شکستن cd که با cd secure قفل شده

essivision

New Member
با سلام خدمت همگی دوستان

من دنبال یه نرم افزاری میگردم که بتونم باهش قفل سی دی های رو که با cd secure قفل گذاری شده رو بشکنم
اگه کسی برنامه ای سراغ داره و یا ترفندی رو سراغ داره بگه . ممنون میشم کمکم کنید

در ضمن اینم بگم که سی دی بطوری قفل گذاری شده که نمیتوان بعضی از پوشه ها دید و یه جورایی hidden شده و وقتی حجم سی دی رو از propertise نگاه میکنی اون قسمت هایی که hidden شده رو اصلا حساب نمیکنه و کمتر مقدار واقعی سی دی رو نشون میده

با تشکر

Ehssan_it

Well-Known Member
با iso boster به راحتی میتونی محتویات اینجور سی دی ها رو ببینی
و این جور قفل گذاری خیلی وقته منسوخ شده و دستش برای همه رو شده

essivision

New Member
با iso boster به راحتی میتونی محتویات اینجور سی دی ها رو ببینی
و این جور قفل گذاری خیلی وقته منسوخ شده و دستش برای همه رو شده

اگه کرک برنامه رو داری اینجا بزار. کرک رو اینترنت هست ولی زمانی که میخوام اون فایل های hidden رو اجرا کنم پیغام میده که با یک این محصول رو سفارش بدی

بازم از اینکه کمک میکنید سپاسگذارم

آخرین ویرایش:
با سلام
چطوری می شه با cd secure قفل گذاری کرد؟
اگر وبلاگ دارید،آموزشش رو بگذارید
خوشحال می شویم
سپاس

essivision

New Member
با سلام
چطوری می شه با cd secure قفل گذاری کرد؟
اگر وبلاگ دارید،آموزشش رو بگذارید
خوشحال می شویم
سپاس

محصولی از شرکت Great-Wall Software نرم افزاری برای جلوگيری از کپی کردن اطلاعات درون CD و دستيابی غير مجاز به آنهاست ! اين نرم افزار از تکنولوژی SDH Secure-Data-Hide برای محافظت استفاده می کند که اصول کار سيستم به اينگونه است که اطلاعات درون CD را از ديدگاه کاربر و نرم افزارهای رايت مخفی می نمايد ولی نرم افزار درون خود CD (مانند Autorun و .. ) قادر به شناسايی اطلاعات می باشد

foranyone

Well-Known Member
آره ايرانيه
مشكل من با ISO Buster اينه كه كامل كرك نميشه و موقعي كه مي خوام اين فايلها رو extract كنم پيغام ميده كه شما بايد كد كليد سفارش بدهيد

ایرانیه و به خودت جرات میدی قفلشو بشکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:snap::mad:

چرا به صاحب CD ضرر میزنی ؟؟؟؟:mad::snap:

آخه چرا رعایت نمیکنی ؟:mad::snap:

خوشت میاد نتیجه ی زحمت خودت کپی شه و هیچ سودی بهت نرسه ؟!؟!؟!:snap:

essivision

New Member
مشكل ما الان سر قفل نه سر اينكه اين سي دي ايراني يا خارجي

درثاني نميخوام كه قفلشو بشكنم و كسب درآمد كنم ميخوام فايل هاي ويدويي شو روي هاردم داشته باشم

حالا اگه ميتوانيد كمك كنيد بسم ا...

جدیدترین ارسال ها

بالا