آین نظریه حداقل مال 10 ساا پیش بوده و اگه امروز شما متوجه شدید و در زمان خودش تبلیغات و ... نبودید مشکل شماست
عزيز من! من ميگم ثابت نشده شما ميگي مال 10 سال پيشه؟ مشكل منه؟ مگه من زمان نيوتن بودم يا اين كه خودش اومده قوانين اول و دوم و سوم رو به من ثابت كرده؟ نخير ! مطالبي رو گفته كه اثبات شدن. براي مطلب علمي هيچ احتياجي هم به تبليغات نيست. اگر كار ايشون يك كار تيليغاتي صرف نبود به جاي dvd فروختن و show اجرا كردن مقاله مينوشت!
به جاي زير سوال بردن ديگران بهتر نيست
نخير بهتر نيست! شما هر كي هر حرفي بزنه باور ميكنيد؟ اشتباه است اين كارتون . فقط چون حرفهاش عجيب بوده كه نبايد هر چي گفت قبول كنين.
اون سايت رو ديدم. آقا من نميگم در باره اين موضوع تو وب مطلب نيست كه شما براي من مثال ميارين. سايت
http://www.energetic-medicine.net بنا به گفته خودش (در صفحه اولش) در باره مطالب انرژي درماني مطلب مينويسه . نه سايت علمي محسوب ميشه نه متخصص. در طول متني هم كه شما گذاشتين بارها ارجاع داده به گفته هاي آقاي ايموتو و مطالب كتاب آقاي ايموتو . عملا معرفي كارهاي آقاي ايموتو است. حالا چه جوري شما از اين متن نتيجه گرفتين كه حرفهاي آقاي ايموتو اثبات شده محسوب ميشه و درست ، من نميدونم!
چند نمونه كوچك هم غير علمي
اثبات علمي ارايه نفرمودين كه حالا مثال غير علمي ميارين! ارباب حلقه ها و اديسه و ...؟! پس پورت كي هم كه خانم رولينگ گفته ، هست ديگه نه؟!
در هر صورت فکر نمی کنم من یا شما در درجه ای باشیم بخوایم تحقیقات چندین ساله یک دکتر به این شکل رو زیر سوال ببریم
شما رو نميدونم ولي من وقتي كسي ادعايي ميكنه دربست قبول نميكنم. من و شما مطمئنا تخصصمون شيمي نيست. در مورد رفتار مولكولها هم نميتونيم نطريه بديم. ولي ميتونيم بگرديم ببينيم بين اين همه حرف كه آدمهاي مختلف تو دنيا ميزنن كدومش (جدا از منطقي بودن!) ثابت شده و توسط آدمهايي كار درست تر از گردانندگان سايتهايي كه دنبال بيننده هستن يا شومن هايي كه ميخوان خيلي تاثير گذار باشن، پذيرفته شده، كدومش هنوز نظريه است و كدومش چرنده.
با این نوع برخورد دور از ایرانی بودن
راست ميگين ... جستجو براي حقيقت دور از ايراني بودنه . هر كي چون اسمش دكتر و باسواد و ... شد هرچي گفت قبول كنيم ايراني محسوب ميشيم. خداييش كدومتون (با تك تك كساني هستم كه ميخونين اين تاپيك رو منجمله خود شما جنابYTERROR) وقتي خوندين ادعاهاي اين آقاي ايموتو رو و فيلم اون بابا رو ديدين كه ميخواست يه كنفرانس مهيج فراهم كنه 15 دقيقه وقت گذاشتين بگردين ببينين چه قدر از ادعاهاي آقاي ايموتو حقيقيه؟ بابا بحث من سر همين تيكه است. هر كي هرچي گفت و در موردش كتاب چاپ كرد لزوما درست نگفته!
اي بابا! من اتفاقا ميگم تحقيق كنيد. شما اگه تحقيق كردين و به اين نتيجه رسيدين كه حرفهاي آقاي ايموتو از نظر شما درسته كه ما با هم بحثي نداريم كه! اختلاف سليقه داريم! در ضمن من كي جلوي تحقيقات آقاي ايموتو رو گرفتم؟ مگه اصلا ميتونم؟ تو دنيا الان هركسي ميتونه تحقيق كنه و نظرشو در مورد هر چيزي بگه . آقاي ايموتو هم مثل بقيه.
زمانی که گفتم زمین می چرخه کی باور می کرد ؟
منظورتون اينه كه "زماني كه
گاليله گفت" ديگه نه؟ D-:
وثتی از چیزی مطلبی پیدا نمی کنید بهتره به چشم و .... خود برگردید
وقتي كسي ادعايي ميكنه وظيفه اونه كه ثابتش كنه.
ادعاهاي آقاي ايموتو هم صرفا نظريه هستن ثابت نشدن! در ضمن من اصلا بر پايه متافيزيك و عوامل غير قابل توجيه بحث نميكنم كه بخوام به چشمم(؟) برگردم . (منظورتون همون دل و احساس و اينا بود ديگه نه؟)
اون چیزی هم در ممرد پوست نارنگی که گفتم تویی روزنامه نشته بود کاری هم نداره شما می تونید امتحان کنید مطمن باش هزینه این کار بیشتر از 50 تا تک تومانی نمیشه
يسيار عالي! بنده هم نگفتم شما از خودتون در آوردين كه! همين فكر كنم يه نقطه شروع خوب باشه براي اين كه ببينين چند درصد از چيزهايي كه در روز ميشنوين يا ميخونين نادرسته. يكيش همين موضوع نارنگي و اون روزنامه كذايي! بيا دو تايي امتحان كنيم. من همين الان دو تا تيكه پوست نارنگي برداشتم . به يه تيكه اش يه چيزايي گفتم كه الان نميشه نوشت(!) ، به اون يكي هم گفتم "خيلي مخلصم قربان! " باور كن دقيقا همين كار رو كردم و منتظرم نتيجه اش رو ببينم. امتحان كن. پوست نارنگي بايد بپوسه! هيچ تعارفي هم برنميداره. ميخواي فحشش بده ميخواي نوازشش كن.
پ.ن.) يه معلم ديني داشتيم كه با شور و هيجان توضيح ميداد هر كس 40 جمعه پشت سر هم غسل جمعه بكنه ، وقتي مرد و خاكش كردن بدنش نميپوسه و تر و تازه ميمونه (حالا انگار خيلي نكته خوشحال كننده اي محسوب ميشه!) به نظرت تا حالا چند نفر اين مطلب رو شنيدن و عمل كردن؟ (دندونهاي همشون هم پوسيد و رفت!)