شكل دست همراه با اموزش توري كردنش مي خوام

سلام دوستان من چنتا عكس دست مي خوام كف دست يا طوري باشه كه انگشت اشاره به چيزي اشاره كنه و اونم تا مچ باشه:: خوشحال ميشم كمكم كنين و در ضمن هم اگه برا دوستان امكانش هست بفرمايين چطور ميشه اسن دستو به شكا خطوط خط چين در اورد يا بهتر بگم بشكل طوري شكل درش اورد و توضيح بدن كه چطوريه ميشه خطوط رنگهاي مختلفي داشته باشن :oops: :wink:
دوستان كمكم كنين و ممنونم :wink: :? :wink:
در ضمن من اموزش اون كاغذ از گوشه تا شده رو پيدا نكردم كسي لينك اموزششو داره زودتر لطف كنه كه به اين دو مورد شديدا احتياج دارم.اجرتون با خدا :: دمتونم گرم :: اميدوارم بتونم از شرمندگي همتون در بيام
ممنون :oops: :eek:

iRWEBDES

Active Member
60733 گفت:
سلام دوستان من چنتا عكس دست مي خوام كف دست يا طوري باشه كه انگشت اشاره به چيزي اشاره كنه و اونم تا مچ باشه:: خوشحال ميشم كمكم كنين و در ضمن هم اگه برا دوستان امكانش هست بفرمايين چطور ميشه اسن دستو به شكا خطوط خط چين در اورد يا بهتر بگم بشكل طوري شكل درش اورد و توضيح بدن كه چطوريه ميشه خطوط رنگهاي مختلفي داشته باشن :oops: :wink:
دوستان كمكم كنين و ممنونم :wink: :? :wink:
در ضمن من اموزش اون كاغذ از گوشه تا شده رو پيدا نكردم كسي لينك اموزششو داره زودتر لطف كنه كه به اين دو مورد شديدا احتياج دارم.اجرتون با خدا :: دمتونم گرم :: اميدوارم بتونم از شرمندگي همتون در بيام
ممنون :oops: :eek:
www.technogroph.com
تو اين سايت اون آموزش هست

مهرداد كوهي

سلام
دوست عزيز اقا مهرداد دستتون درد نكنه ولي اين لينكي كه دادين باز نميشه و اصلا نمياره :cry: :roll:
از بزرگان كسي نيست منو كمك كنه نياز فوري دارم اقا بابك كجايي :cry: سامان عزير :cry:
اقا مجيد نيستي دادش دادشتو در ياب موندم يكي به دادم برسه؟؟؟ :oops: :cry: :wink:

aminem

Member
اين كاري كه شما ميگي نميشه همينجوري ساده با عكس خالي انجام داد . يعني من فكر نميكنم اين جور باشه . ولي اگه ميخواييد كارتون راه بيوفته بايد دنبال خود عكس اين مدليش باشيد . من روي كارت ها خيلي ديدم . پس مطمئن باشيد چيز كميابي نيست. دنبالش بگرديد . منم توي cd هام ميگردم
ببينم چيزي پيدا ميكنم يا نه. فكر كنم اين چيز ها رو با 3DMax ميزنن( نكته كنكوري : من چرا توي كار اساتيد دخالت ميكنم!!!.)

iRWEBDES

Active Member
آره درسته
من يه همچين آدرسي يادم بود
نگاه ميكنم بهت ميگم

مهرداد كوهي

mahdi pour

Member
آقا امير اگه منظورت از توري كردن عكس چهارخانه كزدن آن باشد به ليك زير مراجعه كن
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=144
براي آموزشهاي ديگر هم به لينك زير مراجعه كن
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntlist&code=1
[marq=left] در ضمن email خودت را در ياهو چك كن چند تا عكس برات فرستادم .[/marq]بازم اگه كاري بود در خدوتيم.

از بابت لطفتون ممنون ولي دوست عزيز هيچ ميلي برام نيومده :: من به اين شكلها و اموزشها نياز دارم
دوستان كمكم كنيند

اقا عرض كنم ادرس ميل من اين است نه اوني كه فرمودين
[email protected]
[email protected]
از لطفتون ممنونم .بهرحال بازهم تشكر مي كنم به خاطر وقت صرف كردنتون و اميدوارم بتونم جبران كنم
مرسي

mahdi pour

Member
ميشه ولي دفعات قبلي هر كاري كردم با هيچ فرمتي نشد عكس را از طريق ارسال پاسخ در سايت قرار دهم.
اگه شما راهي بلديد بفرماپيد خوشحال ميشوم جبران زحمات ديگران را بكنم.
مخلص

دوستان از لطفتون ممنونم خيلي متشكر از اينهمه لطف::
عرض كنم اگه براي دوستان امكان داشته باشه اموزش اين طرح رو براي حالت طوري يا بهتر بگم يه شكل توخالي شبيه تور مانند رو اموزش بدين ويا بفرمايين تا من مبتدي ياد بگيرم.
ممنون از لطف همگي .جناب اقاي مهدي پور از شما هم قدرداني نموده و از اينهمه لطف وپيگيري متشكرم اميدوارم روزي جبران نمايم.خسته نباشي

سلام دوستان كسي نيست به داد من برسه
اين عكسهايي كه دوستان لطف نمودم و زحمت كشيدن همش عكس كارتوني هست ولي دوستان من عكس با فرمت Jpg . tiff مي خوام و اوني كه گفتم توري شكل باشه من نتونستم درستش كنم اگه براتون امكان داره اموزششو بزارين ممنون ميشم
البته من اون عكس رو طوري مي خوام طوري شكل بشه كه تقريبا داخل دست خالي باشه و دست همه جاش به شكل نوار و تور سفيد شده باشه و از مچ باشه و به چيزي اشاره كنه
دوستان كمكم كنين منتظرم

mahdi pour

Member
دوست عزيز بهتر نيست خودتان يه كمي دنبال كار باشي .
خوب اگه دنبال عكس معمولي ميچرخي دست خودت يا يك بنده خدايي رل بزار با دوربين ديجيتال عكس بگير .
در مورد آموزش اگه به لينكي كه داده شده بود ميرفتي حتما آنرا ميديديد.

دوست عزيز از راهنمايي پربارتون ممنونم اما اون لينكي كه من ديدم و مشاهده كردم و خوندم رو 10 بار پيش هم ديده بودم و خونده بودم لولي اون چيزي رو كه مي خوام اون نيست و در پاني اگه دوربين ديجيتال داشتم هيچ گاه چنين سوالي رو مطرح نمي كردم ودر ضمن اگر از دست شما كمي بر نمياد خواهشا ديگه اينجا پيغام و پاسخي مبني بر ......... نزارين زيرا نمي خوام تاپيك مورد نظر بيشتر به مسائل حاشيه اي بپردازه چون هنوز هم كه هنوز من منتظر اموزش اون دست تو خالي بصورت خطوط راه راه و توري شكل نياز دارم
ممنون از اينهمه محبت
موفق وپيروز باشين

mahdi pour

Member
دوست عزيز از راهنمايي پربارتون ممنونم اما اون لينكي كه من ديدم و مشاهده كردم و خوندم رو 10 بار پيش هم ديده بودم و خونده بودم لولي اون چيزي رو كه مي خوام اون نيست و در پاني اگه دوربين ديجيتال داشتم هيچ گاه چنين سوالي رو مطرح نمي كردم ودر ضمن اگر از دست شما كمي بر نمياد خواهشا ديگه اينجا پيغام و پاسخي مبني بر ......... نزارين زيرا نمي خوام تاپيك مورد نظر بيشتر به مسائل حاشيه اي بپردازه چون هنوز هم كه هنوز من منتظر اموزش اون دست تو خالي بصورت خطوط راه راه و توري شكل نياز دارم

دوست گرانقدر
اينكه عصابانيت ندارد بقول شاعر ( مسپله چون حل گشت آسان شود )
شما با اين حركات باعث ميشويد كه ديگران نيز اگر كاري از دستشان بر ميآيد دريغ كنند .
كمي به خود مسلط باشيد . چشم من بجاي شما دنبال تصوي دست واقعي خواهم گشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا