سلام دوستان من دنبال صدای خطا و درست میگشتم دوستان کمکم کنید ممنون میشم.
Y yadavaran90 New Member Dec 9, 2011 #1 سلام دوستان من دنبال صدای خطا و درست میگشتم دوستان کمکم کنید ممنون میشم.
hrs192 Member Dec 9, 2011 #2 yadavaran90 گفت: سلام دوستان من دنبال صدای خطا و درست میگشتم دوستان کمکم کنید ممنون میشم. کلیک کنید تا باز شود... عزیزه من یکم واضح تر منظورت بگو نکنه پیغام ارور و اوکی با صدا میخوای یا فقط صداشو میخوای؟ کلا فقط فایل های صدا رو میخوای؟
yadavaran90 گفت: سلام دوستان من دنبال صدای خطا و درست میگشتم دوستان کمکم کنید ممنون میشم. کلیک کنید تا باز شود... عزیزه من یکم واضح تر منظورت بگو نکنه پیغام ارور و اوکی با صدا میخوای یا فقط صداشو میخوای؟ کلا فقط فایل های صدا رو میخوای؟
Y yadavaran90 New Member Dec 9, 2011 #3 سلام عزیز آره فقط صداهاشونو میخوام. من خواستم فارسی رو پاس بدارم همون صدای ارور و اوکی. ممنون میشم
michelangelo Well-Known Member Dec 9, 2011 #4 من دونوع مجموعه آهنگ براتون آپلود کردم.میتونید از پوشه ی Media که در محل نصب ویندوز هم هست استفاده کنید. پیوست ها Media.rar 793 کیلوبایت · بازدیدها: 15
من دونوع مجموعه آهنگ براتون آپلود کردم.میتونید از پوشه ی Media که در محل نصب ویندوز هم هست استفاده کنید.
MahmoodM30 مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/ Dec 9, 2011 #5 با استفاده از پلاگین messagebeep هم میتونید از این صدا ها استفاده کنید پیوست ها messagebeep.zip 14 کیلوبایت · بازدیدها: 13