ببینم آقای محترم میشه اگه راست میگین این سن رو واسه من Email کنید و گر نه واسه این تهمت نمی بخشمتون.سلام شما اون قایق رو گزاشتید توی یه عکس اماده باید بیشتر کار کنید دوست عزیز
Ehsancg جان کار زیبایی شده و رنگ بندی گیرایی داره.ببینم آقای محترم میشه اگه راست میگین این سن رو واسه من Email کنید و گر نه واسه این تهمت نمی بخشمتون
نه داداش این چه حرفیه آخه بعضی وقت ها آدم خیلی از این جور حرفا ناراحت میشه.سلام. با ديدن دومين پستتون ديگه من يكي كه جرأت نظر دادن ندارم. متريال قايقه جاي كار داره. موفق باشيد.
سلام دوست من ببینید من آدم کینه ای نیستم ولی باید بگم که این اولین سایتی نیست که من دارم کارامو آپ میکنم من توسایتایی مثل: www.manvatoo.com به نام Ehsan3d و www.Cgsosity.org و ... کارامو آپ کردم ولی این نظری که شما دادین اونم برای اولین کاری که من آپ کردم یه خورده بهم بر خورد امیدوارم با آپ کردن بقیه کارام بیشتر با هم آشناشیم یا علی.سلام دوست عزیز ببخشید یه خورده خلاصه گفتم
اولا شما هیچ توضیحی ندادی
دوما من چیزی نگفتم (ولی یکم بد گفتم ببخشید)
من می گم این کار طبیعی نیست یعنی شما اون کوه رو ساختید من باورم نمی شه خیلی طبیعی شده
یببین دوست من,من آموزششو تو سایت هایی که قبلا بهتون گفته بودم گزاشتم دوست داشتین برید ببینید , البته اگه دوست داشتم تو این سایت هم پستشو میزارم.سلام
شما نمی خواین واسه کارتون یه توضیحی بدبد ایا اون کوه رو خودتون ساختید
سلام دوست من ببینید من آدم کینه ای نیستم ولی باید بگم که این اولین سایتی نیست که من دارم کارامو آپ میکنم من توسایتایی مثل: www.manvatoo.com به نام ehsan3d و www.cgsosity.org و ... کارامو آپ کردم ولی این نظری که شما دادین اونم برای اولین کاری که من آپ کردم یه خورده بهم بر خورد امیدوارم با آپ کردن بقیه کارام بیشتر با هم آشناشیم یا علی.
احسان جان خوش اومدی به جمع بچه ها..
درست میگی با کارهای بیشتر میشه بیشتر آشنا شد چون دوستان از سوابق شما اطلاعی ندارن و طبیعیه که صرفا از روی کار نظر میدن و خب میتونن سوال بپرسن یا درخواست رندرهای دیگه و وایر و .. بکنند..
کارت هم خیلی خوب شده..
موفق باشی..