شکل فارسی نویسی

sajadms

Member
با سلام
من هرچی متغیر یا کلمات فارسی که در اسکریپت های بیلدر به کار میبرم در سیستم های دیگه خوب کار نمیکنن
و تمام برنامه خراب میشه اگه ممکنه یکی بگه که مشکل چیه اینم بگم که فونتها رو هم کپی میکنم :cry:

silvercover

کاربر متخصص
اسم متغیر به هیچ عنوان نمیتونه فارسی باشه. اگر محتویاتش فارسی هست وضعیت رو بیشتر تشریح کن و یه مثال بزن لطفا. کلا برای نمایش فارسی سیستم میزبان باید از فارسی حمایت کنه.

sajadms

Member
متغییر ها که هیچ محتوایات متغییر ها مثلا
A$='بعدی'
تو سیستم های دیگه قاتی میشه
ممنونم اگه جواب بدید

silvercover

کاربر متخصص
این اتفاق کاملا طبیعی هست. چرا که ممکنه توی سیستم های دیگه ملزومات لازم وجود نداشته باشه. از اونجایی هم که توابع رشته ها هم در Mmb تنها با اسکی کار میکنن که محدوده الفبای فارسی در اون نمی گنجه. باید یه راه دیگه پیدا کنی.

sajadms

Member
مننون شدم که جواب دادی
ولی آخه تو مثالهای قبلی خودتون در بارهی استفاده از زبان ه های انتخاب زبان یا استفاده از چند زبان در برنامه
خودتون از همین روشها استفاده کرده بودین
یعنی تو یه متغییر یه رشته حروف فارسی گذاشته بودین و یا تو همین متغییر یه رشته حروف انگلیسی گذاشته بودین که با انتخاب نوع زبان تکس هارو به محتوایات این متغیر ها تغیر میداد

silvercover

کاربر متخصص
کدوم مثال...
چنین چیزی هست، اما نمیشه برای تمام سیستم ها قطعیت داد. در ضمن درمورد متون استاتیک مشکلی پیش نمیاد.
در ثانی روی یک سیستم که تست کردین که مشکل داشت متون به چه شکلی در اومد و مشخصات سیستم چی بود...
بیشتر در باره جزئیات کار توضیح بدین و اینکه از چه نسخه ای از Mmb استفاده می کنین.

sajadms

Member
با سلام
عرض کنم که مثال ساخت برنامه ی چند زبونه رو می گم که از mehdico_co بود برنامهی منم تقریبا همچین
ساختاری رو داره
اگه بشه تو xp هم کار کنه کافیه
عرض کنم که میخوام با استفاده از strfrom fil اگه درست نوشته باشم چند خط از یه فایل متنی رو که تو یه درایو ذخیره کردم تو یه متغیر بریزم و بعد با strcheng چند تا از کلمات فارسی شو به انگلیسی تبدیل کنم تغریبا چنین شکلی
find$='سیب'
repls$='as'
ch1$=StrChange(ReturnStr$,find$,repls$
در ضمن از بیلدر 4,9,7 استفاده میکنم
ممنون هم شدم که جواب دادی

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

دوست عزيز براي فارسي نويسي در MMB اين مشكل هست ، فقط براي اولين بار كه نوشتيد كار مي‌:نه ، اگه يه مرتبه خواستيد توي اسكريپت تغييرات بديد نوشته بهم ميريزه!

بازم مي‌گم تا قبل از اينكه ويرايشي روي متن فارسي در اسكريپت انجام بشه مشكلي پيش نمياد.

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا