفتر مرکزی نیست. این یک ستاد معنوی است. مالت نامی است که مردم وقتی به صرافی بایننس فکر می‌کنند به ذهنشان می‌آید.

همچنین، گزارشی توسط The Block منتشر شده است که ادعا کرده صرافی بایننس ممکن است هرگز چین را ترک نکرده باشد. سخنگوی صرافی بایننس در این باره گفته که این شرکت «دفتر ثابتی در شانگهای» یا «موسسه‌ای در چین» ندارد و بیشتر کارمندان «از راه دور در چین کار می‌کنند».

آیا بایننس به فکر دفتر مرکزی دیگری است؟
در حالی که به تدریج پذیرفته شد که بایننس در خارج از جزایر کیمن فعالیت می‌کند، سازمان مقررات امور مالی این کشور وضعیت را بررسی کرد. در اطلاعیه‌ای که در جولای ۲۰۲۱ منتشر شد، اداره امور مالی جزایر کیمن (CIMA) گفت که صرافی بایننس مجاز به فعالیت در این کشور نیست.

در این اطلاعیه آمده بود که Binance Group و Binance Holdings Limited ثبت نشده، مجوز ندارند و یا به نحوی دیگر توسط این سازمان مجاز نیستند تا یک صرافی ارزهای دیجیتال را در جزایر کیمن یا در داخل آن اداره کنند.

CIMA ادامه داد و افزود که صرافی بایننس تحت نظارت این سازمان نیست و در حال بررسی است که آیا این شرکت صلاحیت آن را دارد یا خیر.

از ماه می ۲۰۲۲، دفتر مرکزی بایننس همچنان در جزایر کیمن است. با این حال، به نظر می‌رسد این شرکت در حال آماده شدن برای حرکت دیگری است. بر اساس پروفایلی از چانگ پنگ ژائو در مجله Fortune در مارس ۲۰۲۲، مدیر عامل بایننس ادعا کرد که به قانون‌گذاران گفته است که این شرکت «به‌زودی» یک دفتر مرکزی مناسب را معرفی خواهد کرد.
 

saalek110

Well-Known Member
موسس بایننس
می‌دانیم که چانگ پنگ ژائو که با نام CZ شناخته می‌شود، صرافی بایننس را بنیان‌گذاری کرد. امّا مسیر وی چندان هم ساده نبود.

CZ سال‌ها به مشاغل مختلفی مشغول بود که کار در مک‌دونالد و یک پمپ بنزین در ونکوور کانادا، از نقاط عطف زندگی کاری وی به شمار می‌آیند. CZ پیش تر این موضوع را متذکر شده بود که کانادا، زندگی وی را برای همیشه تغییر داد.

به گفته ژائو، یکی از دوستان وی به او این قول را داد که در صورت سرمایه گذاری در بیت کوین، می‌تواند سرمایه خود را تا ۱۰ برابر افزایش دهد. پس از سرمایه‌گذاری‌های اولیه، وی آپارتمان خود در شانگهای چین را به فروش رساند تا بتواند تمام سرمایه خود را وقف طلای بازار کند.

این ماجرا به سال ۲۰۱۵ باز می‌گردد و تنها ۲ سال بعد یعنی در سال ۲۰۱۷، CZ توانست صرافی Binance که امروزه آن را به عنوان بزرگترین صرافی ارز دیجیتال می‌شناسیم راه‌اندازی کند و در عرضه توکن اولیه (ICO)، سرمایه‌ای ۱۵میلیون دلاری را جذب کند.

البته که امروزه حجم معاملات بایننس در هر ۲۴ساعت ، چندین برابر کل سرمایه اولیه این صرافی است!
 

saalek110

Well-Known Member

کشورهایی که بایننس تحریم کرده

در اینجا لیستی از کشورهایی وجود دارد که معامله‌گران آن‌ها از تجارت در صرافی بایننس منع شده‌اند. لازم به ذکر است که منع معاملات از سوی قانونگذران این کشورها اعمال شده است. از این رو، صرافی بایننس نیز نمی‌تواند به کاربران این کشورها خدمات ارائه کند:

  • آنتاریو (کانادا)
  • چین
  • اروپا (برای تجارت مشتقات)
  • مالزی
  • ژاپن
  • انگلستان (در برخی موارد)
  • تایلند
علاوه بر این، صرافی بایننس در بخش مقررات استفاده از این صرافی اعلام کرده که امکان بستن یک حساب به صلاحدید این صرافی در هر زمان وجود دارد. یعنی هر لحظه ممکن است به هر دلیلی شاهد بسته شدن اکانت خودتان باشید. بنابراین، کشورهای در لیست تحریم باید بیشتر مراقب باشند.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا