می تونی فریماشو جدا کنی و فریم به فریم وارد فتوشاپ کنی و زمینه اونا رو transparenty کنی .
این کار به نظر من راحت ترین کاره , در ضمن برای اینکه بتونی فریم به فریم تصاویرشو جدا کنی باید فایل gift رو ببری تو فلش(import) و خواهی دید هر فریمش (تصاویر پشت سر هم ) در فریم های فلش پشت سر هم قرار می گیره و بعد یکی یکی فریم ها رو انتخاب و export می کنی و جایی ذخیره می کنی (png.) بعد با فتوشاپ انگولکش می کنی . یعنی کافیه زمینه اونا رو یکی یکی با یکی از ابزار فتوشاپ مثل پاک کن یاستفاده از ا ابزار انتخاب مناسب و زدن کلید delete حذف کنی و بعدش ذخیره کرده (png.) و دوباره می بریشون تو فلش(import) .
راه دیگه ای واسه تفکیک تصاویر gift به ذهنم نمی رسه اگه هم باشه که من نمی دونم ولی من در فلش این کارو کردم.
در ضمن اگه بخوای می تونی تصویر زمینه دارتو داخل فلش کلیک راست زده و گزینه break appart رو انتخاب کنی .خواهی دید تصویرت به حالت bitmap تبدیل می شه اگه بتونی زمینه رو با ابزار انتخاب lasso یا با پاک کن درست انتخاب و پاک کنی دیگه نیازی به export کردن تک تک اونا و این همه مرحله نیست .بازم می گم شاید راه دیگه ای واسه تفکیک تصاویر پشت یر هم gift وجود داشته باشه که من نمی دونم
موفق باشی ...