شمارنده کامل (پرداخت هزینه)

saeedfweb

Member
دوستان سلام
بنده نیاز به یک شمارنده کامل دارم که البته نیاز دارم اطلاعات زیر رو برام نشون بده

صفحه با ASP و Access نوشته بشه
عدم نیاز به شناسادن دیتا بیس در سرور یعنی دیتا بیس رو از روی ادرس سخت افزاری بخونه بدون نیاز به تنظیم
1: تعداد بازدید کنندگان بر اساس ای پی اونها (یعنی یه ای پی تنها یکبار در یک دوره که مشخص می شه شمرده بشه)
2: تعداد بازدید کنندگان بدون در نظر گرفتن ای پی
3: تعداد بازدید کنندگان روزانه
4: تعداد بازدیدکنندگان هفتگی
5: تعداد بازدید کنندگان ماهانه

عزیزانی که چنین چیزی رو دارند قیمتی رو مشخص بفرمایند تا اگر از جانب این بنده مقدور بود پرداخت نموده و صفحات را از ایشان درافت نمایم
البته در شهر تهران هستم بنده

ضمنا خواهشی که دارم این است اگر ممکن است قیمت واقعی بدهید یکبار بنده چنین موردی داشتم برای طراحی صفحه ای برای دریافت پیام ها که به بنده قیمتی در حدود 50 هزار تومان گفتند که بنده خدائی دیگر با کنترل پنل و همه تجهیزات مبلغی حدود 7 هزار تومان از بنده دریافت کردند

با سپاس فراوان

saeedfweb

Member
سپاسگذارم و شرمنده

rz_rahgozar گفت:
ببین اگه با دات نت خواستی بگو مشکلی نداره

هزینشم نمی خواد بدی

سلام

شرمنده ام هیچ ایمیلی برای من نیومده بود که متوجه بشم شما زحمت کشیده و پاسخی مرقوم نموده اید
شرمنده ام
دست شما درد نکند دات نت هم می تواند پاسخگوی نیاز بنده باشد بنده برای استفاده در سایتی اینترانتی نیاز به این کانتر دارم
اگر قبول زحمت نموده و در رابطه به نحوه دریافت این برنامه اطلاعاتی به بنده ارائه بفرمائید.

saeedfweb

Member
desiran گفت:
50 تومن خوبه
ولی چرا از یه کنتر مثل webgozar استفاده نمی کنی

عزیز دل
اگر قرار بود سایتی کامل طراحی بنمائید چه مبلغی به بنده حقیر پیشنهاد می فرمودید

عزیزانی هستند در این انجمن که با این مبلغ یک وب سایت کامل اینترنتی در اختیار قرار می دهند

متاسفم قیمت شما از توان بنده خارج است اولا
از شمارندگان اینترنتی نمی توانم استفاده نمایم به دلیل اینکه سایت بنده اینترانتی می باشد دوما

دیگر زیاده عرضی نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا