می تونم بپرسم چطوری پلاگین phsyx واسای مکس 2011 دان کری واسای من مدام Error میده ؟
اول پلاگینش رو دانلود کن
بعد از دانلود یه فایل نصبی بهت میده به نام : PhysX ** bit 3dsMax Plug-in.msi که باید اونو ببری به درایو c و به p.msi تغییر نام بدی و بعد از منوی استارت Run رو اجرا کن و توش بنویس :
کد:
msiexec /a C:\p.msi /qb TARGETDIR=c:\nvidia
بعد از اینکه اینو اجرا کردی فایل نصبی اکسترک میشه توی درایو C در داخل پوشه Nvidia ، توی اونجا دو تا پوشه هست به نام های PFiles و Windows خب اول محتویات پوشه Windows رو کپی تون توی پوشه اصلی ویندزت
و اون یکی پوشه یعنی PFiles برو داخشل میبینی که ورژن های تری دی مکس هایی رو که ساپورت میکنه رو نوشته حالا محتویات پوشه 3ds Max 2010 رو کپی کن توی پوشه مکس 2011 خودت و تمام
سلام.خسته نباشید.
نقاط قوت:
1- شبیه سازی جالب
2- جلوه Caustic جالب
نقد:
1- برای چنین کارهایی در درجه اول باید بدون عقب جلو کردن فیلم بدون واسطه آدم بشینه ببینه.شما بسیار کوتاه درست کردین.برای و چون هیچ دیتیلی توش معلوم نمیشه خودتون 1 بار برگردوندید. مطمئنا بخاطر زیاد بودن زمان رندره.من به تجربه بهم اثبات شده تنها انجین مناسب برای جلوه Caustic فاینال رندره.یعنی بیشتر از چیزی که فکرشو بکنین سریع رندر میگیره.
2- معمولا در این جور کارها برای اینکه جذاب بشه با سرعت 120 فریم بر ثانیه رندر میگرن.یعنی چی؟ یعنی وقتی شما صحنه رو با سرعت 1 چهارم پخش کنین توش اصلا سکته و حالت خراب شدن نمیبینین.مثل ماتریکس دیگه. صحنه آهسته هست اما در عین حال 30 فریم در ثانیه.
3- برای جذاب تر شدن کار میشه از افکت ماتریکس استفاده کرد.مثلا یه لحظه تند بعد 1 چند لحظه کند که تو اون چند لحظه اسلو موشن دوربین با سرعت عادی دور جسم بچرخه.
ممنون بابت نظرت
آره همونطوری که گفتی رندر و شبیه سازی توی ریل فلو واقعا طول کشید دیگه حوصلم سر رفت برای همین چند ثانیه بیشتر نشد منم برای اینکه بیشترش کنم فیلم رو برگردوندم که البته خودمم باحاش حال نکردم ولی دیگه چاره چی
ممنون از اینکه کارمو با دقت دیدی
مرسی
دوست گل امکان آپلود جای دیگه هم هست؟
سایت کلا برای من ارور میده.. البته فردا باز تست میکنم اما اگر جای دیگه هم بتونی آپلود کنی که چه بهتر..
مشتاقم ببینم شکستن رو چطور کار کردی..
سلام
چشم بفرمایید :
کد:
http://clipfa.com/flvideo/480.flv