شروع یک کار با درآمد خوب (ولنتاین)

aghahamidgol2

Active Member
سلام دوستان ...
یک طرحی دارم که به نظر من می تونه خیلی خوب جواب بده ... برای ولنتاین هست ... که نیاز به طراح , مولتی مدیا کار داره و این پکیج که در نظر من هست اگر توسط یک تیم حرفه ای کار شود بسیار خوب گل خواهد کرد ...
طریقه پرداخت حقوق نیز با خود شما علاقه مندان مستقیم صحبت می کنم ...
این کار را شروع می کنیم نقشه و پروسه کار کشیده شده ولی نیاز به افراد زیر داریم :

طراح و گرافیست ...
مولتی مدیا کار ...
جمع آورنده اطلاعات ...
کسانی هم که در ساخت کارهای دستی و جعبه های هدیه کار کرده اند خبر دهند تا کار را بهشون توضیح دهم ...
کسی می خواهد اطلاعات بگیرد در اینجا یا پیغام خصوصی شماره بزاره بهش زنگ می زنم ...
منتظر نظرات خوبتان هم هستم ...

reza-delta

New Member
سلام
همونطور که گفتم کارم فلشه . ساکن رشتم (با این وجود احتمالا به کار شما نمیام)و نمونه کار هم دارم ولی کمی باید روش کار بشه تا تکمیل بشه .اگه میشه راجع به این کار و همینطور راجع به جمع آوری اطلاعات و قضیه ساخت کارهای دستی و جعبه های هدیه هم توضیح بدین
با تشکر

amin3soot

Member
من طراح و گرافیستم
در ضمن در ضمینه مولتی مدیا هم فعالیت داشته ام
در صورت نیاز پیغام شخصی یا ایمیل بگذاری

shaki

New Member
سلام دوستان ...
یک طرحی دارم که به نظر من می تونه خیلی خوب جواب بده ... برای ولنتاین هست ... که نیاز به طراح , مولتی مدیا کار داره و این پکیج که در نظر من هست اگر توسط یک تیم حرفه ای کار شود بسیار خوب گل خواهد کرد ...
طریقه پرداخت حقوق نیز با خود شما علاقه مندان مستقیم صحبت می کنم ...
این کار را شروع می کنیم نقشه و پروسه کار کشیده شده ولی نیاز به افراد زیر داریم :

طراح و گرافیست ...
مولتی مدیا کار ...
جمع آورنده اطلاعات ...
کسانی هم که در ساخت کارهای دستی و جعبه های هدیه کار کرده اند خبر دهند تا کار را بهشون توضیح دهم ...
کسی می خواهد اطلاعات بگیرد در اینجا یا پیغام خصوصی شماره بزاره بهش زنگ می زنم ...
منتظر نظرات خوبتان هم هستم ...

سلام من هم کار ِDesigner فلش کارهستم و هم چون رشته دانشگاهی ام گرافیک بوده با گرافیک دستی آشنایی دارم آماده همکاری با شما هستم. [email protected]

alionline1366

Active Member
سلام

حمید جان من با کارای آقای digitalbiz خیلی حال میکنم ایشون کارش خیلی درسته میشه ازشون استفاده کرد البته به نظر من

admiral

Member
همکاری

سلام
منم میتونم اتورانشو با یه برنامه کاملا حرفه ای انجام بدم در ضمن 3 بعدی کار هم هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا