شیراز کسی میتونه تو انیمیت کمک کنه بهم؟؟؟؟؟

hamidroosta

Active Member
باعرض سلام خدمت دوستان واساتید
یه سوال دارم کسی تو شیراز هست بخش متحرک سازی حضورا بروم خدمتشون عیب هام را بگیره یعنی حضورا بروم خدمتشون وببینمش وبرام کلاس رفع ایراد واشکال بگذارد...
اگر کسی هست لطفا بهم پیام خصوصی بزاره تا باهاش تماس بگیرم
اینم شماره منه
حمیدرضاروستا هستم...
لطفا اسایتد شیراز واطراف شیراز کمکم کنند در ضمن در مورد هزینه هم هوامون را داشته باید......
خیلی ضروری ونیازم هست امیدوارم کسی بتونه جوابم رابدهد وکمک کنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamidroosta

Active Member
بالای 40 نفر این پست را مطالعه فرمودید اما متاسفانه هیچ کدامتون شیرازی نیستیید/ یا اگه شیرازی بودید متحرک سازی کار نمیکردید؟
امیدوارم زودتری کسی جوابم را بدهد.....

madmaster_3d

Well-Known Member
حمید جون. تمام کسانی که مکس یا برنامه های دیگه رو یاد میگیرن معمولا خودشون یاد میگیرن. شما هم نیازی نیست پولت رو حروم کنی. همین آموزش های آموزش انیمیشن مثل digital tutors رو بگیر. حسابی راه میفتی حتی از اون کسی که بخواد یادت بده هم بهتر. خودت رو دست کم نگیر. تو می تونی مرد

hamidroosta

Active Member
madmaster_3d جان وبزرگوار منم با اون آموزش ها پیش رفتم وکلاس های زیادی هم رفتم ولی الان گیر کردم نمیدونم چه کنم به خدا درسته خواستن توانستن هست
من یک کارکتر را متحرک کردم ولی خیلی ایراد داره هنوز دوستان راهنماییم کردند ولی نمیدونم چرا نمیتونم درستش کنم
این پست را لطفا یه فایلی هست به نام 3.zipدانلودش کن شاید تو هم بتونی کمکم کنی دوتا فایل هم نام هست هردوتاش یکی هست دوبار آپلود کردم حجمش کمه
این صفحه
ممنون همیشه هر مشکلی داشتم کمک کردی
[URL="http://forum.majidonline.members/236742-madmaster_3d"]madmaster_3d عزیز[/URL]

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام حمید جون. راستش من ریگ رو قدیم یکمی کار کردم. الانم هیچی ازش یادم نیست. فعلا روی مدل کردن متمرکز شدم. کار کاره بوبو 3 دی هستش. اون می تونه کمکت کنه. یک پیغام بهش بده. ایدش رو هم تو دوستان من هست.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
قوانین رو رعایت کنید کاربر گرامی و تو بخش مربوطه سوال خودتون رو مطرح کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا