به نظر شما کدوم گیرا تر هست و خوشحال میشم عیب شو هم بگیرید
minoot New Member Jul 28, 2007 #1 به نظر شما کدوم گیرا تر هست و خوشحال میشم عیب شو هم بگیرید پیوست ها GL546.jpg 86.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13 GL546-2.jpg 76.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
hamed_liken2003 Member Jul 29, 2007 #2 ويرايش شده توسط سارا - دوست عزيز براي چندمين باره كه تذكر ميدم فارسي تايپ كنيد. از اين به بعد پستهايي كه فينگيليش باشه رو ويرايش ميكنم.
ويرايش شده توسط سارا - دوست عزيز براي چندمين باره كه تذكر ميدم فارسي تايپ كنيد. از اين به بعد پستهايي كه فينگيليش باشه رو ويرايش ميكنم.
C comtel New Member Jul 29, 2007 #3 كلا كارت خوبه. از رنگ بندي خوبي استفاده كردي.رنگ هاي به كار بردت بهم نزديكه. اما يكم بيشتر روش كار كني بهتر از ايني كه هست ميشه. موفق باشي.
كلا كارت خوبه. از رنگ بندي خوبي استفاده كردي.رنگ هاي به كار بردت بهم نزديكه. اما يكم بيشتر روش كار كني بهتر از ايني كه هست ميشه. موفق باشي.
M mary68 New Member Jul 29, 2007 #4 سلام به نظرم سمت راستی به خاطر سایه پشتش بهتره ولی نوشته بالا خیلی درشته ودر عوض فضای پایین خیلی کم.یه جورایی انگار داره از بالا می افته. فضای بیشتری رو به شمع اختصاص بدید.
سلام به نظرم سمت راستی به خاطر سایه پشتش بهتره ولی نوشته بالا خیلی درشته ودر عوض فضای پایین خیلی کم.یه جورایی انگار داره از بالا می افته. فضای بیشتری رو به شمع اختصاص بدید.
hes_r Member Jul 30, 2007 #6 دوست من این از قوانین سایته مدیرا که نمیتونن به همه دونه به دونه توضیح بدن میتونه از کی از این سایتایی که فینگیلیش رو فارسی میکنه استفاده کنی طرحت هم عالی شده دوست من به نظر من راستیه خیلی بهتر شده
دوست من این از قوانین سایته مدیرا که نمیتونن به همه دونه به دونه توضیح بدن میتونه از کی از این سایتایی که فینگیلیش رو فارسی میکنه استفاده کنی طرحت هم عالی شده دوست من به نظر من راستیه خیلی بهتر شده