بی بی کد شب و روز داخلی من

darklight

کاربر فعال
خیلی عالی شده
لبه های فرش رو درست کنی و بامپ و دیسپلیس پارکت ها رو با هم مچ کنی کارت میشه ۲۰.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.درود بر شما کار خوبی شده.نور روز که عالی شده.شیدرسازی ها قوی هست. حتما موقع آپلود عکس از آپلود خود تاپیک استفاده کنین. و اینکه اگه از آبجکت یا صحنه آماده استفاده میکنین حتما ذکر کنین

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیلی خوب شده و نورپردازی قابل قبولی داره، اون کادو ها کار رو خراب کرده فقط حیف... یکم راجع به کارت توضیح بده.
موفق باشی

reza-1369

New Member
کاره خوبی شده
ولی من نمیدونم این مدل ها ماله خودته یا امادس، با چی کار کردی و......
نظری نمیتونم بدم تا توضیحی ندادی

قبل از ارسال آثارتان حتما بخوانید : قوانین گالری سه بعدی
ممنون. نه آبجکت ها اماده اند و فقط تمرینی برای نورپردازی و شیدر سازی بوده. چشم مطالعه میکنم. :wink:

reza-1369

New Member
خیلی خوب شده و نورپردازی قابل قبولی داره، اون کادو ها کار رو خراب کرده فقط حیف... یکم راجع به کارت توضیح بده.
موفق باشی

ممنونم. از نرم افزار مکس- وی ری- فتوشاپ برای این کار استفاده شده. نور وی ری سان بوده و sky portal---برای شب هم ویری لایت و ویرری ies.... هر چی به این کادوها نگاه میکنم باز دوسشون دارم! مرسی بابت نظرت :)

reza-1369

New Member
سلام.درود بر شما کار خوبی شده.نور روز که عالی شده.شیدرسازی ها قوی هست. حتما موقع آپلود عکس از آپلود خود تاپیک استفاده کنین. و اینکه اگه از آبجکت یا صحنه آماده استفاده میکنین حتما ذکر کنین

سلام خیلی ممنون. چشم انشالا از این به بعد. آبجکت های اماده استفاده کردم و توضیحاتی که در پاسخ به دوستان دادم. از این به بعد همون ابتدا توضیح خواهم داد. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا