شركت هاي با سابقه بيا تو !!!

www.atighe.ir

New Member
سلام دوستان من كارم طراحي سايت و كارهاي تبليغاتي است و دارم چند تا سايت ميزنم از كساني كه ميتونن براي من 3-4 گيگ ريسلر با يه دومين بدن و منم در سايت هام بنر بذارم و به طور كلي براشون بازار يابي كنم و مشتري بيارم در ضمن من نميگم چند تا مشتري در ماه چون بدقول ميشم ولي 100% مشتري ميارم در ضمن بايد قرار داد كتبي بسته بشه ؟ هر كي خواست يا اينجا اعلام كنه يا با آي دي designer977 تماس بگيرد

در ضمن مطمئن باشيد من تازه كار نيستم كه تا حالا سايت نزده باشم هم شما سود ميكنيد هم من !

IranPardakht

Well-Known Member
یعنی بصورت همکاری هست یا شراکت؟

به نظر من همکاری به صرفه تره برای شما تا شراکت. معمولاً تا اسم شراکت میاد، شرکت ها دنبال دریافت سود و تحمیل تعهد به شما هستند. اما شما که داری کار طراحی انجام میدین و سود مالی اصلی شما از اونه، بصورت همکاری اگر کار کنید هم خیالتون راحته و هم نگران مدیریت هاست نیستید.

اینها رو برای این گفتم که قیمت های خدمات میزبانی شناور هست و قابل برنامه ریزی بلند مدت نیست.

دوستان دیگه حتماً نظرات کارشناسی ارائه می دهند .

www.atighe.ir

New Member
من يه ريسلر ميخوام خب سايت هامو روش بذارم و دي ان اس و همه چي داشته باشه و نمايندگي ثبت دومين و يه دومين واسه خودم داشته باشم در عوضش براي اون شركت مشتري بيارم و بنرش را در سايت خودم بذارم نميدونم حالا شراكته يا همكاري ؟؟؟؟

ali-msh

Member
فکر میکنم در مورد این مسئله قبلا جوابتون رو در فروم گرفتید ( تا جاییکه یادمه همه پاسخ - دادن )

واقعا انتظارات شما بالاست ! نه

فکر میکنم در مورد این مسئله قبلا جوابتون رو در فروم گرفتید ( تا جاییکه یادمه همه پاسخ - دادن )

واقعا انتظارات شما بالاست ! نه
کاملا تایید میشه

وقتی شما تعهدی نمیدید هیچ شرکت معتبری حاضر نمیشه این ریسک بسیار بزرگ رو بپذیره

www.atighe.ir

New Member
سلام دوستان اولا اين يه ريسك بالا نيست دوما كي ميگه تعهد نميكنم من خودم كتبي قرار داد مينويسم 100% مشتري ميارم فقط گفتم چون نميخوام بد قول بشم نميگم چند تا شايد هر هفته يكي 5 تا 0 تا من اونو گفتم وگرنه 100% مشتري ميارم تضميني

IranPardakht

Well-Known Member
این دیگه قرارداد لازم نداره. همون همکاری کافیه! پست منو بخون با دقت دوباره

SME

Banned
بعنی ریسلر در ازای مشتری؟!
یا هاست در ازای مشتری؟!

farahost

New Member
یعنی بصورت همکاری هست یا شراکت؟

به نظر من همکاری به صرفه تره برای شما تا شراکت. معمولاً تا اسم شراکت میاد، شرکت ها دنبال دریافت سود و تحمیل تعهد به شما هستند. اما شما که داری کار طراحی انجام میدین و سود مالی اصلی شما از اونه، بصورت همکاری اگر کار کنید هم خیالتون راحته و هم نگران مدیریت هاست نیستید.

اینها رو برای این گفتم که قیمت های خدمات میزبانی شناور هست و قابل برنامه ریزی بلند مدت نیست.

دوستان دیگه حتماً نظرات کارشناسی ارائه می دهند .

سلام،
دوست عزیز فراهوست (FaraHost.com) میتونه این سرویس رو به شما بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا