شبکه

baviran

Member
سلام خسته نباشید
من یک سوال در مورد شبکه داشتم و نمی دانستم در کجا باید قرار دهم و اینجا را انتخاب کردم نمی دانم درست است یا نه
در یک شبکه که چندین کامپیوتر وجود دارد چطور کاربران می توانند پیغام ارسال کنند به کامپیوترهای دیگر و سرور وجود ندارد

wild-mans

Member
سلام
شما از طریق برنامه ها مختلفی می تونید این کار رو بکنید یکی از ساده ترین اونها نرم افزار هایپر ترمینال خود ویندوز است که البته یکم گنگه تازه از طریق داس هم می تونید به هم پیغام بدید .
یا حق

Ali6594

Active Member
سلام
شما از طریق برنامه ها مختلفی می تونید این کار رو بکنید یکی از ساده ترین اونها نرم افزار هایپر ترمینال خود ویندوز است که البته یکم گنگه تازه از طریق داس هم می تونید به هم پیغام بدید .
یا حق

خوب ببینید به نظر من بازم همون نرم افزاری که من گفتم بهتره چون اولا گنگ نیست و دوما داس کجا و یه نرم افزاری نخصصی در این مورد ( اونم با اینترفیس خوب و تمامی امکانات ) کجا ؟:cool:

wild-mans

Member
سلام
خوب منم نگفتم اینها از بقیه بهترند فقط گفتم اینها هم هستن در ضمن دوست عزیز من حرف شما رو هم نقض نکردم.
یا حق

Ali6594

Active Member
سلام
خوب منم نگفتم اینها از بقیه بهترند فقط گفتم اینها هم هستن در ضمن دوست عزیز من حرف شما رو هم نقض نکردم.
یا حق

نه نه اشتباه نشه منم نخواستم خدای نکرده به شما توهین کرده باشم یا راه حل شما رو نقض کرده باشم
هدف هر دوی ما رسیدن این دوستمون به جواب سوالش بوده و منم مقایسه ای که کردم به همین خاطر بود .
اگه بازم احساس کردید من جواب شما رو نقض کردم بازم از شما معذرت می خوام .

جدیدترین ارسال ها

بالا