سیستم نظرسنجی

mehran_p

Member
برای سومین باره که من این تاپیک رو تکرار می کنم اما متاسفانه هنوز جواب نگرفتم!
این بار یه جور دیگه می پرسم
تو خود Front Page قسمت Form داره که توش Opition Button که میشه باهاش ور رفت و یه کارهایی کرد ؛اما باید اونو به یه جای دیگه متصل کرد که اونجا ذخیره بشه و من نمی دونم چه جوری میشه این کارو کرد !
مثلا من می خوام با استفاده از این یه نظر سنجی درست کنم و نتایج اون رو هم به صورت نموداری نشون بدم !
من نمونه این کار رو تو خیلی سایت ها دیدم و می دونم که اسکریپت رایگان هم نیست .
خواهشآ اگه کسی می دونه اینو اموزش بده!:sad: :cry:

YTERROR

Active Member
دوست عزیز بهتره شما سوالتون و در بخش پی اچ پی سوال کنید یا به بخش مقالات مجید آنلاین یک نگاه بندازید

سیستم نظر سنجی نیاز به دیتا بیس داره که اطلاعات رو سیو کنه البته میشه یک کار هم کرد که اطلاعات رو تویی یک فایل تکست هم ذخیره کنه ولی با یک اسکریپ ساده پی اچ پی می تونید همچین امکانی رو داتشه باشید در اون تایپیک هم بچه ها فکر کنم براتون اسکریپ گزاشتن اگه نزاشتند بگید تا براتون بزارم موفق و پیروز باشید

mehran_p

Member
دوست عزیز من که چیزی پیدا نکردم اگه خودت بزاری ممنون میشم!
بزار یه کم بیشتر توضیح بدم:
من یه سایت با Front Page طراحی کردم و حالا می خوام یه نظرسنجی تو یه گوشه اون (داخل table)بزارم .background رو هم می خوام از خودم باشه یعنی بتونم تغییر بدم.
اگه بتونید راهنمایی کنید لطف بسیار بزرگی به من کردید.

ببینید شما می گید با فرانت پیج طراحی کردید . فرانت پیج تا انجایی که من قبلا کار کردم یه سری امکانات میده مثل ایجاد یک فرم ارتباط با ما یا ایجاد یک فروم اما در مورد ایجاد یک نظر سنجی امکانی نداره .

در مورد استفاده از امکانات فرانت پیج باید بگم که برای استفاده از آنها حتما باید سرورت فرانت پیج اکستنشن را ساپورت کنه و حتما سایتتون رو با خود فرانت پیج پابلیش کنید که البته دارای مشکلات خو دشت هست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز برای پیدا کردن این مورد و موردهای بیشتر میتونی به سایت www.bravenet.com مراجعه کنی که بعد از ثبت نام میتونی از امکانات خیلی زیاد این سایت استفاده کنی.

YTERROR

Active Member
فکر ایشون کارشون راه افتاد تا جایی که من از طریق یاهومسنجر پیم دادن و ..... البته نمی دونم ایشون بودن یا یکی دیگه

ولی سایت www.bravenet.com به شما هر سرویسی بده روی دیتا بیس اون ذخیره میشه یعنی صاحب و تحت امتیاز اونه و فردا اگه سرویس نداد نمیشه اعتراض کرد و ......

بهتره خود آدم بزاره راحت تره

mehran_p

Member
ممنون از همه
اما چیزی که می خواستم رو پیدا کردم و با کمک YTERRORدرستش کردم !
ممنون Terror:) :)

جدیدترین ارسال ها

بالا