شکلی مثله اين که تو اين تمپليت هست

naeim_h

New Member
با تشکر از دوستان.
من يک درخواست دارم.
دوستانی که تو کاره طراحی ،حرفه اي هستند ،ميتونيد برايه من يک همچين شکلی مثله اين که تو اين تمپليت هست درست کنيد

10640-b.jpg

منظورم اونی که در قسمته دسته چاپ و قهوی کمرنگ هست ،
اگه لطف کنيد و بگيد اسمه اين نوع هشيه هم چيه خيله ممنون ميشم
لطف کنيد سورس PSD رو برام بزاريد
خيلی ممنون

NaviD.R.R

Member
البته طراحی چنین چیزی کاره مشکلیه ولی می تونی چیزی شبیه این تو طرحهای اسلیمی پیدا کنی اگه پیدا کردم برات آپلود میکنم.

naeim_h

New Member
خيلی ممنون ميشم.برايه يک سايت ميخوام که مثله اين درستش کنم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
اين طرح‌ها رو فكر مي‌كنم اول با دست مي‌كشن و طرح مي زنن بعد با ابزاري مثل Pen Tool‌ كه تو اين زمينه واقعا تكه اون و به طرح ديجيتال تبديل مي‌كنن.

منم تا حالا طرح خاص آماده ي اينطوري نديدم!

تا بعد...!

Sleekman

Member
جداي از سؤال دوستمون و پاسخ اون به نظر من خيلي جاي خوشحاليه كه چنين طرحهايي هنوز هم طرفدار دارن دليل اونهم خطوط موزون موجود در اين طرحهاست چيزي كه شايد توي خيلي از كارهاي امروزي پيدا نميشه .همونطور كه دوستمون گفت ميشه كارهايي ازين دست رو پيده كرد و با Pen Tool‌ به ديجيتالي تبديلش كرد .

Sleekman

Member
جداي از سؤال دوستمون و پاسخ اون به نظر من خيلي جاي خوشحاليه كه چنين طرحهايي هنوز هم طرفدار دارن دليل اونهم خطوط موزون موجود در اين طرحهاست چيزي كه شايد توي خيلي از كارهاي امروزي پيدا نميشه .همونطور كه دوستمون گفت ميشه كارهايي ازين دست رو پيده كرد و با Pen Tool‌ به ديجيتالي تبديلش كرد .

Mandana

Active Member
آقا من بیکار بودم اینو برات توی فری هند دور گیری کردم.البته ببخشید اگه از نزدیک زیاد جالب نیست چون کیفیت عکس خوب نبود.اما اون قدری که تو میخوای کارت رو راه میندازه.یک فونت هم داشتم چند تا طرح اینجوری توش داشت.اونها رو جدا کردم و برات توی همین فایل فری هندی گذاشتم.حواست باشه یک فایل فری هنده که دو صفحه داره.امید وارم به دردت بخوره.اگه خورد دوست سایانو براش دعا کن
http://www.abtin777.persiangig.com/dorgiri.zip

قربانت

آبتین

*راستی گفتم چون شاید بخوای بزرگش کنی فری هندی بذارم.اگه باهاش مشکل داری بگو پی اس دیش کنم برات

جدیدترین ارسال ها

بالا