سیستم مدیریت محتوای ایرانی ( مشکل امنیتش چه کنم)؟

javadvjj

Member
سلام .
من دارم یک سیستم مدیریت محتوا با امکانات خیلی بهتر از چیز هایی که الان در بازار هست می سازم .و از ajax استفاده ی زیادی کردم ولی الان دارم رو بخش امنیتش کار میکنم ادیتور اچ تی ام الش رو هم خودم طراحی کردم و وقت زیادی از من گرفت., و احتمالا به صورت رایگان عرضه می کنمش .و اما امنیت
نمی خوام چیزی تحویل مردم بدم که امنیتش پایین باشه و سریع هک شه.موندم از سیزن استفاده کنم مسائل های جک و .. .پیش می یاد از دیتابیس و آی پی هم که استفاده کنم میتونه آی پی رو دور بزنه .
چه پیشنهادی دارید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

P.H.P

Member
سلام

معمولا برای امنیت ورودی ها و خروجی ها رو کنترول میکنن

این که بخوای از session استفاده کنی به هر نحوی یا ip ست کنی به امنیت ربط زیادی نداره

اینا معمولا برای کنترول بهتر سمت کاربر استفاده میشن

موفق

Masoud1365

مدیر انجمن
مسئله هایی جک که راه حل داره ! امنیت ابعاد زیادی داره اینجوری که شما میگید خیلی کلی هست !
ولی به نظر من آدم باید یکمی در زمینه هک کار کرده باشه تا سیستم امن تری بنویسه کما اینکه امنیت یه چیز نسبی هست !
یزرگترین بیمه و سکیور کنندگان دنیا هم وقتی سایت شما رو تضمین میکنند میگن 99.999 درصد امنیتش رو تضمین میکنیم این یعنی 100% نیست و باز هم احتمال هک و مسائل مشابه هست !

javadvjj

Member
خوب برای کنترل کاربر شما چه روالی رو پیشنهاد میکنید یا کسی می دونه که جوملا و آیپی بورد چه کار میکنند در این زمینه یکه راه حل برای کنترل ورودی و خروجی کاربر اگه بدید ممنون می شم

جدیدترین ارسال ها

بالا