سیستم مدیریت محتوا فارسی !!!! 100 %رایگاه

sasasa

New Member
مشدی پسرمطمئنی این مدیریت محتوی کارخودته وازجایی سورس وبرنامشوکپی برداری نکردی؟سالارپسراین برنامه مدیریت محتوی مربوط به شرکت پارس دیتامعروف به پارس دیزاین هستش حالانمی خوام تبلیغ این شرکت راکرده باشم چون تاتیغشون ببره ازخریدارانش می گیرندمن خودم روزیکه خواستم این سیستم مدیریت محتوی رابخرم گفتم 800 بعدچونه زدم تارسوندم به 150 که درآخر100 بیشترندادم الانم شنیدم از1میلیون وخرده ائی شروع میکنندبه پیشنهاددادن که واقعا100 هم واسش زیادیه چون سیستم خیلی کندی هست وکلاسایت رامی خوابونه حالاحساب کن اگه1000 نفرهمزمان درسایت باشن چه اتفاقی میفته درکل خدمت سرورم عرض کنم امروزه حرف اول راphp می زنه وasp دیگه به گردپایphp نمیرسه امااگه بتونی این سیستم رابرروی زبانphp بنویسی اونوقت هرچی بگی می ارزه چون خیلی کامله وفکرنمیکنم سیستم مدیریت محتوایی به پای این سیستم برسه ببخشیدا

faramarzf

New Member
به سايت www.farashahr.com بزن اونا سايتشونو روي پورتال Dotnetnuke كه با ASP.NET كار مي كنه ساختن. سرويسهاي مجاني هم مي دن .
دوستمون راجع به پارس ديزاين گفت. توضيح بدم كه پارس ديزاين نسخه 2 Dotnetnuke است كه كلي هم تغييرش دادن و موندن توش.
نكته ديگر اينكه از نظر امنيت تقريبا كامله برخلاف phpnuke بقيه. يك ذره مشكل سرعت (در مقايسه با Php) داره كه اونم مربوط به حجم صفحات و قابليت هاي عجيب و غريبيه كه داره(باهاش ميشه سايت هاي كولاك درست كرد)
مشكل سرعت رو هم با يك كامپوننت ديوانه حل كرده كه صفحات html رو تا 90 درصد فشرده مي كنه!
مي توني با نرم افزار Fiddler تستش كني.

S4DEGH

Well-Known Member
ASP ديگه قديمي شده و هر جا بري بگي ASP ميخوام بهت ميخندن !
نكته ديگر اينكه از نظر امنيت تقريبا كامله برخلاف phpnuke بقيه
چون ASP هست ! اگر php بود 100%‌مشكل داشت !
---------------
كلاه بردار ترين شركت كه فقط بلدن سر مردم شيره بمالن ! پارس ديزاين

قيمت سروراش سر به فلك ميزنه انگار سروراشون طلاست ! سرور مجيد از مال اونها قويتره .. باور نميكنيد ؟! بريد خودتون نگاه كنيد !

توضيح بدم كه پارس ديزاين نسخه 2 Dotnetnuke است
دقيقا !
و بزودي من ميخوام خيلي از شركت هايي مثل اين رو درش رو تخته كنم !
چون ديگه دوره اينها به پايان رسيده .
( موقعش برسه متوجه ميشيد )

BetaMaster

Member
آخ جون اينجا برنامه نويس وب گيرمون امد !

آقا كسي نيست واسه من فقير بيچاره يه سيستم خوب و ارزون مولتي يوزر بنويسه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا