شبهای قدر

سلام.
یه چند مدتی هست که به این سایت سر نزدم.
این طرح آخرین کاری هست که زدم . راستیتش واسه مسابقه بود که بهتر دیدم تو این سایت هم بذارم .
منتظر نظراتتون هستم .

j7ckk3.jpg

Saeed-masih

Member
سلام
كارتون مثل كاراي قبلي بسيار زيبا شده....
ايشالا امسالم مثل پارسال مدال آور بشيد.......
فلن

dr.mohammad

Member
کار زیبایی شده آفرین:wink:
البته کادر وسط تصویر میتونست فرم بهتری داشته باشه.
در مجموع رنگ و ترکیب خوی داره. اون ابرها هم تاثیر زیادی تو کار داشه.

MEGA WAVE

Active Member
رضا جان از نظر رنگ بندی خوبه ، تا حدودی تضاد سیمولاته رو رعایت کردی و توی تضاد سطوح ، نسبت بنفش (4/3) و زرد (4/1) هست که تا حدودی میشه گفت این مورد رو هم رعایت کردی . <
در مورد رنگ بگم که کاملاً سلیقه ای هست و شما نباید روی فورمول رنگها رو بزاری ، من چون دیدم توی طرح از این دو مورد خوب استفاده شده گفتمشون <
اما یه نکته دیگه که مخوام در موردش صحبت کنم اینه که : اگه یه مقدار دقت کنیم میبینیم که تمام سایه ها در طرح به سمت چپ و بالا میباشند اما کلمه انا انزلنا فی سایش رو به سمت راست و پایین هست ، که این خودش استفاده از یه تکنیکه که باعث میشه چشم بیننده نا خودآگاه به قران و گلهای وسط کلمه فی توجه کنند ( البته اینو بگم که این تکنیک فقط با سایه ها اجرا نمیشه بلکه با استفاده از رنگهای سرد و گرم و تغییر در سرعت گردش چشم در طرح هم استفاده میشه و موارد دیگه ... ) <
البته رضا جان این تکنیکو خیلی قوی اجراش نکرده اما من میخوام بدونم که اتفاقی این کارو کرده یا با این تکنیک آشنایی داره ؟ <
ممنون <<

رضا جان از نظر رنگ بندی خوبه ، تا حدودی تضاد سیمولاته رو رعایت کردی و توی تضاد سطوح ، نسبت بنفش (4/3) و زرد (4/1) هست که تا حدودی میشه گفت این مورد رو هم رعایت کردی . <
در مورد رنگ بگم که کاملاً سلیقه ای هست و شما نباید روی فورمول رنگها رو بزاری ، من چون دیدم توی طرح از این دو مورد خوب استفاده شده گفتمشون <
اما یه نکته دیگه که مخوام در موردش صحبت کنم اینه که : اگه یه مقدار دقت کنیم میبینیم که تمام سایه ها در طرح به سمت چپ و بالا میباشند اما کلمه انا انزلنا فی سایش رو به سمت راست و پایین هست ، که این خودش استفاده از یه تکنیکه که باعث میشه چشم بیننده نا خودآگاه به قران و گلهای وسط کلمه فی توجه کنند ( البته اینو بگم که این تکنیک فقط با سایه ها اجرا نمیشه بلکه با استفاده از رنگهای سرد و گرم و تغییر در سرعت گردش چشم در طرح هم استفاده میشه و موارد دیگه ... ) <
البته رضا جان این تکنیکو خیلی قوی اجراش نکرده اما من میخوام بدونم که اتفاقی این کارو کرده یا با این تکنیک آشنایی داره ؟ <
ممنون <<
---------------------------------------------------------
خیلی خوشحال هستم که تو این فرومها کسایی هم هستند که خیلی ریزبین هستند و به آثار ارسالی دقیق می نگرند و خود رو گاه گاهی جای طراح فرض کرده سعی می کنند به نوعی فکر اون رو بخونند .
آره شما به موضوع خوبی در این طرح اشاره نمودید .... بله سایه ها منظور اصلی من بود در این طرح .......
اگه فرض کنید در جای قرآن استفاده شده در این طرح شمع باشه خواهید دید که سایه ها ی ایجاد شده در مکان درست خود قرار دارند که سعی من هم در این طرح دقیقا همین بوده ، به نوعی از قران به عنوان نماد نور و روشنایی استفاده کردم و با استفاده ی بیشتر سایه ها میخواستم این رو بهتر نشون بدم .
-----------------------------

باز هم منتظر نظرات و انتقادات شما هستم .

MEGA WAVE

Active Member
رضا روی صحبتم با توئه ها : :-? <
اصلاً از فردا میرم معتاد میشم :cool: تا بین من و بقیه که نظر دادن فرق نزاری <
مگه نظر من چش بود که تشکر نکردی هان ؟ < :mad: :cry:

H-M-P

Member
کار زیبایی شه !! امیدوارم تو مسابقه ای هم که شرکت کردین مقامی رو کسب کنین !!!

موفق باشید .

Mandana

Active Member
کاره خوشملی شده رضا جان :oops:
می از رنگ بندیش خوشم اومد.المانهاش هم ناز شده
امیدوارم برنده بشی توی این مسابقه هه :دی
راستی کجا بودی این چند وقت؟ فکر کنم اون دفعه انقدر توی پروما اذیتت کردیم ازون موقع از سایت فرار کردی :lol:
در کلو بنکلن خوشحال شدم دوباره دیدمتون دوست جان ^.^
موفق باشین :rose:

mpourebadi

Member
ایول ایول - داش رضا رو ایول

قشنگ شده. تبریک میگم. فقط استاد رضا جان، فکر میکنم توی این جور طرح ها افکت رفلکس زیاد مناسب نباشه مگه با یه آبجکت نورانی. البته نظر ما شاگرداست. در کل ای ول :rose:
من که از مسابقه رمضان سال پیش رضا رو دیگه ندیدم. هر چند خودم سال به سال میام این جا یه طرح میدم :cool:
راستی رضا جان میتونم بپرسم مسابقه چی بوده ؟؟؟
موفق باشی استاد

EMIRATES

Active Member
با سلام

کارتون خیلی زیبا شده اما یه مشکل داره.

اون انعکاس پائینش خیلی میزنه . چون اصلا درجش با کار شما یکی نیست.

با تشکر.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
رنگ بندي قشنگي داره

فقط اون نوشته بزرگ اذيتم ميكنه

يجوريه نه خودشو به كار چسبونده نه محدود به كادر شده البته شايد به خط 6 بر ميگرده

در مورد انعكاس سايه كار چند مورد وجود داره

انعكاس كادر داريم ولي كفه يا زميني نداريم كه روش منعكس بشه متقابلن شال هم كه روي زمين افتاده بايد يه سايه اي داشته باشه

6 اگه براي كار كف يا زميني هم در نظر ميگيرفتيد فكر ميكنم كار بسي زيباتر جلوه ميكرد و من احساس ميكنم كار الان معلقه

راستی کجا بودی این چند وقت؟ فکر کنم اون دفعه انقدر توی پروما اذیتت کردیم ازون موقع از سایت فرار کردی
نه بابا اختیار دارید ، اون روز رو هیچ موقع فراموش نمی کنم .حیف که زود تموم شد :cry:
قشنگ شده. تبریک میگم. فقط استاد رضا جان، فکر میکنم توی این جور طرح ها افکت رفلکس زیاد مناسب نباشه مگه با یه آبجکت نورانی.
به نکته جالبی اشاره کردید . حرف شما کاملا درسته ...
انعكاس كادر داريم ولي كفه يا زميني نداريم كه روش منعكس بشه متقابلن شال هم كه روي زمين افتاده بايد يه سايه اي داشته باشه
انعکاس داره ، دقت کنید ..:D

جدیدترین ارسال ها

بالا