قالب سی جی 125

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
باز هم یه پارازیت دیگه تو گالری :green:
به قول بچه های پایین این هم یه سی جیه گوجه ای :green:
مدل برای چند وقت پیش هست که جدیدا فرصت کردم و جزئیات رو درست کردم و یه رندر ازش گرفتم.
راستش وقتی این موتور و شروع کردم فکر کردم ساده تر از موتورهای پیشرفتس اما خیلی جزئیاتی داره که زیاد به چشم نمیاد موتور های جدید یه کاور بزرگ روشه و هیچی ازش معلوم نیست.
مایا 2012
منتال ری
فوتوشاپ
تایم رندر 12 دقیقه

پیوست ها

• render 01.jpg
    render 01.jpg
    197.5 کیلوبایت · بازدیدها: 113

main

Well-Known Member
سلام فک کنم تو مدلینگ به جز لاستیکش و بعضی قسمت های کوچیک ایرادی نیست ولی میشه روی متریال و 100 درصد توی فتوشاپ بهتر کار کرد
موفق باشی

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام فک کنم تو مدلینگ به جز لاستیکش و بعضی قسمت های کوچیک ایرادی نیست ولی میشه روی متریال و 100 درصد توی فتوشاپ بهتر کار کرد
موفق باشی

سلام درسته متریال ها مال خود مایا هست و مال منتال نیست فکر کنم اگه با miaX کار کنم بهتر بشه.

سلام متریال نشیمن گاه رفزکتش کمه کاملا cg هست متریالا دیگم کلا کار داره یکی یکی بگم خیلی میشه در کل مدلینگت جز تایر خویه عزیز اما رندرسنگ را باید خیلی روش کار کنی بهترین متریال منتال هم mia-matrialX هست چون همه پارامتر ها را با هم داره

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام متریال نشیمن گاه رفزکتش کمه کاملا cg هست متریالا دیگم کلا کار داره یکی یکی بگم خیلی میشه در کل مدلینگت جز تایر خویه عزیز اما رندرسنگ را باید خیلی روش کار کنی بهترین متریال منتال هم mia-matrialX هست چون همه پارامتر ها را با هم داره

ممنون از اینکه وقت گذاشتید:rose: مشکلات کار من تو رندرشه که فکر کنم تا حالا نشده که رندر بگیرم و ایرادی نداشته باشه :green: حالا نمیدونم با مایا میشه رندر در حد مکس گرفت یا نه.راستی اگه مشکل تایر رو بگید ممنون میشم.

emad04

Well-Known Member
سلام .
کاری خوبی شده .
ولی به نظرم مدل چند تا مشکلات کوچیک داره و رندر هم خیلی جای کار داره .
خسته نباشی

prince_Persia_7

Well-Known Member
سلام خسته نباشید
راستش مدلینگ و خیلی خوب کار کردی . به نظرم اگه با V_Ray تو مایا کار کنی رندرهات خیلی بهتر در میاد.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام خسته نباشید
راستش مدلینگ و خیلی خوب کار کردی . به نظرم اگه با v_ray تو مایا کار کنی رندرهات خیلی بهتر در میاد.

تغریبا چند ماه با وی ری تو مایا کار کردم اما اصلا مشابه مکس کار نمیکنه و خیلی باگ داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا