شخصی سازی قالب وردپرس

hmchenaran

New Member
با سلام خدمت دوستان

راستش من یه قالب ساختم. یه قسمت هست که پست ها قرار می گیره.این قسمت صفحه بندی هست یعنی هرچه بیشتر مطلب بزارید صفحات بیشتر می شوند مثل سایر سایت ها.

من می خوام یه بخش اضافه در یه گوشه ی سایت ایجاد کنم که فقط کتاب ها رو اونجا قرار بدم. روش های فراوانی هستند که این کار رو می کنندیعنی مطالب دسته ای خاص رو در اون قسمت نشون می دهند.
فقط مشکل این جاست که اگه اون مطلب اصلی (منظورم همونی که صفحه بندی شده) رو روی صفحات دیگه کلیک کنیم روی این کتاب هم تاثیر خواهد گذاشت.

بزارید بهتر بگم:
من 10 تا پست نوشتم و زیر این پست ها 2 صفحه ایجاد شده یعنی 5 تا پست توی یه صفحه و 5 تا توی صفحه بعد....

همچنین من 50 تا کتاب هم دارم که هر روز توی سایت اون قسمتی که گفتم قرارشون می دم. یعنی مثلا الان کتاب شماره ی 50 توی صفحه اصلی قابل مشاهده است . ما بقی کتاب ها دیده نمی شوند..

خوب اگه من روی صفحه ی 2 (که مربوط به پست ها است ) کلیک کنم 5 مطلب صفحه ی دوم دیده می شوند تا اینجا هیچ مشکلی نیست.
مشکل اینجاست که دیگه اون کتاب شماره ی 50 دیده نمیشه بلکه کتاب شماره 49 دیده میشه.

می خواستم اگه میشه بهم کمک کنید
با تشکر

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
زیاد واضح نیست!
یعنی میخوای پست های معمولی هم وجود داشته باشه طبق روال همه ی سایت ها و صفحه بندی داشته باشه!
اما
50کتاب هم هر روز توی یک پست معرفی کنی؟
و این پست توی همه ی صفحاتت دیده بشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا