شمسی سازی یه اسکریپت

se135954

Member
سلام بچه ها خسته نباشین.
دارم شمسی سازی یه اسکریپت رو یاد می گیرم. تاریخ و سن کاربر و . .. درست نشون می ده ، ولی ترتیب ماه های سال رو توی سلکت باکس اشتباه بر می گردونه
ترتیب ماه های سال توی سلکتباکس اینطوری هستش
دی
بهمن
اسفند
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
.
.
.

یه نکته : الان جولای ماه هفتم میلادی هستش که می شه همین تیری که توش هستیم. تیر ماه هم توی سلکتباکس هفتمی است.
از تاریخ جلالی استفاده کردم
ممنون می شم راهنمایی کنین.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام بچه ها خسته نباشین.
دارم شمسی سازی یه اسکریپت رو یاد می گیرم. تاریخ و سن کاربر و . .. درست نشون می ده ، ولی ترتیب ماه های سال رو توی سلکت باکس اشتباه بر می گردونه
ترتیب ماه های سال توی سلکتباکس اینطوری هستش
دی
بهمن
اسفند
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
.
.
.

یه نکته : الان جولای ماه هفتم میلادی هستش که می شه همین تیری که توش هستیم. تیر ماه هم توی سلکتباکس هفتمی است.
از تاریخ جلالی استفاده کردم
ممنون می شم راهنمایی کنین.
شمسی سازی!! :دی
اصطلاح جالبی بود!

ببین اصل کار مشکلی نداره شما فقط برای اون چیزی که یوزر میبینه باید جای سه تای اولی و دومی رو عوض کنی که فکر نکنم خیلی سخت باشه! - بستگی داره اینا از کجا میان ! اگه بتونی تو آرایه بذاری میتونی خیلی راحت جاشونو عوض کنی.

موفق باشید

se135954

Member
اینکار رو انجام دادم. در واقه میشه گفت که این راهش نیست. ممکنه که ظاهرش درست بشه ولی اطلاعاتی رو که بر می گردونه غلطه

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اینکار رو انجام دادم. در واقه میشه گفت که این راهش نیست. ممکنه که ظاهرش درست بشه ولی اطلاعاتی رو که بر می گردونه غلطه
نه اتفاقا به اون ربطی نداره!
گفتم بستگی به اسکریپتش هم داره
باید کد رو بذاری

se135954

Member
[LTR][/LTR]اين اسكريپت براي تاريخ از تابعي به نام cdate استفاده كرده كه به شرح زيره

[LTR] function cdate($format, $time = "") {
global $multi_language;

if($time == "") { $time = time(); }

if(!$multi_language) {
return date($format, $time);
} else {
$date_letters = Array("a", "A", "B", "c", "D", "d", "F", "m", "M", "I", "i", "g", "h", "H", "G", "j", "l", "L", "n", "O", "r", "S", "s", "t", "U", "W", "w", "Y", "y", "z", "Z", "T");
$strftime_letters = Array("%p", "%p", "", "", "%a", "%d", "%B", "%m", "%b", "", "%M", "%I", "%I", "%H", "%H", "%e", "%A", "", "%m", "", "", "", "%S", "", "", "%V", "%w", "%Y", "%y", "%j", "", "%Z");
$new_format = str_replace($date_letters, $strftime_letters, $format);
return strftime($new_format, $time);
}

} // END cdate() METHOD
[/LTR]

حالا من اومدم بالاي اين تابع محتواي فايل jalalidate را چسبوندم. بعدش اومدم همين تابع cdate رو توي خط پنجمش به جاي
[LTR]return date($format, $time);[/LTR]

از

[LTR]return jdate($format, $time);[/LTR]

استفاده كردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا