شب و خون (سورئال)

dr.mohammad

Member
سلام به دوستان عزیزم در انجمن مجید آنلاین.
باید منو ببخشید چون هر چند وقت یک بار میام و یک مطلب تو انجمن مینویسم بعد برای یک مدت طولانی غیبم میزنه :rose:
حالا بگذریم

دو سه روز پیش دچار توهم شدم و همچین فضایی رو ساختم. فکر میکنم بیشتر شبیه کارهایی شده که تو سبک "سورئال" دیدم.
لطفا نظر خودتون رو در مورد کار بگید (خوب بد زشت؟!) خیلی دوست داشتم دیدگاه های ارزشمندتون رو در مورد مفهومی که کار براتون داره بدونم.

مشخصات:
با فتوشاپ کار شده
به جز تصویر ساختمان و آسمان (هر دو عکس بودند) بقیه طرح ها از پایه کار شده.
از 24 لایه مفید تشکیل شده
2000 در 1200 پیکسل اندازه داره
با تشکر پیش پیش :wink:

Night_and_Blood_by_gray2red.jpg

Saeed-masih

Member
به به حاج ممد حسن
حاجي ميگفتي گوسفندي گاوي شتري مورچه اي قربوني كنيم......
20
خيلي زيباست.......
مثل خودت حرف نداره.....
فقط من با اون پايين كار (شطرنجيا) يه مقدار حال نكردم..ميشد چيز ديگه اي گذاشت....
آرزومند آرزوهات سعيد

dr.mohammad

Member
سلام آقا سعید عزیز
با اینکه همین امروز باهات آشنا شدم منو کلی با الطافت شرمنده کردی

اون سطح شطرنجی رو به خاطر نشون دادن پرسپکتیو شدید (!) و اغراق آمیز اون پایین گذاشتم. فکر نمیکنم هیچ سطحی مثل سطح شطرنجی (اونهم سیاه و سفید) بتونه پرسپکتیو رو اینقدر خوب نشون بده.
.
البته شاید بشه جایگزین پیدا کرد. به نظرت چی بذارم به جاش؟!

memol_515

Active Member
به جاي اون سطح شطرنجي، سطح آسفالتي، مخصوصا از نوع بارون خوردش بذاري، كارت ديگه اصلا ايراد نداره.

فوق العاده است !

پرپكتيو رو با نور نشون ميدن پسر گلم، نه با سطح شطرنجي كه؟

بهد اينكه، اسمت رو اووچيكتر كن :دي

خيلي تو ذوق ميزنه، اگه انگليسي هم بشه كه بهتر. حالا خودت ميدوني

كارت درست ! بيشت بيا، خوشحالمون ميكني.

موفق باشي

MEGA WAVE

Active Member
شب و خون
خیلی خوبی شده با نظر ممول عزیز کاملاً موافقم که از آسفالت خیس استفاده بشه <
و اینکه بجای نور سفیدی که جدا کننده خط افق هست از مه غلیظ استفاده کنی واقعاً سورئال میشه و حال هوای اون خونی که روی ماه هست رو میگیره <
در ضمن دوست عزیز من وقتی اسمتو به اون بزرگی مینویسی تمام زحمتی رو که کشیدی رو از بین میبره و کارتو غیر حرفه ای میکنه ، چون بنظر من بودن اسمت توی طرح هیچ سنخیتی با ایده ای که داری نداره <
بزار طرحات طوری باشن که بدون اسمت هم دیگران بفهمن که این طرحه توئه ، اینجوریه که ارزشمنده <
موفق باشی <<

آخرین ویرایش:

MOSTAFA-M

Member
واقعا زیبا شده یه حس خفقان همراه با ترس و عظمت به آدم میده البته اگه قسمت شطرنجیش رو با عکس همون خیابون خیس از یه جای ترسناک بزاری و بهش همون حالت پرسپکتیو رو بدی . همونی که الان به شطرنجیه دادی
راستی اسمت رو هم اگه کوچیک پایین سمت چپ بنویسی خیلی بهتره چون اینجوری فظای ترس رو با آرامش مخلوط میکنه و یه حس مسخره ای به آدم دست میده مثلا فکر کن داری فیلم رزیدنت اویل 4 یا dooms day رو میبینی یهو وسطش تو فیلم موش و گربه یا همون تام و جری گوشه تصویر بشینند و بازی کنند.که در این صورت میگی عجب فیلم مسخره ای بود درصورتی که فیلم قشنگه ولی اون تام و جری .... !
ولی خدایش از حق نگذریم کار تمیزی شده و به جز این دوتا مشکل دیگه ای نداره

ghafeleh

Member
قشنگ شده
اگه هم نمی خوای صفحه شرنجی رو بر داری می تونی فیدشو کم کنی <>

dr.mohammad

Member
:rose: ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید و روی این کار فکر کردید
به جاي اون سطح شطرنجي، سطح آسفالتي، مخصوصا از نوع بارون خوردش بذار
احسنت به شما. افکار گرافیکی قشنگی دارید.:paint:
به نظرم خودم هم جالب میشه ولی خوب سطح شطرنجی رو نمیتونم حذف کنم. یک بخش مهمی از مفهوم کارو تشکیل داده.
اگه هم نمی خوای صفحه شرنجی رو بر داری می تونی فیدشو کم کنی <>
آره راست میگی. فیدش زیاد شده.
:shock: چی؟ میتونی یه نمونش رو نشونم بدی؟
متن زیر رو هم بخونید. یه نفر از مفهوم کار ازم پرسید واسش اینو نوشتم. دلیل اینکه چرا اسمم رو انقدر مسخره اون پایین گذاشتم هم توضیح دادم.
مفهوم تصوير "شب و خون" از ديد خودم:
بخش شطرنجي صفحه که پايين کار رو پوشش داده (همونطوري که گفتيد) نشان دهنده زندگي عادي روزمره است که با خوبي و بديهاش هر طور که هست در حال پيش رفتنه و نهايتي نداره.
ولي در يک قسمتي از اين جريان خنثي که ناگزير در حال پيشرويه، يک اختلال به وجود اومد و انسان يک جايي با زياده خواهي و بي توجهي به اصطلاح پاش رو از گليم خودش دراز کرده و با اين کار به محدوده ي معنوي و آسماني زندگي صدمه زده. شايدتا ابد تمام کساني که در حال پيشروي با جريان زندگي هستند از خسارتي که به وجود آمده با خبر نشند. ولي واقعيت اينه که همچين اتفاقي تاثير جبران ناپذيري روي کل واقعيت هستي گذاشته.
اسم خودم هم اون پايين نشون دهنده خودمه، که سرم رو از اين جريان دو بعدي شطرنجي بيرون اوردم که ببينم قضيه چيه. شايد بعدا اون قسمت رو با سر يه آدم که از صفحه بيرون زده عوض کنم.

Saeed-masih

Member
سلام
ممول گفتش بايد چي كار كني .......
منم فعلا چيز ديگه اي به نظرم نميرسه.....
راستي كره زمينم ميشد گذاشت بد نبودا.......

dr.mohammad

Member
سلام
ممول گفتش بايد چي كار كني .......
منم فعلا چيز ديگه اي به نظرم نميرسه.....
راستي كره زمينم ميشد گذاشت بد نبودا.......
:-?
من که سوات درست حسابی ندارم. یه کم بیشتر توضیح میدی؟
من فکر کنم منظورت از نور همون شعاع نور باشه که به چشم میرسه... خوب اگه اینجوری باشه اون رو که نمیشه با سطح شطرنجی مقایسه کرد.

memol_515

Active Member
ببخشيد يكم دير خيلي دير جوابيدم:دي

ببين، من منظوري نداشتم خيلي، اما ديدم منظورت از گذاشتن سطح شطرنجي رو اين بيان كردي كه ميخواستي پرسپكتيو رو نشون بدي. اما خوب معمولا هر حجمي رو حتي هر سطحي رو براي نشون دادن جهت و عمقش، از نورپردازي استفاده ميكنن.
منظورم همين بود

بعد خوب ايده خوبي داري، اما راستش توي اجراش خيلي موفق نبودي.

من فكر ميكنم همون آدمها رو از توي زمين دربياري، يه جورايي هم نصفه نيم كاره دربيان، خيلي بهتر ميشه.

موفق باشي

dr.mohammad

Member
ببخشيد يكم دير خيلي دير جوابيدم:دي

ببين، من منظوري نداشتم خيلي، اما ديدم منظورت از گذاشتن سطح شطرنجي رو اين بيان كردي كه ميخواستي پرسپكتيو رو نشون بدي. اما خوب معمولا هر حجمي رو حتي هر سطحي رو براي نشون دادن جهت و عمقش، از نورپردازي استفاده ميكنن.
منظورم همين بود

بعد خوب ايده خوبي داري، اما راستش توي اجراش خيلي موفق نبودي.

من فكر ميكنم همون آدمها رو از توي زمين دربياري، يه جورايي هم نصفه نيم كاره دربيان، خيلي بهتر ميشه.

موفق باشي

آره میدونم ولی یک بار دیگه به اون سطح شطرنجی نگاه کن
همینقدری که تا افق رفته و اعوجاج عجیبی هم داره برای من کافیه. به نظر خودم سطح شطنرجی مهمترین بخش کاره و خیلی هم خوب شده :cool:

memol_515

Active Member
خوب مهم نظر خودته. :)

من چون پ.خ زده بودي فكر كردم بايد منظورم رو روشن تر كنم. وگرنه خوب سليقه خودت مسلما مهمتر از اظهار نظر منه!:)

موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا