شرایط قالبها در جوملا یا جومفا؟؟؟

flaov

Well-Known Member
سلام سال نو مبارک
یه سوال کلی دارم میخوام بدونم که قالبهای جوملا باید چه شرایطی داشته باشن؟
آیا هرقالبی رو قبول میکنن لطفا توضیح بدین ممنون میشم

saman.khademi

New Member
نه خیر شما هر قالبی مثلا Php Nuke رو نمی تونید روی جملا نصب کنید
قالب های جوملا از کد های خاصی استفاده می کنن شما باید موقعیت های خودتون رو بسازید بعد کد ها رو توش وارد و سپس موقعیت ها رو توسط فایلی که به Index.php معرفی می کنیم ویرایش کنید البته قالب های جوملا و مامبو به دلیل اینکه هسته هاشون یکی هست فرقی با هم ندارن و می تونید نصبشون کنید

mambolearn

Active Member
سلام

لینک زیر در این رابطه به شما کمک بیشتری میکنه
کد:
http://docs.joomla.org/Tutorial:Creating_a_basic_Joomla!_template

یا علی

ahmad19

Member
سلام سال نو مبارک
یه سوال کلی دارم میخوام بدونم که قالبهای جوملا باید چه شرایطی داشته باشن؟
آیا هرقالبی رو قبول میکنن لطفا توضیح بدین ممنون میشم

می خوای قالب ها رو بسازی ؟
یا می خوای فارسی کنی ؟

flaov

Well-Known Member
میخوام خودم قالب بسازم میخوام بدونم باید چه چیزارو رعایت کنم

ahmad19

Member
میخوام خودم قالب بسازم میخوام بدونم باید چه چیزارو رعایت کنم

ببین ساخت قالب اونقدر هم راحت نیست (اون موقع هرکی تند تند واسه خودش قالب می ساخت)
شما باید css رو خوب بلد باشی
با html و php هم آشنایی داشته باشی

ahmad19

Member
ولی نظر من اینه که شما قالب ها رو بگرد و یکی رو انتخاب کن و اونو واسه خودت سفارشی کن
چون قالب ها اکثرا با مرور گر های مختلف مشکل دارند
شما می خوای تو سایتت کلا چه چیزایی رو قرار بدی؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
با html و php هم آشنایی داشته باشی
دوست من طراحی قالب برای مامبو و جوملا نیازی به بلد بودن PHP‌نداره اما باید HTML و CSS رو بلد باشید در ضمن معمولا قالب های جوملا روی مامبو کار نمی کنن .CSS های دوتاشون متفاوته ورژن جدید جوملا که دیگه کلا متفاوته .شما با مراجعه به این آدرس می تونید آموزش ساخت قالب مامبو رو بخونید .
آموزش ساخت قالب
توضیحات پیرامون Css
در ضمن شما می تونید یه قالب رو دانلود کنید فایل index.php و فایل css و XML رو بخونید می تونه خیلی مفید باشه

آخرین ویرایش:

ahmad19

Member
دوست من طراحی قالب برای مامبو و جوملا نیازی به بلد بودن PHP‌نداره اما باید HTML و CSS رو بلد باشید در ضمن معمولا قالب های جوملا روی مامبو کار نمی کنن .CSS های دوتاشون متفاوته ورژن جدید جوملا که دیگه کلا متفاوته .شما با مراجعه به این آدرس می تونید آموزش ساخت قالب مامبو رو بخونید .
آموزش ساخت قالب
توضیحات پیرامون Css
در ضمن شما می تونید یه قالب رو دانلود کنید فایل index.php و فایل css و XML رو بخونید می تونه خیلی مفید باشه

دوست عزیز php واسه ساخت فایل index هست شما باید بتونی یه سری موقعیت تعریف کنی واسه قرار گرفتن ماژول ها
ولی دوستمون خوب راهنمایی کردن شما اگه یه قالب رو دانلود کنی و همون رو کلا بررسی کنی خیلی چیزا دستت می یاد :D

یا علی :rose:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
دوست عزیز php واسه ساخت فایل index هست شما باید بتونی یه سری موقعیت تعریف کنی واسه قرار گرفتن ماژول ها
ولی دوستمون خوب راهنمایی کردن شما اگه یه قالب رو دانلود کنی و همون رو کلا بررسی کنی خیلی چیزا دستت می یاد
دوست من قالب مامبو و جوملا در واقع HTML هستند که چند کد php داخل اون ها قرار می گیرند که اون کد ها رو هم خود سایت سازنده بهتون داده .من چندین سال پیش زمانی که اطلاعاتم درباره php فقط در حد یه اسم بود برای مامبو قالب طراحی کردم . شما کافیه به وسیله فتو شاپ یه تمپلت طراحی کنید و بوسیله همون فتوشاپ تبدیل به html کنید. بعد یه Customis ساده می خواد و قرار دادن کد ها.

flaov

Well-Known Member
من مثلا اگه بخوام منوی سایتم به صورت فلش باشه یا کلا از فلش استفاده کنم باید چیکار کنم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
من مثلا اگه بخوام منوی سایتم به صورت فلش باشه یا کلا از فلش استفاده کنم باید چیکار کنم
اگر بخواید منو هاتون فلش باشن زیاد سخت نیست کافی منو هاتون رو بسازید و بعد به هر منو لینک صفحاتی که توی جوملا یا مامبو ساختید رو بدید . اما اگر بخواید کلا فلش باشه نمی دونم می شه یا نه بهتره تو انجمن های سایت مامبو لرن یه جستجو کنی و در صورتی که چیزی پیدا نکردی یه تاپیک بزن سریعا راهنماییت می کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا