سلام اين هم يك سي دي مالتي مديا جديد هست كه مشغولش هستم و بزودي تموم ميشه
M mehdinasiri پارس لند گروپ Jun 2, 2008 #1 سلام اين هم يك سي دي مالتي مديا جديد هست كه مشغولش هستم و بزودي تموم ميشه پیوست ها 03.jpg 260.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26 04.jpg 219.4 کیلوبایت · بازدیدها: 21
L L-B Well-Known Member Jun 2, 2008 #2 تو اون قزمزه من یکم مشکل دارم یعنی با رنگا ارتیاط برقرار نکردم .. مخصوصا نوشته ها زیادی کمرنگه... بیشتر روش میتونی کار کنی ... اســـــــتادی که ...:دی
تو اون قزمزه من یکم مشکل دارم یعنی با رنگا ارتیاط برقرار نکردم .. مخصوصا نوشته ها زیادی کمرنگه... بیشتر روش میتونی کار کنی ... اســـــــتادی که ...:دی
[SOBHAN] Active Member Jun 2, 2008 #4 اون قرمزه قشنگ شده ... ولي فونت انگليسي پايين دست راست خيلي خوب نيست (درازه ...!) آبيه هم خوبه ... عاليه . موفق باشيد محمد حسين
اون قرمزه قشنگ شده ... ولي فونت انگليسي پايين دست راست خيلي خوب نيست (درازه ...!) آبيه هم خوبه ... عاليه . موفق باشيد محمد حسين
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Jun 3, 2008 #6 سلام به عنوان یه مالتی مدیا کار باید بگم که کارات تا حدودی شلوغ هستن... کابری که با این مجموعه ها کار می کنه نباید توشون سر در گم بشه... مخصوصا اون خطوط مورب توی کار آبیه... موفق باشید...!
سلام به عنوان یه مالتی مدیا کار باید بگم که کارات تا حدودی شلوغ هستن... کابری که با این مجموعه ها کار می کنه نباید توشون سر در گم بشه... مخصوصا اون خطوط مورب توی کار آبیه... موفق باشید...!
PadinaWebGroup Active Member Jun 4, 2008 #7 بازم مثل هميشه كارات فراموش نميشه :دي ( شعري از خودم ) جدا عاليست ..
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jun 4, 2008 #8 اول باید محیط کار داخلی اون دید بعد نظر داد از نظر اینتر فیس بد نیست