شیوه استفاده از مامبوت

دوستان سلام
من یه مامبوت دانلود کرده و آنرا نصب کرده ام و در قسمت Site mambot هم نام آن نمایش داده میشود و Publish هم هست اما شیوه استفاده از ان در سایت را نمیدانم . من مامبوت را هم آپلود میکنم اگه میشه راهنمایی کنید.
در ضمن من مامبوت را در ج.ملا نصب گرده ام
مرسی

پیوست ها

• multithumb.rar
    74.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

mambolearn

Active Member
سلام دوست عزیز

MultiThumb by Marlar is inspired and somewhat based on MosThumb by Manfred Dennerlein (www.zapto.de), but it also supports Lightbox popups and thumbnail expansion. Furthermore, it works with normal images explicitly put in the content instead of indirectly with the {mosimage} tag

جواب شماست .

یا علی

سلام دوست عزیز

MultiThumb by Marlar is inspired and somewhat based on MosThumb by Manfred Dennerlein (www.zapto.de), but it also supports Lightbox popups and thumbnail expansion. Furthermore, it works with normal images explicitly put in the content instead of indirectly with the {mosimage} tag

جواب شماست .

یا علی

سلام
دوست عزیز مرسی از جواب شما
منهم این را خوانده بودم و نسخه جدیدش را هم دانلود کردم و نسخه جدید کار میکنه اما مشکلم با این مامبوت حل نشد چون این مامبوت باید شکل در Content نوشته بشه و من نمیخوام شکل در کنتنت باشه . من دو شکل روی صفحه دارم که میخوام با کلیک روی هر کدام صفحه مانند حالت Lightbox دربیاد یعنی صفحه سیاه بشه ( نه کامل بلکه ترانسپرنت سیاه ) و عکس شفاف نمایش داده بشه . این مامبوت از کدهای جاوا برای این حالت استفاده میکنه که در شاخه Lightbox قرار دارند اما نتوانستم انها را در فایل ایندکسم استفاده نمایم .
اگر کد جاوایی سراغ دارید برای اینکار ممنون میشم
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا