شراکت در سایت فیلم و سریال اینده دار بیا داخل

yasharfar

New Member
شریک میخوام برای سایت دانلود فیلم و سریال مشخصات سایت من
1. دانلود جدیدترین و برترین اثار دوبله شده به زبان فارسی با کیفیت بلوری ( خودم انجام میدم )
2. دانلود سریال دوبله مثال ترمیناتور قهرمانان و جریکو و.... ( خودم انجام میدم )
3. دانلود سریال دوبله ماهواری ( شریک باید انجام بده )
4. دانلود سریال های روز ( شریک باید انجام بده )
5. دانلود فیلم ایرانی و خارجی ( شریک باید انجام بده)
6. دانلود برنامه های تلوزیونی مثل بفرمایید شام و چند شنبه با سیناو..( من انجام میدم )
7. عکس و اخبار ( من انجام میدم )
8. ....
سایت من طرفداران خودشو داره من و کسی که میخواد شریک بشه هزینه سرور و هاست با هم بدیم به همراه تبلیغات فراوان در سایت های بزرگ مثل تهران موزیک و ...
460 تا پست گذاشته شده 508 تا کامنت در سایت هست این یعنی طرفدار داره به خصوص بیایم روی سریال دوبله کار کنیم عالی میشه که خودم انجام میدم سریال های ترکیه دوبله هم به احده شریکم فکر نکنم سایتی با این مشخصات باشه همه چیز رو در یک جا جمع کنه
اگه وی ای پی کردیم بیایم چت باکس در سایت راه بندازیم فکر های خوبی در سرم هست کسی هست پیام بده
ماه دیگه میخوام vip کنم پول سرور برای ماه بعد 360 گیگ قیمت حدود 44 هزار تومان هاست هم 10 هزار تومان اسکریپ وی ای پی هم باید دنبال اسکریپ ارزون بگردیم که یکی پیدا شده میگه با 30 هزار تومان راه میندازه.... کسی هست پیام خصوصی بده تا صحبت کنیم
قابل اعتماد باشه وقت کافی برای بروز نگهداشتن پول رو واریز کنه به حساب من تا بپردازم البته مستندادت ارئه میشه به شریکم توانای بالا در سایت داری یا ایمیل کنه به [email protected]

آخرین ویرایش:
پیشنهاد خوبیه ، من تجربه ی سایت داری ندارم ، اما وبلاگ در زمینه فیلم داشتم که بازدیدش به روزی پونصد نفر رسوندم، البته حذف شد. در کل ایده ی خیلی خوبیه ، اما باید بدونم از نظر سند و مدرک چطور با شریک تا می کنی. در ضمن توی ایران با این سایت ها داره برخورد می شه و عواملشون رو دستگیر می کنن، فکر نمی کنی به مشکل بر بخوری؟

yasharfar

New Member
پیشنهاد خوبیه ، من تجربه ی سایت داری ندارم ، اما وبلاگ در زمینه فیلم داشتم که بازدیدش به روزی پونصد نفر رسوندم، البته حذف شد. در کل ایده ی خیلی خوبیه ، اما باید بدونم از نظر سند و مدرک چطور با شریک تا می کنی. در ضمن توی ایران با این سایت ها داره برخورد می شه و عواملشون رو دستگیر می کنن، فکر نمی کنی به مشکل بر بخوری؟
من فقط دو نفر دیدم که گفتند گیر افتادن اونها هم دامنه ir ثبت کردن یا وقتی هاست خریدن مشخصات کامل دادن به شرکت برای پرداخت هم از سیستم واسطه استفاده میکنم حداق هزینه 500 هزار تومان تا کار بگیره
اگه هم خاستین ایمیل بزنید تا توضیح کامل داده بشه البته باید اشنای با وردپرس و سرور و هاست باید داشته باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا