صحرا

Ehsancg

Member
سلام دوستان من احسان هستم و این اولین کاریه که دارم up میکنم.:wink:
من این کارو به صورت تلفیقی انجام دادم یعنی دوتا نرم افزار Max,Vue و رندرشم Mental-Ray هستش.
مدت زمان رندرش هم 15 دقیقه بود که البته باید از سیستم تشکر کرد.:green:

پیوست ها

• View 6.1.jpg
    View 6.1.jpg
    192.1 کیلوبایت · بازدیدها: 62
آخرین ویرایش:
سلام شما اون قایق رو گزاشتید توی یه عکس اماده باید بیشتر کار کنید دوست عزیز

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ببینم آقای محترم میشه اگه راست میگین این سن رو واسه من Email کنید و گر نه واسه این تهمت نمی بخشمتون
Ehsancg جان کار زیبایی شده و رنگ بندی گیرایی داره.
ولی شما قوانین گالری رو نخوندید، برای همین نه توضیحی در مورد کار دادید، نه وایر فریمی از کار گذاشتید و نه هیچ چیز دیگه ای که مربوط به کارتون باشه.
برای همین به بچه ها حق بدید این طوری نظر بدن. شما توضیحات کامل بده و وایر هم بذار ایندفعه بیا نظر بچه ها رو بپرس.

.:. soroosh .:.

Active Member
البته عذر میخوام بنده .
اما دوستان اگه با کاری مشکل دارن یا به نوعی فکر میکنن کار مشکل از این جهت که الان بحث شده داره بهتره همیشه قبل از زدن پستی در این رابطه به مدیر بخش گزارش بدن و پیگیری موضوع را به ایشون بسپارن .
موفق باشید .

سلام.
کار قشنگی شده.
لطفا یک توضیح درباره کارتون بدین که با چه نرم افزارهایی کار شده.
سایه ها هم بنظر من خیلی تاریکه.یکمی باید روشنتر بشه واگه یکمی هم Soft تر بشه بهتره.

kamifa1986

Well-Known Member
سلام. با ديدن دومين پستتون ديگه من يكي كه جرأت نظر دادن ندارم. متريال قايقه جاي كار داره. موفق باشيد.

سلام دوست عزیز ببخشید یه خورده خلاصه گفتم
اولا شما هیچ توضیحی ندادی
دوما من چیزی نگفتم (ولی یکم بد گفتم ببخشید)
من می گم این کار طبیعی نیست یعنی شما اون کوه رو ساختید من باورم نمی شه خیلی طبیعی شده

Ehsancg

Member
سلام دوست عزیز ببخشید یه خورده خلاصه گفتم
اولا شما هیچ توضیحی ندادی
دوما من چیزی نگفتم (ولی یکم بد گفتم ببخشید)
من می گم این کار طبیعی نیست یعنی شما اون کوه رو ساختید من باورم نمی شه خیلی طبیعی شده
سلام دوست من ببینید من آدم کینه ای نیستم ولی باید بگم که این اولین سایتی نیست که من دارم کارامو آپ میکنم من توسایتایی مثل: www.manvatoo.com به نام Ehsan3d و www.Cgsosity.org و ... کارامو آپ کردم ولی این نظری که شما دادین اونم برای اولین کاری که من آپ کردم یه خورده بهم بر خورد امیدوارم با آپ کردن بقیه کارام بیشتر با هم آشناشیم یا علی.

سلام
شما نمی خواین واسه کارتون یه توضیحی بدبد ایا اون کوه رو خودتون ساختید

Ehsancg

Member
سلام
شما نمی خواین واسه کارتون یه توضیحی بدبد ایا اون کوه رو خودتون ساختید
یببین دوست من,من آموزششو تو سایت هایی که قبلا بهتون گفته بودم گزاشتم دوست داشتین برید ببینید , البته اگه دوست داشتم تو این سایت هم پستشو میزارم.
راستش من آدم از خود راضی نیستم ولی از آدم های از خود راضی متنفرم چه ایرانی چه خارجی.
پس, واسه من کلاس نزار پسر خوب.بهتره که بذونی مدیر بخش 3d studio max سایت من و تو که بیشتر از 80.000 هزار مشترک داره بنده میباشم.
اینارو گفتم فک نکنی با ببو طرفی.

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام دوست من ببینید من آدم کینه ای نیستم ولی باید بگم که این اولین سایتی نیست که من دارم کارامو آپ میکنم من توسایتایی مثل: www.manvatoo.com به نام ehsan3d و www.cgsosity.org و ... کارامو آپ کردم ولی این نظری که شما دادین اونم برای اولین کاری که من آپ کردم یه خورده بهم بر خورد امیدوارم با آپ کردن بقیه کارام بیشتر با هم آشناشیم یا علی.

احسان جان خوش اومدی به جمع بچه ها..

درست میگی با کارهای بیشتر میشه بیشتر آشنا شد چون دوستان از سوابق شما اطلاعی ندارن و طبیعیه که صرفا از روی کار نظر میدن و خب میتونن سوال بپرسن یا درخواست رندرهای دیگه و وایر و .. بکنند..

کارت هم خیلی خوب شده..
موفق باشی..

Ehsancg

Member
احسان جان خوش اومدی به جمع بچه ها..

درست میگی با کارهای بیشتر میشه بیشتر آشنا شد چون دوستان از سوابق شما اطلاعی ندارن و طبیعیه که صرفا از روی کار نظر میدن و خب میتونن سوال بپرسن یا درخواست رندرهای دیگه و وایر و .. بکنند..

کارت هم خیلی خوب شده..
موفق باشی..

ممنون دوست من البته حق با شما هست ولی بعضی از دوسان عزیز سایت یه جوره خاصی نظر میدن یعنی اصلا اسمش نظر نیست بازجوییه ولی اصلا واسه من مهم نیست.
باور کنید حتی وقت ندارم وایر کارو بزارم ولی حتما حتما این کارو میکنم تا سو تفاهما برداشته بشه و دوستان عزیز بازجو متوجه بشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا