Fa شی html

skyblu

Member
با سلام
با چه دستوری می توان یک شی html یا browser ، را hide کرد ؟ با چه دستوری می توان راست کلیک و چب کلیک

روی متنی که این شی نشان می دهد ، را غیر فعال کرد تا کاربر نتواند روی متنی که نشان داده می شود راست کلیک و چب کلیک کند؟ با چه دستوری می توان این شی را به مختصات دیگر move کرد؟

m javad

کاربر متخصص
کد برای مخفی کردن:
کد:
Hide("Browser")
کد برای نمایش:
کد:
Show("Browser")
کد برای move کردن
کد:
MoveObject("Browser","10,20")
کد برای move و تغییر سایز همزمان:
کد:
MoveObject("Browser","10,20,150,200")
برای برداشتن راست کلیک ، با دبل کلیک بر روی browser تیک گزینه Disable Right-Click menu رو بزارید​

skyblu

Member
با سپاس ، بینید من توی word یک متنی را درست کردم با پسوند pdf آنرا save کردم حالا در mmb یک شی html می گذارم و در قسمت آدرس آن مسیر این فایل را می دهم . در اجرا ، نوارهای بالای pdf ، مثل menubar ,... را نشان می دهد من می خواهم این نوارها را نشان ندهد 2- در ثانی من تیک disable را گذاشتم اما برای فایل های pdf راست کلیک را غیر فعال نمی کند؟

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
متاسفانه شی Browser خودش pdf رو نمیخونه
در حقیقت داره با استفاده از Adobe Reader موجود بر روی سیستم این کار رو میکنه (یعنی اگر کسی Adobe رو روی سیتم نداشته باشه با این روش شما نمیتونه این قسمت از نرم افزارتون رو ببینه)
منو ها و راست کلیک رو هم چون خود adobe ایجاد کرده از بینشون نمیبره
اگر شما نم خواهید توی متنی که میزارید کاربر تغییری بده و فقط بتونه اونو ببینه به نظر من بهتره با word فایلهاتون رو به صورت Single file web page ذخیره بکنید و توی همین Browser نمایششون بدید
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا