صحبتی با آقای babak_sateli

وضعیت
موضوع بسته شده است.

roozbeh007

Member
با سلام خدمت آقا بابک
دوست عزیز حرکت امروز شما بسیار من رو نا امید کرد. من جداً به عنوان یک ایرانی به سایت مجیدآنلاین افتخار میکنم و واقعاً از پیشرفتش خوشحال میشم. من نمیدونم چه چیزی برای شما در اینجا از همه چیز بیشتر اهمیت داره، ولی برای من هیچ چیزی مهم تر از مطالب و اطلاعاتی که اینجا قرار میدم نیست. آقا بابک، پاک کردن تاپیک من بزرگترین بی احترامی بود که شما میتونستید به من بکنید. به تمام پستهای من نگاه کنید، کدومشون برای شماها نبوده؟ کدومش برای تبلیغات بوده؟ من واقعاً دوست دارم بدونم به چه دلیلی تاپیک من با عنوان Complete Guide to Amazing Sex رو پاک کردید. در پی امتون نوشتین
"دوست من مطالب اين انجمن تحت ديد افرادي قرار دارد كه شايد به 15 سال هم نرسيده باشند"
شما حتی به اون کتاب نگاهی انداختید؟ یا نظرتون رو فقط بخاطر عنوانش فرمودید؟ میشه لطف کنید و بگید که چه چیزی یا عکسی توی اون کتاب بود که باعث شد شما این جمله رو بگید؟. حاضرم قسم بخورم که تا همین الان که دارید اینو میخونید حتی روی لینکش کلیک هم نکردید.
فرمودید "اين سايت گرافيك و كامپيوتر است !
مطالب مربوط به SEX بسيار خوب و مناسب هستند زماني كه به صورت Guide ارايه شوند.
اما جاي اين مطالب در اين سايت نيست."
لینکه چندتا تاپیک رو مایلید بدم خدمتتون که ببینید که هیچ ربطی به کامپیوتر و گرافیک ندارند؟ مگه نه این سایت راجب به آموزش هم هست. مگه نه لینکی که من گذاشتم مربوط به یک کتاب الکترونیکی بود؟ مگه نه من تاپیک رو در بخش:
"عمومي
بحث درباره موضوعات مختلف ذكر نشده در ليست انجمنهاي موجود"
زدم؟
دوست عزیز من خود سانسوری نمی کنم. حتی اگر شما و امثال شما هم ناراحت بشید. وقتی میبینم چیزی مفیده و میتونه برای هموطنانم مفید باشه چرا این اطلاعات رو در اختیار دیگران قرار ندهم؟
نوشته‌اید "من و بافي همكاران مي توانستيم با اين ارسال شما Account شما را غيرفعال كنيم."
من اینهمه اینجا زحمت کشیدم. هرچی میدیدم و به نظرم خوب میومد میدادم بهتون. حالا بخاطر یک پست که اونم فقط به نظر شما خوب نبود منو تهدید به غیر فعال کردن اکانت میکنید؟ من از خودم تعریف نمیکنم ولی در ۹۰% پستهام حداقل یه جواب گرفتم که طرف مقابلم ازم تشکر کرده. من فکر میکنم واقعاً تا حالا کاملاً در خدمت سایت مجیدآنلاین بودم. آقا بابک من انقدر رفیق دارم که فارم دارن که روزانه وقت نمیکنم به همشون سر بزنم. دوست عزیز من V.I.P Member سایتهایی هستم که شما حتی معنی موضوعی که اونا در اون زمینه فعالیت میکنند رو نمیدونید، چه برسه به اینکه حتی اسم سایت رو شنیده باشید. من همیشه به سایت مجید آنلاین به عنوان یک سایت موفق ایرانی نگاه کردم. و پیشرفت ایرانیها رو در همه موارد خواهان بودم. از قدرتی که دارید سوء استفاده نکنید و جنبه کارتون رو نگه دارید. کاملاً مراقب لحن حرف زدنتون با من باشید.نه من با شما شوخی دارم و نه مایلم در مورد مثایل پوچ با شما بحث کنم. شما جنبتون رو با انجام این کار به من نشون دادید. و این بزرگترین توهینی بود که میتونستید به من بکنید. بهترین کاری که شما میتونید بکنید، برگردوندن تاپیک به جای اولش است. در غیر اینصورت بهتره که من از کاربران سایت خداحافظی کنم.
وسلام

Babak Sateli

Active Member
دوست عزیزم جناب آقای روزبه

من قصد توهین به هیچ شخصی را ندارم. چه کسی که V.I.P Member سایتهایی است که من با به حال حتی اسم آنها را نیز نشنیده ام ، و چه شخصی که از دورترین و بدون امکانات ترین شهر ایران در اینجا پیغام می گذارد. هدف ما در این سایت هم آموزش گرافيك كامپيوتر و مسايل مربوط به آن است. من از شما هم به عنوان یک کاربر فعال قدردانی می کنم و تشکر می کنم که همیشه به فکر دوستان دیگر هستید و مطالب خودتان را در سایت قرار می دهید.

اما چند نکته را باید برای شما عرض کنم ...
این سایت یک سایت ایرانی است و زیر ذره بین افرادی که منتظر هستند تا یک مطلب بیجا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی در آن گذاشته شود تا در اولین فرصت بیایند و جو آن را خراب کنند. شما در ایران زندگی نمی کنید و شاید ندانید که اگر چنین مطالبی در سایت گنجانده شوند ، بعدها می آیند و می گویند که در فلان وب سایت آموزش سکس صحیح گذاشته شده و هزار حرف و حدیس.خواندن و یادگیری این مطلب اصلاً بد نیست که هیچ ، به نظر من برای تمامی جوانها واجب هم است. اما فکر نمی کنید در وب سایتی که در آن به مسایل کامپیوتر و گرافیک رسیدگی می شود جای این بحث ها نیست ؟ حالا نه اینکه مربوط به ُSex است ... اگر به این صورت باشد فردا هم یک نفر می آید مطلبی می زند با عنوان (طرز صحیح خیاطی) یا (طرز درست آشپزی کردن) .... اصلاً قصد توهین به شما را ندارم. پای بحث من اشخاصی هستند که نشستن و منتظر یک فرصت هستند تا جو سایت را به هم بریزند. من و دوستان دیگر ، حتی تک تک کاربران وظیفه داریم با شروع چنین مشکلی جلوگیری کنیم.

قانون شماره 4) این سایت محلی جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با اهداف سايت می باشد. پس لطفاً سعی کنید مطالب خود را در رابطه با این موضوع و يا با موضوعات وابسته به آن ارسال نمایید.
اهداف اين سايت : هدف از راه اندازي اين انجمنها صرفا كمك و حل مشكلات كاربران در زمينه فعاليتهاي اين سايت كه اين فعاليتها عبارتند از طراحي گرافيك ، طراحي سايت ، برنامه نويسي ، مالتي مديا و چند موضوع عمومي كامپيوتر .

خوب حالا سوال من از شما كه خودتان را عضو فعال سايتهاي بسيار بزرگ معرفي مي كنيد اين است كه چرا به قوانين سايت احترام نگذاشته ايد ؟ در كدام قسمت توضيح فوق ما نوشته ايم كه مطالب آموزشي ( هيچ فرقي هم ندارد كه درباره كامپيوتر باشد يا خير ) را مي توانيد ارسال كنيد ؟

لینکه چندتا تاپیک رو مایلید بدم خدمتتون که ببینید که هیچ ربطی به کامپیوتر و گرافیک ندارند؟ مگه نه این سایت راجب به آموزش هم هست.

من و دوستان ديگر از جمله آقاي مجيد علوي زاده متشكر مي شويم اگر لينك هايي كه فرموده بوديد را در اختيار ما قرار دهيد تا ما در اولي فرصت تمامي آنها را حذف كنيم. اتفاقاْ من از شما گله مند هستم كه چنين نامه اي را به صورت عمومي مطرح كرده ايد. من هم جواب شما را عمومي مي دهم تا همگي متوجه شوند كه من جنبه دارم. من كه با تمامي مشغوليات زندگيم مي آيم اينجا و ساعتها وقت صرف مي كنم تا مطالبي را به ديگران نشان دهم كه آنها لذت ببرند.
طرز صحبت شما اصلاْ جالب نبود ...
از قدرتی که دارید سوء استفاده نکنید و جنبه کارتون رو نگه دارید. کاملاً مراقب لحن حرف زدنتون با من باشید.نه من با شما شوخی دارم و نه مایلم در مورد مثایل پوچ با شما بحث کنم. شما جنبتون رو با انجام این کار به من نشون دادید. و این بزرگترین توهینی بود که میتونستید به من بکنید

من مطلب شما را قبل از حذف مرور كردم.
درست نيست مطالبي در رابطه با مسايلي از اين قبيل در اين سايت مطرح شود. حرفي كه من زدم اين بوده ... مطلب شما دقيقاْ برخلاف اهداف و مسايل انجمن ها بوده و من و هر كسي ديگري كه اجازه دسترسي داشته مي توانسته مطلب شما را حذف كنه. حالا اگر برايتان اين مطلب مرور مي شود كه ما مي خواهيم از قدرت سو استفاده كنيم دوست عزيز ، اشتباه مي كنيد. اين شما بوديد كه به قوانين سايت احترام نگذاشتيد. در انتها من از شما به خاطر اينكه حذف مطلب ، باعث دلخوري شما شده معذرت خواهي مي كنم و اميدوار هستم از اين پس با توجه به قوانين سايت ، شاهد مطالب مفيد و حضور فعال شما دوست عزيز باشيم.

اميدوارم دلخوري شما برطرف شده باشد و همگي ما را دوست خودتان بدانيد.
با تشكر فراوان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saman_sweden

Active Member
اين تايپك فقل ميشود اگر از هم سوالي داريد بهتره از راه PM اقدام نماييد
يسري ظوابط و قوانين است كه ويژه هر سايتي است و انجمن با انجمن فرق دارد اگر بخواهيم در مورد هر موضوعي در اين انجمن صحبت شود كه اونموقع از اون مسير و هدفمان دور ميشويم اين دليل برسانسور كردن مطالب نيست به اين ميگن كاناليزه كردن مطالب
ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا