شما چه ساختاري براي اين سايت پيشنهاد مي كنيد

BANDIT

Member
سلام به همه دوستان عزيز خسته نباشيد
مي خوام قالب سايت رو تغيير بدم
از همه ي شنا راهنمايي مي خوام كه چه اسكلت بندي به كار ببرم منظورم اينه كه ساختار قالب به چه شكلي باشه
سايت ماله يه شركت تبليغاتي هست
شركت بين المللي انعكاس آريا
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
مرسي

isat

Member
اول سلام
نظر من
1 فوتر به سايتت اضافه كن
2 از طرح هايي كه توش از گرافيك وكتوري استفاده شده استفاده كن چون به نظر من كه خيلي جواب ميده
3 قسمت هدر سايتت رو كمي كوچيك كن
4 به نظر من تو صفحه اصلي فقط از متن بلند استفاده كن

BANDIT

Member
نكات قشنگي رو گفتي ممنونم
بعد به نظرت از چه رنگ هايي استفاده كنم
در ضمن اين تم مسخره اي كه ديدي كاره من نيستششاا

اگه طرحي چيزي مثل همون طرح هي وكتوري كه گفتي دم دست داشتي يا چيزه مناسبي ديدي ممنونت مي شم خبرم كني
مرسي

isat

Member
چشم قربان اگه قالب اماده ردیف دیدیم پیغام خصوصی برات میزارم ولی پیشنهاد میکنم یکم خرج کنی بدی یه گرافیست برات بزنه چون اینجوری یه کار اس در میاد خواستی من گرافیست سایتمو بهت معرفی میکنم اگه مجله های نت یا کاووش رو دیده باشی (مجله های تبلیغی کامپیوترن مغازه دارا و شرکتای کامپیوتری میدونن) کاراشو حتما دیدی راجع به رنگ هم من زیاد سلیقه ندارم چیزایی که شنده ام رو بهت میگم نقره ای ابی خوب ولی از اون بهتر سرخابی با سفید و مشکی توی یه کار وکتوری میشه ...

isat

Member
یه پیشنهاد دیگه از نظر من عضویت تو سایت شما الزامی نیست پس بهتره نباشه

BANDIT

Member
درسته والا اونا مدير عامل گفته باشه وگرنه خودمم گفتم وردارم

بعد دوست عزيز اين قالب مزخرف رو مامبولرن طراحي كرده بابتش 50 تومان از من پول گرفته
به رادمهر دادم كه داد به نوري
جوفتشونم تو اين انجمن هستن
مديرشونم كه جناب فيروزمندان هست اصلا" جواب ميل ها و پي ام هامو نداد
اون موقع نمي دونم چه عقلي كردم دادم به اونا بعد از يك ماه كه منو كشيدن اينو دادن

isat

Member
درسته والا اونا مدير عامل گفته باشه وگرنه خودمم گفتم وردارم

بعد دوست عزيز اين قالب مزخرف رو مامبولرن طراحي كرده بابتش 50 تومان از من پول گرفته
جوفتشونم تو اين انجمن هستن
مديرشونم كه جناب فيروزمندان هست اصلا" جواب ميل ها و پي ام هامو نداد
اون موقع نمي دونم چه عقلي كردم دادم به اونا بعد از يك ماه كه منو كشيدن اينو دادن

درمورد تیم مامبولرن من بهتره نظری ندم چون من تا حالا غیر از خوبی ازشون ندیدم و بهشون مخصوصا اقای فیروزمندان ارادت زیادی درام(این نظر شخصی منه)
قیمتشونم نصبت به خیلی شرکتا خوبه - اینو تو نمایشگاه اله کامپ امسال فهمیدم یه سیستم مدیریت وبسایت شخصیو میداد 700000 تومن تازه در حد e107 هم نبود- حالا اگه براتون ممکن باشه دوباره خرج کنی من به این همکارم میگم میخوای یه سر به کاراش بزن ببین ظرت راج بهش چیه
http://galagoola.deviantart.com/gallery/
تو این لینک کاراشو ببین
خواستی بگو ردیف میکنم

BANDIT

Member
والا منم دورادور مي شناختمشون
اما اولا" كه جناب فيروزمندان اصلا" در جريان نيست
دوما" از شنس من براي جناب رادمهر هم مشكل پيش اومد خودش كار رو نكرد و داد به كسي كه خودش كار خودش رو قبول نداره

به هر حال بي خيال از تو ام ممنونم
در مورد قيمتم باهات موفق نيستم
چون مسئله كار كردن كار داشتن نيست درست كار كردن هست

Domanjiri

Well-Known Member

سلام

يادش بخير قرار بود من قالب اين سايت رو طراحي كنم....

ظاهر قالب كاملا نشون ميده كه اصلا روش كار نشده.در ضمن طراح سايت شما استاندارد هاي طراحي W3c رو هم رعايت نكرده و چه بسا در بعضي مرورگر ها هم سايت جور ديگه اي نمايش داده بشه..پس براي اينكه بتونيد همه مشتريان خوتون رو راضي نگه دارين واجبه كه زودتر فكري به حال ظاهر سايت بكنيد..

البته من كار هاي تيم مامبولرن رو كاملا قبول دارم ولي خوب...

BANDIT

Member
سلام دوست عزيز
آره يادم مياد
متاسفانه هيئت مديره گفت يه شركت باشه
بعد كارتو يادم مياد من يه چيزي در حد سايت خودشون خواسته بودم كه اينو بعد از يك ماه و نيم دادن
حالا قرار بئد 100 بگيرن اشتباه كردم اول پول دادم رو آشناييم با رادمهرم قرار داد نبستم

جدیدترین ارسال ها

بالا