سلام.کاری که ناظم ها می کنن برای حفظ شئونات اخلاقی سایت هست.اگه قرار باشه با هر ادبیاتی وارد این عرصه بشیم خب اوضاع میشه مثل وضعیت فعلی همین سایت که یکی میاد میگه من جی آی رو توی وی ری خاموش میکنم و با افتخار روی تفکر اشتباه پا فشاری میکردن یا مواردی از این دست.
شما برین قوانین گالری cgsocity رو بخونین.
اولین چیزی که میگه اینه که اینجا یه فروم حرفه ای هست.انجمنی مدیریت شده. پس از زدن حرفهای بیهوده و بی حاصل بپرهیزید.اینجا مکانیست برای بالا بردن علم گرافیک کامپیوتری
سایت مجیدآنلاین یه جامعه مجازی هست.همه ما وظیفه داریم همون طوری که بیرون از خونه ادب رو رعایت میکنیم اینجا هم همین رفتار رو داشته باشیم.
اولین وب مستر گرافیکی قدرتمند ایران بود یه زمانی قبل از پیدایش cgart.
دقیقا همین رفتارهای کاربرهایی مثل شما با ادبیاتشون باعث شد حرفه ای هایی که الان کارهاشون توی تاپ گالری های جهان میشه دید میگن مجیدآنلاین بچه بازی شده!
چرا باید چنین چیزی باشه.حالا میگین متاسفین به خاطر اینکه اصلاح شد! من برای شما متاسفم
ببینید جناب عارف عزیز ، من برای شما احترام بسیار زیادی قائل هستم. یه جمله می گم و تمام ، قضاوت با خوانندگان و دوستان.
هیچ احدی حق دخل و تصرف در عنوان و اصل یک اثر هنری ( هرچند یک اثر ناچیز) بدون اجازه صاحب اثر ندارد، بنده با افتخار اعلام می کنم اسم این سری از کارهای بنده ، کارهای زاغارت من بوده ، و هیچ کس حق تغییر و یا حذف آن را بدون اذن و اجازه بنده ندارد و نخواهد داشت، حتی شما استاد بزرگوار.
در جواب اون قسمت از صحبتتون که می فرمایید عزیزی گفته بودن که جی ای رو باید خاموش کرد ، البته بایدی وجود نداره و بسته به شرایط و نظر هر هنرمندی ، هر اثری می تونه کاملاً متفاوت باشه ، شما بعنوان یه حرفه ای می بایست بطور صحیح راهنمایی می کردید.