سیاه شدن در رندر؟؟؟؟

javaweb

Member
سلام دوستان
من یک صحنه ای در مایا درست کردم دیروز رندر می گرفتم به درستی رندر می گرفت ولی امروز می زنم رندر فقط صفحه ی سیاه نمایش می دهد
maya17.jpg
تا دیروز به درستی رندر می گرفت نمی دونم چش شده:-?الان یه جسم جدید قرار بدم بزنم رندر فقط همونو نشون می ده و بقیرو نشون نمی ده:shock:
چکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

GoOoli

New Member
سلام
شاید تیک primary visibility آبجکتاتون برداشته شده آبجکتی که سیاه نشون می ده رو انتخاب کنید و توی attribute editor تب دومش قسمت render stats چک کنید که همه تیکهاش از casts shadows تا double sided خورده شده باشه

javaweb

Member
نشد

سلام خیلی ممنون:rose:
ولی مشکل از این هم نبود:cry:
من مدل ها،اسکلت ها،انیمیشن رو آماده کردم چنتا فریم ها رندر گرفتم درست بود ولی چون دیگه دیروقت شده بود گفتم فردا خروجی می گیرم ولی روز بعد دیگه رندر نگرفت و نمی گیره
کــــــــمـــــــــــکـــــــــــــ:sad:

اگه جوابشا این جا می زاشتید ما هم استفاده می کردیم چون منم قبلا با این مورد برخوردم و نمی دونستم چیکار کنم

سلام.عزیزم من امیر حسین باقری 13 ساله از زنجانم.زیاد با مایا کار می کنم.تو مایا واردم.تو مطمئنی که متریال های آبجکت ها از متریال های آن موتور رندر هست.هر موتور رندری متریال مخصوص خودشو داره و فقط و فقط از اونا تبعیت می کنه.حتما این کار رو انجام بده.حتما می شه.خداحافظ.
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا