بی بی کد شبیه سازی معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

goodzila46

Active Member
برای خودم متاسفم که توی سایتی عضو هستم که ناظم هاش خیلی راحت دست توی عناوین کارها می برن ، بدون اینکه ذره ای به کاری که دارن انجام می دن فکر کنند.

عنوان این مجموعه از گالری بنده " کارهای زاغارت!! من هست" که متاسفانه حذف شده

پیوست ها

• sink.jpgsss.jpg
    sink.jpgsss.jpg
    35.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • children-room-02.jpg
    children-room-02.jpg
    183.2 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • robots.jpg
    robots.jpg
    185.1 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • apple7.jpg
    apple7.jpg
    230.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
عنوان این مجموعه از گالری بنده " کارهای زاغارت!! من هست" که متاسفانه حذف شده
سلام.کاری که ناظم ها می کنن برای حفظ شئونات اخلاقی سایت هست.اگه قرار باشه با هر ادبیاتی وارد این عرصه بشیم خب اوضاع میشه مثل وضعیت فعلی همین سایت که یکی میاد میگه من جی آی رو توی وی ری خاموش میکنم و با افتخار روی تفکر اشتباه پا فشاری میکردن یا مواردی از این دست.
شما برین قوانین گالری cgsocity رو بخونین.
اولین چیزی که میگه اینه که اینجا یه فروم حرفه ای هست.انجمنی مدیریت شده. پس از زدن حرفهای بیهوده و بی حاصل بپرهیزید.اینجا مکانیست برای بالا بردن علم گرافیک کامپیوتری

Don't dilute the forums with irrelevant and unnecessary fluff. CGTalk is a professional, moderated forum. It's a place to talk about all things related to computer graphics.

سایت مجیدآنلاین یه جامعه مجازی هست.همه ما وظیفه داریم همون طوری که بیرون از خونه ادب رو رعایت میکنیم اینجا هم همین رفتار رو داشته باشیم.
اولین وب مستر گرافیکی قدرتمند ایران بود یه زمانی قبل از پیدایش cgart.
دقیقا همین رفتارهای کاربرهایی مثل شما با ادبیاتشون باعث شد حرفه ای هایی که الان کارهاشون توی تاپ گالری های جهان میشه دید میگن مجیدآنلاین بچه بازی شده!
چرا باید چنین چیزی باشه.حالا میگین متاسفین به خاطر اینکه اصلاح شد! من برای شما متاسفم

goodzila46

Active Member

سلام.کاری که ناظم ها می کنن برای حفظ شئونات اخلاقی سایت هست.اگه قرار باشه با هر ادبیاتی وارد این عرصه بشیم خب اوضاع میشه مثل وضعیت فعلی همین سایت که یکی میاد میگه من جی آی رو توی وی ری خاموش میکنم و با افتخار روی تفکر اشتباه پا فشاری میکردن یا مواردی از این دست.
شما برین قوانین گالری cgsocity رو بخونین.
اولین چیزی که میگه اینه که اینجا یه فروم حرفه ای هست.انجمنی مدیریت شده. پس از زدن حرفهای بیهوده و بی حاصل بپرهیزید.اینجا مکانیست برای بالا بردن علم گرافیک کامپیوتری

سایت مجیدآنلاین یه جامعه مجازی هست.همه ما وظیفه داریم همون طوری که بیرون از خونه ادب رو رعایت میکنیم اینجا هم همین رفتار رو داشته باشیم.
اولین وب مستر گرافیکی قدرتمند ایران بود یه زمانی قبل از پیدایش cgart.
دقیقا همین رفتارهای کاربرهایی مثل شما با ادبیاتشون باعث شد حرفه ای هایی که الان کارهاشون توی تاپ گالری های جهان میشه دید میگن مجیدآنلاین بچه بازی شده!
چرا باید چنین چیزی باشه.حالا میگین متاسفین به خاطر اینکه اصلاح شد! من برای شما متاسفم

ببینید جناب عارف عزیز ، من برای شما احترام بسیار زیادی قائل هستم. یه جمله می گم و تمام ، قضاوت با خوانندگان و دوستان.
هیچ احدی حق دخل و تصرف در عنوان و اصل یک اثر هنری ( هرچند یک اثر ناچیز) بدون اجازه صاحب اثر ندارد، بنده با افتخار اعلام می کنم اسم این سری از کارهای بنده ، کارهای زاغارت من بوده ، و هیچ کس حق تغییر و یا حذف آن را بدون اذن و اجازه بنده ندارد و نخواهد داشت، حتی شما استاد بزرگوار.

در جواب اون قسمت از صحبتتون که می فرمایید عزیزی گفته بودن که جی ای رو باید خاموش کرد ، البته بایدی وجود نداره و بسته به شرایط و نظر هر هنرمندی ، هر اثری می تونه کاملاً متفاوت باشه ، شما بعنوان یه حرفه ای می بایست بطور صحیح راهنمایی می کردید.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اینکه شما اسم گالری شخصی و یا کارهاتون رو اینطور انتخاب کنید کاملا مربوط به خودتونه، اما اگر بخواید در سایت دیگه ای از اونها نام ببرید باید به قوانین اون سایت و همینطور ادبیات صحیح هنری احترام بذارید. شاید شما اسم بچه تون رو یک فهش زشت انتخاب کنید این به خودتون مربوطه اما وقتی در یک جمع میخواید صداش کنید دیگه به دیگران مربوط میشه.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
دوست عزیز ببینید اولین قانون تمام فروم های دنیا حفظ رعایت ادب هست. فکر کنم توضیحم با همین یه جمله کافی بود. نمی دونم سنتون چقدر هست اما اینجا یه جامعه مجازی هست و مسلما مثل جامعه واقعی ما توی شهر یا روستامون.هر جایی که زندگی میکنیم وظیفه داریم به فرهنگ احترام بزاریم.مثلا وقتی میرم روستا پیش مامان بزرگم یا بستگان وظیفه دارم طوری ادب و سنت اونها رو حفظ کنم که در مقابل احترام ببینم.حالا من برم مثلا به فلان فامیلم توی روستا بگم این چه لباسی هست مثلا تو داری همه الان شلوار فلان میپوشن و...
سعی کنین جو رو متشنج نکنین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا