قالب شبیه سازی ظروف چینی!!

K1-CGMaster

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان - خب اینم یکی دیگه از کارای ماست

مال شرکت همراه بهار است (دومین وارد کننده معتبر چینی و بهداشتی با مارک خودش در ایران)
HBTC.co

کار طراحی سایت شرکت دست گروه ما بود که با مذاکره قرار شد در قسمت گالری سایتشون بجای عکس برداری از

محصولات از شبیه سازی سه بعدی استفاده کنن تا بشه زیاد روی کار و افکت و زوایای مختلف مانور داد

خب اینم اولین محصولشون هست که هم عکس واقعی محصول که با گوشی گرفتم رو می گذارم هم کاری که خودم طراحی کردم

راستش دستم واسه ایده پردازی و زاویه و اینا بازه

اینجاست که نظرات شما مثل الماس برام ارزشمنده :green:

قربان همتون :rose:

3Ds Max 2012 - Vray2 - PS CS5 - MagicBullet

پیوست ها

• Real.jpg
    Real.jpg
    2 مگایابت · بازدیدها: 59
  • Final1.jpg
    Final1.jpg
    845.9 کیلوبایت · بازدیدها: 56
آخرین ویرایش:

30min

Banned
به نظر من که خیلی خوب شده .
یک سئوال .
من توی تکستچرینگ مبتدی هستم .
میشه تنظیمات تکستچر متریالت رو بزاری ؟
یا توضیح بدی ؟
مرسی.

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا من هر عکسی هر سایز و حجمی میزارم قبول نمی کنه 2بار هم به فرشید پیغام دادم جوابی نگرفتم اینجا مطرح کردم. ببخشید

K1-CGMaster

Well-Known Member
به نظر من که خیلی خوب شده .
یک سئوال .
من توی تکستچرینگ مبتدی هستم .
میشه تنظیمات تکستچر متریالت رو بزاری ؟
یا توضیح بدی ؟
مرسی.

باور کنید رو تکسچر کار زیادی نشده- اول اینکه خود ظرف رو تو یه دفتر فنی اسکن کردم
بعد تو فتوشاپ روی رنگ هاش کار کردم و ظرف رو کاملا از بیخ جدا کردم و PNG سیو کردم

توی مکس هم تنظیمات خاصی نداره فقط و فقط تکسچر رو به متریال نسبت دادم و Tiling تو تنظیم کردم تا کاملا روی بشقات ست بشه

اگه توضیح بیشتری می خواهید بگید مشکلی نداره ;)) :rose:

اقا من هر عکسی هر سایز و حجمی میزارم قبول نمی کنه 2بار هم به فرشید پیغام دادم جوابی نگرفتم اینجا مطرح کردم. ببخشید

کجا؟؟؟ توی پیوست ها؟؟؟ اگه منظورتون اونجاست بگید تا من یه نگاهی بهش بندازم ببنم چرا اینطوره. :rose:

آفرین کیوون :clap::clap::clap:

ناقلا مگه تیم دارید ؟؟!! :mad: حلا که من دیگه یزد نیستم !!؟ ای نامرت :green: یعنی کشتمت ! َ

:green::green::green:
به به چه خبر از این طرفا :cool:. نامرد شما کلا دیگه یزد نیستی :green:

در مورد تیم هم باید بگم که تقریبا بله - شرکتمون فعلا در زمینه های : طراحی سایت - برنامه نویسی ویندوز - برنامه نویسی وب - گرافیک دو بعدی و گرافیک سه بعدی - فلش و اینها فعالیت داره که در حال گسترشه.

مغ 30 :rose::rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
کیوان خان من فکر کردم شما دختری آخه عکست اینجوری میزنه. نه منظورم عکس پروفایلم هستش. چیه جریان؟!

K1-CGMaster

Well-Known Member
:lol::lol::lol::lol::lol:

آره عوضش کردم

احتمالا سایز یا حجم عکستون زیاده - اگه شد عکسو بفرستید من درست کنم بهتون بدم- مرسی - بقیه ماجرا رو تو PM بگید لطفا :D-

جدیدترین ارسال ها

بالا