رضا جان از نظر رنگ بندی خوبه ، تا حدودی تضاد سیمولاته رو رعایت کردی و توی تضاد سطوح ، نسبت بنفش (4/3) و زرد (4/1) هست که تا حدودی میشه گفت این مورد رو هم رعایت کردی . <
در مورد رنگ بگم که کاملاً سلیقه ای هست و شما نباید روی فورمول رنگها رو بزاری ، من چون دیدم توی طرح از این دو مورد خوب استفاده شده گفتمشون <
اما یه نکته دیگه که مخوام در موردش صحبت کنم اینه که : اگه یه مقدار دقت کنیم میبینیم که تمام سایه ها در طرح به سمت چپ و بالا میباشند اما کلمه انا انزلنا فی سایش رو به سمت راست و پایین هست ، که این خودش استفاده از یه تکنیکه که باعث میشه چشم بیننده نا خودآگاه به قران و گلهای وسط کلمه فی توجه کنند ( البته اینو بگم که این تکنیک فقط با سایه ها اجرا نمیشه بلکه با استفاده از رنگهای سرد و گرم و تغییر در سرعت گردش چشم در طرح هم استفاده میشه و موارد دیگه ... ) <
البته رضا جان این تکنیکو خیلی قوی اجراش نکرده اما من میخوام بدونم که اتفاقی این کارو کرده یا با این تکنیک آشنایی داره ؟ <
ممنون <<
---------------------------------------------------------
خیلی خوشحال هستم که تو این فرومها کسایی هم هستند که خیلی ریزبین هستند و به آثار ارسالی دقیق می نگرند و خود رو گاه گاهی جای طراح فرض کرده سعی می کنند به نوعی فکر اون رو بخونند .
آره شما به موضوع خوبی در این طرح اشاره نمودید .... بله
سایه ها منظور اصلی من بود در این طرح .......
اگه فرض کنید در جای قرآن استفاده شده در این طرح شمع باشه خواهید دید که سایه ها ی ایجاد شده در مکان درست خود قرار دارند که سعی من هم در این طرح دقیقا همین بوده ، به نوعی از قران به عنوان نماد نور و روشنایی استفاده کردم و با استفاده ی بیشتر سایه ها میخواستم این رو بهتر نشون بدم .
-----------------------------
باز هم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم .