شماره سريال برنامه نصب ويندوز در 4 دقيقه رو ميخوام؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sunrise

Member
سلام دوستان

من امروز مجموعه KING 4 از شركت پرنيان رو گرفتم و روش يه سي دي هست با نام نصب ويندوز XP در 4 دقيقه با همه نرم افزارها و ... ولي وقتي كه ميخوام اون رو نصب كنم از من يه كد عبور مي خواد و من تويه دفترچه راهنماش نگاه كردم نوشته بود كه شماره سريال در ديسك WinXP موجود مي باشد ولي هر چي گشتم نبود. ميخواستم اگه كسي اين برنامه رو داره و كلمه عبور رو مي دونه اينجا بگه چون خيلي بدجور نياز دارم، آخه من تو كار اسمبل و فروش و برنامه ريزي كامپيوتر هستم و اگه بتونم اين رو راه بندازم خيلي سرعت كارم ميره بالا، مي تونم در عرض يك ساعت 5 سيستم رو برنامه ريزي كنم.

با تشكر

sunrise

Member
اي بابا مثه اينكه هيچ كدوم از دوستان هم اين ويندوز رو ندارند، پس اگه ميشه دوستاني كه اصفهاني هستند به اين شماره تلفن كه مربوط به شركت پرنيان اصفهان هست زنگ بزنند و بپرسند كه شماره سريال اين ويندوز كه در پك King 4 ارايه دادند چيه؟ آخه من خودم هر چي شماره گيري مي كنم همش كد مشغوله !!! فقط خواهش مي كنم سريعتر.

شماره تلفن شركت پرنيان اصفهان: 2425624

BetaMaster

Member
از Ghost استفاده کنید

من برای همه مشتریام که اسمبل می زنم یه image ریستور می کنم 2-3 دقیقه طول می کشه سخت افزار رو detectکنه و تمام !

sunrise

Member
از Ghost استفاده کنید

من برای همه مشتریام که اسمبل می زنم یه image ریستور می کنم 2-3 دقیقه طول می کشه سخت افزار رو detectکنه و تمام !
دوست من اين تاپيک مال دو سال پيش هست و الان کلا اون ويندوزي که خودم پرسيدم يادم نمياد چي بوده :eek:

در مورد Norton Ghost برنامه خوبي هست منتها با توجه به اينکه سيستم هايي که اسمبل ميشه به لحاظ سخت افزاري با همديگه متفاوت هستند براي Windows XP و Windows Vista مشکلات ايجاد مي کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا