شبکه کردن عکس در فتوشاپ ؟

jafar1374

Active Member
سلام دوستان ، خسته نباشید :rose:

چطوری می شه تو فتوشاپ به این صورتی که عکسارو می دم تصاویر رو شبکه ای کرد ؟

ممنون میشم از راهنمایی .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    31 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    47.7 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 3.jpg
    3.jpg
    31 کیلوبایت · بازدیدها: 12

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان ، خسته نباشید :rose:

چطوری می شه تو فتوشاپ به این صورتی که عکسارو می دم تصاویر رو شبکه ای کرد ؟

ممنون میشم از راهنمایی .

با کمک Shape ها و یا رسم کادر مستطیل و چرخاندن و جابجا کردن یک همچین طرحی را بسازید، اینکه چند لایه است و هم اندازه اند یا نه و اینکه با چه رنگی مهم نیست،
مهم رضایت طراح است :

Level01.jpg

یک نمونه آماده :

Pattern.png

شخصا این طرح را با کمک Shape ها رسم کردم :

Level02.jpg

یک لایه تصویر داریم که مبنای طرح است :

Level03.jpg

یک لایه از آن کپی می گیریم (منوی Layer گزینه Duplicate Layer) و آنرا محو می کنیم (منوی Filter گزینه Blur گزینه Gaussian Blur) که فعلا کل تصویر اصلی زیرین را می پوشاند :

Level04.jpg

در منوی Edit گزینه Fill را انتخاب کرده و با رنگ Color دلخواه و با Opacity ئه 50 درصد رسم می کنیم :

Level05.jpg

Level06.jpg

طرح رسم شده را در یک لایه جداگانه روی آن لایه تصویر محو شده قرار می دهیم :

Level07.jpg

در لیست لایه ها لایه طرح را انتخاب و فعال کنید. در منوی Select گزینه Load Selection را انتخاب کرده و OK کنید تا طرح بصورت ناحیه انتخاب در آید :

Level08.jpg

حالا می توانید در لیست لایه ها با کلیک کردن روی آیکون چشم کنار طرح، مخفی اش کنید. در لیست لایه ها، لایه تصویر محو شده را انتخاب کرده و کلید Del را فشار دهید :

Level09.jpg

ترکیب کلیدی Ctrl + D را فشار دهید تا ناحیه انتخاب شده رها شود.
در منوی Layer گزینه Layer Style گزینه Outer Glow را انتخاب کرده و با Size دلخواه OK کنید :

Level10.jpg

jafar1374

Active Member
مرسی واقعا دسستون درد نکنه

فقط اون لایه های shape رو هر چند تا که هست با هم مرجشون کنم یا دونه ذونه سلکتشون کنم ؟

-------------

ویرایش شد

مرسی همه رو مرج کردم و اکی شد

عالی بود :rose: :oops:

آخرین ویرایش:

jafar1374

Active Member
سلام
مرسی اون شبکه کردنو درست کردم اما تو عکسی که من دادم عکس شبکه شده جدای از بکگراند هستش و اثری از اون لایه کم رنگ شده نیستش
چطوری می تونم دقیقا مثل اون تصویری که می دم دزست بشه !
سپاس

پیوست ها

• Level10.jpg
    Level10.jpg
    124.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

.:majid:.

Member
سلام
مرسی اون شبکه کردنو درست کردم اما تو عکسی که من دادم عکس شبکه شده جدای از بکگراند هستش و اثری از اون لایه کم رنگ شده نیستش
چطوری می تونم دقیقا مثل اون تصویری که می دم دزست بشه !
سپاس

راهی رو که استاد گفتن ویژگی های خودش رو داره ولی اگه میخوای سریع انجام بشه این راه منه:
اول که عکست رو باز کردی ،اون پترن رو زیر لایه ی عکست قرار بدی بعد کلید ALT رو نگه دار و موس رو ببر بین دولایه وکلیک کن عکست میره توی پترن.میشه مثل قاب و میتونی عکس رو توش تکون بدی و تنظیم کنی../
اینم نمونه : عکس

جدیدترین ارسال ها

بالا