شایعه یا واقعیت. mental ray. vray

ALI_TAKHTI

Active Member
یا سلام. من درحال یادگیری ویری هستم و در این راه دانش آموزی علاقه مند بیش نیستم. کار اصلیم هم طراحی نما و طراحی داخلی هست.هدفم از آموزش vray همینه. اما 2-3 نفر از دوستانم به من پیشنهاد دادند که برای طراحی داخلی از vray و برای طراحی نما از mental استفاده کنم. میگفتند که برای طراحی نما mental بهتر جواب میده.
میخواستم نظر شما دوستان و اساتید رو بدونم. شایعه هست یا واقعیت؟ همون vray رو ادامه بدم یا mental رو هم یاد بگیرم؟؟؟؟؟

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
کافیه کارهای اکستریوری که از این دو زده شده رو ببینی خودت متوجه فرقشون میشی
وی ری به مراتب بهتره همون وی ری رو ادامه بده..

ولی از جفت اینا بهتر مکسول هست
:wink:

*farshid*

کاربر VIP
این جور فتوی ها رو باور نکن ...
هم با منتال و هم با ویری میشه بهترین رندر ها رو گرفت ...
من پیشنهادم اینه : هم برای رندر داخلی و هم برای رندر خارجی از وی ری استفاده کن
وی ری منابع آموزشی بیشتری داره

morgh66

Member
میشه با هر دوتاش رندرهای خوبی انجام داد اما باید کاملا روی اون موتور رندر مسلط باشی و درمورد نورپردازی و رنگ و ترکیب رنگها یه چیزایی بدونی...
البته نظر من اینه که همون وی ری رو ادامه بده...
چون تصمیم گرفتی وی ری رو یاد بگیری سعی کن وسط کار شاخه ی کارت رو عوض نکنی و ادمه بدی و سعی کن به تنظیماتش مسلط بشی.اینکه شما بدونی فلان گزینه چیکار میکنه تا اینکه چطوری تنظیمش کنی و در هر صحنه ای چه مقداری رو بهش بدی خیلی توی رندرت تاثیر میذاره.
موفق باشی...

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
ممنون از همه دوستان.از دو دلی درم اوردین. من عاشقانه ویری رو دوست دارم و به چشم یک مراد بهش نگاه میکنم.آخه واقعا کار رو هنری میکنه. من کارهای بعضی دوستان مثل فرشید عزیز رو دیدم که عاشق ویری شدم. دم همتون گرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا