شما چی پیشنهاد میدین؟؟؟

wahid2003vj

Active Member
باسلام

دفتر یکی از نشریات استانی از من خواستن تا برم کارهای گرافیکی مربوط به تبلیقاتشون رو انجام بدم

اونا تو ماه شش نا طراحی برای ویژهنامه هاشون دارن

حالا میخواستم ببینم نرخ طراحی برای نشریات چه جوری و کلا روال کار چه طور هست

باتشکر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به شرایط زیادی بستگی داره. من خودم یه مدت حدودا 2 - 3 ساله تو دفتر مجله کار کردم. البته چون مدرک تحصیلی داشتم جایگاهم خوب بود. ولی بازم بستگی داره که شما اولا مدرک تحصیلی مرتبط با گرافیک داشته باشی یا نه. دوم اینکه چقدر کارت حرفه ای باشه. سوم اینکه چون نشریه خصوصی هست پس مدیر مسئول اون نشریه میتونه با شما هر قراردادی که خواست ببنده و از نرخ خاصی هم استفاده نکنه. ولی همیشه سعی کن به اندازه زحمتی که میکشی ازشون پول هم بخوای. یعنی هیچوقت نگو حالا اگرم کم پول دادن مسئله ای نیست میخوام تجربه بدست بیارم و ... درسته تجربه جای خودش ولی زحمتی هم که میکشی باید جبران بشه.

به هر حال درباره سوابق کاریت و مدرک تحصیلیتو و ... توضیح بده تا بشه بهتر نظر داد.

hamid ir

Well-Known Member
یعنی هیچوقت نگو حالا اگرم کم پول دادن مسئله ای نیست میخوام تجربه بدست بیارم و ... درسته تجربه جای خودش ولی زحمتی هم که میکشی باید جبران بشه.
اشتباهه به نظر من
اگه تجربه نداري و يا تجربت كمه بايد هم وقتتو بزاري هم پولتو تا تجربه كسب كني.
قطعاً همين كسب تجربه براي شما در آينده مفيد واقع ميشه
البته چون مدرک تحصیلی داشتم جایگاهم خوب بود.
مدرك تحصيليت چي بود سارا اون موقع؟

GFX Master

اشتباهه به نظر من
اگه تجربه نداري و يا تجربت كمه بايد هم وقتتو بزاري هم پولتو تا تجربه كسب كني.
قطعاً همين كسب تجربه براي شما در آينده مفيد واقع ميشه
دقت نکردی حمید:
درسته تجربه جای خودش ولی زحمتی هم که میکشی باید جبران بشه.

مدرك تحصيليت چي بود سارا اون موقع؟
من اون موقع فوق دیپلم داشتم ولی همزمان با مدرک فوق دیپلمم یه مدرک از مجتمع فنی تهران داشتم که ارزشش از مدرک دانشگاهی هم خیلی وقتا بیشتره! التبه من تو کلاسای مجتمع فنی شرکت نکردم و یه راست امتحان پایان ترمش رو دادم و مدرکش رو گرفتم.

hamid ir

Well-Known Member
من اون موقع فوق دیپلم داشتم ولی همزمان با مدرک فوق دیپلمم یه مدرک از مجتمع فنی تهران داشتم که ارزشش از مدرک دانشگاهی هم خیلی وقتا بیشتره! التبه من تو کلاسای مجتمع فنی شرکت نکردم و یه راست امتحان پایان ترمش رو دادم و مدرکش رو گرفتم.
فكر كنم فوق ديپلمت ارزشش بالاتر باشه
منم مدرك مجتمع فني رو گرفتم ولي هيچ ارزشي نداره در اصل.واسه همين پارش كردم.
البته كلاساي شبكه مجتمع فني خيلي خوبه ولي كلاساي ديگش ....

Mandana

Active Member
من در مورد مدرک نظری ندارم چون نمی دونم چیه
1656.gif
اما در مورد حقوق با سارا موافقم.هیچوقت نگو میخوام تجربه کسب کنم پولش مهم نیست.چون ازونجا که بیای بیرون بعدش کسی ازت بپرسه میگی فلان قدر حقوق می گرفتم.اونا نمیگن برا کسب تجربه رفته بوده میگن کارش خوب نبوده کم بهش حقوق میدادن.عقل مردم تو چشمشونه
821.gif

hamid ir

Well-Known Member
من در مورد مدرک نظری ندارم چون نمی دونم چیه
1656.gif
اما در مورد حقوق با سارا موافقم.هیچوقت نگو میخوام تجربه کسب کنم پولش مهم نیست.چون ازونجا که بیای بیرون بعدش کسی ازت بپرسه میگی فلان قدر حقوق می گرفتم.اونا نمیگن برا کسب تجربه رفته بوده میگن کارش خوب نبوده کم بهش حقوق میدادن.عقل مردم تو چشمشونه
821.gif
شما چرا ملتو خوج حساب ميكنين.يعني از اول كار سوابق و تجربه شما رو نميپرسن؟
اونا براي پول دادن تا شماره ي همه لباساي آدمم ميخوان
اگه اول كار بگيم هم حقوقو ميخوايم هم تجربه دقيقاً ميشه قضيه خواستن خر و خرما با هم

آخرین ویرایش:

NaviD.R.R

Member
حمید منم باهات موافقم ...
چون تجربش رو داشتم و کارهای خیلی ارزون و حتی مفتی شروع کردم تا به یه اعتباری رسیدم . عقل مردم تو چشماشونم هست وقتی شما با دست پر و نمونه کارهای انجام شده زیادی بری یجا واسه استخدام طرف نمی پرسه که چقدر بابت اینا پول گرفتی ...
پس بهتره بری یه سری تجربه + نمونه کار + اعتبار و یک سری روابط کسب کنی تا در آینده کارت تضمین بشه.
البته نمیگم مجانی کار کنی فقط می تونی با یه مبلغ کم هم شروع کنی...

wahid2003vj

Active Member
با سلام

عرض به حضور شما که ما یه مدرک فوق دیپلم کامپیوتر ناقابل داریم و یه مقداری هم صفحه آرائی و همچنین طراحی پوستر و بنر کارکردیم خوب پس باید نمونه کارهام رو بذارم تا ببینید ولی در کل یه قیمتی به ما میدادید

omidsas

Member
اگه من بودم برای ویرایش هر شماره حداقل 200 تومن میخواستم البته بازم بستگی به کار داره چقدر طراحی داره چقدر صفحه آرایی و الی آخر ولی اگه از ب تا ن باشه همون که گفتم کمتر ارزش نداره

hamid ir

Well-Known Member
دقت نکردی حمید:

سارا مگه من گفتم جبران نشه يا گفتم مجاني كار بشه.بايد جبران بشه ولي نه اونطوري كه شما گفتي.

wahid2003vj

Active Member
با سلام

من اینجا چند تا از نمونه کار هام رو میذارم تا دوستان نظر بدن بعد هم اینکه تو اون موسسه فقط از من خواستن تا آگهی هاشون رو طراحی کنم نه چیز دیگه ای

GFX Master

متاسفانه عکسا ارور میده. اینجا آپ کن: www.imagemule.com

حمید منم اصلا منکر تجربه نمیشم. من خودم قبل از اینکه برم دانشگاه کلی چیز درباره گرافیک خونده بودم. وقتی وارد دانشگاه شدم تقریبا کار با فتوشاپ و منوهاشو ... رو خوب بلد بودم درحالی که خیلی از بچه های کلاسمون حتی اسم فتوشاپ رو هم نشنیده بودن!!! باورت میشه!؟

اصلا دونستن و بلد بودن فتوشاپ و کرل و ... مهم نیست و مهمترین چیز همون تجربه هستش. ولی خوب من که تو بازار کار گرافیک بودم اینو خوب میدونم که اگر بخوای جلوی بعضی افراد کوتاه بیای حتی بهترین طرحم براشون بزنی میگن بابا مگه چیکار داشته اینو میدادم پسر همسایمون فتوشاپ بلده مجانیم برام طراحی میکرد!!! یه بار یه بنده خدایی این حرفو تو شرکت بهم زد باورتون نمیشه ولی همونجا جلوی خودش کاری رو که 1 هفته روش وقت گذاشته بودم پاره کردم!! منظورم اینه که خودتون رو دست کم نگیرید. کار من و شما هم ارزش خودش رو داره اصلا میدونستید الان تو کشورای پیشرفته میگن که برای کار تبلیغات هر چقدر خرج کنید کمه و مطمئنا بازده کار چند برابر خرج تبلیغات خواهد بود.

در کل من اصلا منکر تجربه نمیشم و نمیگم حقوق رو فدای تجربه کنی منم میگم اول کسب تجربه رو در نظر بگیری ولی این نباید باعث بشه که روی بقیه مسایل چشم پوشی کنی. در درجه اول تجربه در درجه دوم هیچوقت نذارید کسی حقتون رو بخوره!!! همین...

hamid ir

Well-Known Member
متاسفانه عکسا ارور میده. اینجا آپ کن: www.imagemule.com

حمید منم اصلا منکر تجربه نمیشم. من خودم قبل از اینکه برم دانشگاه کلی چیز درباره گرافیک خونده بودم. وقتی وارد دانشگاه شدم تقریبا کار با فتوشاپ و منوهاشو ... رو خوب بلد بودم درحالی که خیلی از بچه های کلاسمون حتی اسم فتوشاپ رو هم نشنیده بودن!!! باورت میشه!؟

اصلا دونستن و بلد بودن فتوشاپ و کرل و ... مهم نیست و مهمترین چیز همون تجربه هستش. ولی خوب من که تو بازار کار گرافیک بودم اینو خوب میدونم که اگر بخوای جلوی بعضی افراد کوتاه بیای حتی بهترین طرحم براشون بزنی میگن بابا مگه چیکار داشته اینو میدادم پسر همسایمون فتوشاپ بلده مجانیم برام طراحی میکرد!!! یه بار یه بنده خدایی این حرفو تو شرکت بهم زد باورتون نمیشه ولی همونجا جلوی خودش کاری رو که 1 هفته روش وقت گذاشته بودم پاره کردم!! منظورم اینه که خودتون رو دست کم نگیرید. کار من و شما هم ارزش خودش رو داره اصلا میدونستید الان تو کشورای پیشرفته میگن که برای کار تبلیغات هر چقدر خرج کنید کمه و مطمئنا بازده کار چند برابر خرج تبلیغات خواهد بود.

در کل من اصلا منکر تجربه نمیشم و نمیگم حقوق رو فدای تجربه کنی منم میگم اول کسب تجربه رو در نظر بگیری ولی این نباید باعث بشه که روی بقیه مسایل چشم پوشی کنی. در درجه اول تجربه در درجه دوم هیچوقت نذارید کسی حقتون رو بخوره!!! همین...
درست
منم نگفتم دست كم بگيريم.من ميگم اول آدم تجربه كسب ميكنه بعدش ....
من خودمو مثال ميزنم.من اگه تجربه اي نداشتم ا"لبته الانشم ندارم ولي خوب بعد 1-2 سال توي بازار كار بودن بدك نيست" ميتونستم الان از يه مشتري پول پوستر رو نسبتاً كامل بگيرم؟

memol_515

Active Member
ای بابااااا:-?
سارا جان،حمید جان، به خدا هر دو تون درست میگید!
یعنی اگه حرف هردوی شما با هم اجرا بشه،اوضاع خیلی خوب میشه! یعنی هم شما همیشه بیشتر به دنبالِ یادگیری باشید، و هم صاحب کار همیشه با معرفت باشه و حق حقیقی تون رو بده!
سارا جان اون آدمِ بیشعوری که اون حرفو به شما زده، اصلا جای بحث نداره! کسی که فرق گرافیست رو با پسر همسایه که فتوشاپ بلده نمیدونه!:-? ... مطمئن باش همچین آدمی اصلا ارزش نداره ازش اینو نداره که ازش پول بگیری... و من میدونم که خودت این چیزا رو خیلی بهتر از من میدونی!:)
لطفا یکی جواب اون بنده خدا رو بده:wink:
راستی!تکه کلامِ سارا خانوم همیشه این بود که: حرفهای جانبی در پیغام های خصوصی مطرح گردد!:wink: هر چند من به شخصه خیلی چیز از این حرفهای جانبی میآموزم:)

anyway! موفق باشید
memol

hamid ir

Well-Known Member
ای بابااااا:-?
یعنی اگه حرف هردوی شما با هم اجرا بشه،اوضاع خیلی خوب میشه! یعنی هم شما همیشه بیشتر به دنبالِ یادگیری باشید، و هم صاحب کار همیشه با معرفت باشه و حق حقیقی تون رو بده!
سارا جان اون آدمِ بیشعوری که اون حرفو به شما زده، اصلا جای بحث نداره! کسی که فرق گرافیست رو با پسر همسایه که فتوشاپ بلده نمیدونه!:-? ... مطمئن باش همچین آدمی اصلا ارزش نداره ازش اینو نداره که ازش پول بگیری... و من میدونم که خودت این چیزا رو خیلی بهتر از من میدونی!:)
لطفا یکی جواب اون بنده خدا رو بده:wink:
راستی!تکه کلامِ سارا خانوم همیشه این بود که: حرفهای جانبی در پیغام های خصوصی مطرح گردد!:wink: هر چند من به شخصه خیلی چیز از این حرفهای جانبی میآموزم:)

anyway! موفق باشید
memol
ممنون از تاييدتون!!!!
لطفا یکی جواب اون بنده خدا رو بده
عزيز من جواب ايشون داده شد و از ايشون خواسته شد كه كاراشونو بزارن تا قيمت بدن بچه ها
سارا جان اون آدمِ بیشعوری که اون حرفو به شما زده، اصلا جای بحث نداره! کسی که فرق گرافیست رو با پسر همسایه که فتوشاپ بلده نمیدونه!
اين حرفارو خيليا خوردن.اگرم نخوردن حتماً بعدها خواهند خورد
راستی!تکه کلامِ سارا خانوم همیشه این بود که: حرفهای جانبی در پیغام های خصوصی مطرح گردد! هر چند من به شخصه خیلی چیز از این حرفهای جانبی میآموزم
خوب خيلي چيزا رو ماها قاطي ميكنيم.اسپم كردن بين دوشخص بايد توي پيام خصوصي مطرح بشه نه يه بحثي كه قاعدتاً ازش ميشه نتيجه گرفت
موفق باشي

memol_515

Active Member
خوب،من ترجیح میدم بحث رو بیش از این ادامه ندم!
آقا حمید، صحبتت کاملا متین بود!
اما اگه بعد از این کسی خواست جواب منو بده، لطف کنه ، تو همون پیام خصوصی بده!

موفق باشید
memol

wahid2003vj

Active Member
سلام

من اینا رو دیشب سه ساعت داشتم باهاشون ور میرفتم و آپ میکردم

بعدم همشون رو پاک کردم

Mandana

Active Member
ممل جان بحث در کل سر همین هست
یعنی موضوع تاپیک اینه
بعد شما میگی تو تاپیک ادامه ندیم؟