سیاه خالص خالص ...

amirreza_13

New Member
سلام دوستان :wink:

من میخوام به خالص ترین سیاهی که میشه تو فتوشاپ بهش رسید برسم .

میخوام بدونم فقط دادن کد 000000 در فتوشاپ خالص ترین سیاهو میده یا نه میشه با تغییر دادن یه چیزایی به
سیاه تر از 000000 رسید ؟ ها

ممنون میشم .

memol_515

Active Member
آره عزيزم، همون كد صفر هم در چاپ هم در كاربردهاي ديگه سياه ترين رنگ ممكن رو ايجاد ميكنه

موفق باشي

the_king

مدیرکل انجمن
مراقب تنظیمات Color Settings فتوشاپ هم باشید (Ctrl+Shift+K) چون ممکنه سیاهی را ببینید که در اصل همچین
سیاه هم نیست، یا خاکستری ای ببینید که در اصل سیاه بوده.

amirreza_13

New Member
دوست من توی چاپ منظورته ؟

بله دوست عزیز تو چاپ منظورمه .

میخوام دستگاه چاپ فقط از رنگ سیاه خودش استفاده کنه !

آخه من یک بار همین کد 000000 رو دادم بعد از چاپ رنگش قهوه ای بسیار تیره در اومد !! نه سیاه

بعدش یکی بهم گفت درصداشو باید 100 در 100 میکردی که نکردی !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کلا وقتی شما عادت کنی بجای انتخاب دستی و استفاده از Color Picker یا همون قطره چکون که برای انتخاب رنگ هست از کد دادن استفاده کنی همیشه میتونی مطمئن باشی که رنگات تو چاپ درست در میاد.

مثلا برای انتخاب رنگ زرد کافیه همه مقادیر CMYK رو صفر بگیری بجز Y رو که باید روی 100 باشه.
یا برای رنگ قرمز همین طور فقط باید مقدار M رو 100 بگیری و ...

اینطوری حتی اگر مانیتورت هم کالیبره نباشه و تو مانیتور به درستی رنگا نمایش داده نشن ولی میتونی مطمئن باشی که رنگات درسته.
برای اینکار هم پیشنهاد میکنم یه جدول رنگ همراه با کدهاش تهیه کنی و از اون برای کد دادن استفاده کنی.

GFX Master

بله دوست عزیز تو چاپ منظورمه .

میخوام دستگاه چاپ فقط از رنگ سیاه خودش استفاده کنه !

آخه من یک بار همین کد 000000 رو دادم بعد از چاپ رنگش قهوه ای بسیار تیره در اومد !! نه سیاه

بعدش یکی بهم گفت درصداشو باید 100 در 100 میکردی که نکردی !

احتمال داره ایراد از چاپخونه هم باشه. یعنی نوع رنگی که استفاده کردن مرغوب نبوده باشه یا ترکیب کردنشون مناسب نباشه و ...

شما اولا سعی کن کارات رو به یه چاپخونه معتبر و مطمئن بدی و دوم اینکه قبل از چاپ بهشون تأکید کن که مثلا فلان قسمت رو برات مشکی براق و خالص کار کنن.

amirreza_13

New Member
کلا وقتی شما عادت کنی بجای انتخاب دستی و استفاده از Color Picker یا همون قطره چکون که برای انتخاب رنگ هست از کد دادن استفاده کنی همیشه میتونی مطمئن باشی که رنگات تو چاپ درست در میاد.

مثلا برای انتخاب رنگ زرد کافیه همه مقادیر CMYK رو صفر بگیری بجز Y رو که باید روی 100 باشه.
یا برای رنگ قرمز همین طور فقط باید مقدار M رو 100 بگیری و ...

اینطوری حتی اگر مانیتورت هم کالیبره نباشه و تو مانیتور به درستی رنگا نمایش داده نشن ولی میتونی مطمئن باشی که رنگات درسته.
برای اینکار هم پیشنهاد میکنم یه جدول رنگ همراه با کدهاش تهیه کنی و از اون برای کد دادن استفاده کنی.

مرسی سارا خانوم از توجهتون .

دقیقا منظور من همین در صد ها است که شما برای زرد و قرمز گفتید .

ببینید من وقتی کد 000000 رو وارد میکنم درصد ها به این شکل میشود :

C : 75
M: 68
Y: 67
K : 90

من میخوام بدونم برای سیاه در صد ها باید چگونه باشد مثل زرد خالص و قرمز خالص که گفتید .

مرسی .

hyazdi

Active Member
سلام
ببین دوست عزیز .
بهرام عفراوی در کتاب خودش ( آنچه طراحان گرافیک و ناظران چاپ می دانند) گفته خالصترین مشکی برای توی چاپ این کده :
C:80
M:60
Y:30
k:100
می تونی همه رو صد بگیری اما بخاطر مصرف زیاد مرکب (بخصوص اگه کاغذت خوب نباشه) سیاهی از پشت کاغذ دیده بشه . اگه کارت دو رو باشه که دیگه بدتر .
البته باید توجه کنی که این رنگ برای اشکال و فونتهای خیلی بزرگ استفاده کنی ولی برای فونتها بخصوص فونتهای کوچیک و ریز حتما تمام کدها رو صفر کنی بجز K که صد بمونه . چون اینجوری یک زینک مشکی بیشتر نمی مونه و فونتهات در اثر جابجا خوردن زینک و ... سایه نمی زنه . اصطلاحا می گن فونتها باید تک رنگ بشه .

آخرین ویرایش:

GFX Master

مرسی سارا خانوم از توجهتون .

دقیقا منظور من همین در صد ها است که شما برای زرد و قرمز گفتید .

ببینید من وقتی کد 000000 رو وارد میکنم درصد ها به این شکل میشود :

C : 75
M: 68
Y: 67
K : 90

من میخوام بدونم برای سیاه در صد ها باید چگونه باشد مثل زرد خالص و قرمز خالص که گفتید .

مرسی .

دقت کن که اونی که شما 000000 وارد میکنی در واقع شماره ی رنگ هست. هر رنگی یه شماره داره. مثلا رنگ زرد ممکنه چندین شماره ی مختلف داشته باشه. از زرد روشن تا زرد تیره و ...

شما برای کارای چاپی سعی کن با شماره ی رنگ کاری نداشته باشی. با کد ترکیب رنگها کار کن.

کد ترکیب رنگها همون 4 تا عدد جلوی CMYK ئه. که برای رنگ مشکی میتونی همه رو صفر بگیری بجز K رو که 100 میگیری. البته اینی رو هم که یزدی جان گفت درسته. یعنی خیلی جاها رنگ مشکی رو با اون مقادیری که آقای عفراوی گفتن در نظر میگیرن.

memol_515

Active Member
منم الان فقط اومدم همينو بگم كه تقريبا همه طراحاني كه براي كار چاپخونه اي كار ميكنن، همين 0/0/0/100 رو براي مشكي در نظر ميگيرن.
هم مصرف رنگشون ميياد پايين، هم اينكه كار، مشكيه متناسبي در مياد. سايه اينا هم نميندازه.

من يادمه اولين چيزي كه سركار ياد گرفتم همين بود. تمام اين توضيحات رو هم به همراهش بهم دادن

موفق باشيد

MehdinoV

New Member
دوستان یه سوال. یه زمانی اگر ما بخوایم تو طراحیمون از gradient استفاده کنیم باید دونه دونه رنگ‌های داخل گرادینت‌رو چک کنیم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا