سيستم live chat

mamoolhacker

Active Member
دوستان كسي سيستم ليو چت ساده و قدرتمند نداره
اگه بديد ممنون ميشم
فقط نگيد يه سرچي ميكردي كه كلي سرچ كردم نبود
اگه فارسي رو ساپورت كنه كه فبها
با تشكر از همه

siavashmusic

Active Member
نسخه رایگان یا پولی مدنظرتون هست؟
www.phplivesupport.com
فکر میکنم قیمتش منطقی هم باشه چرا که اگه سفارش نوشتنش رو به هر برنامه نویسی بدید بیشتر از این براتون آب میخوره
فقط میبایست برای فارسی سازیش زمان بزارید ولی الان روی اکثر هاستینگ های متوسط از این نرم افزار داره استفاده میشه

milads

Banned
سلام دوست من یکی دارم ولی en هست اگه خواستی بگو برات mail کنم .

iranads

Active Member
live chat????
اگه منظور سیستم چت هستش که فارسی شو دارم
و اگه گفتگو و پشتیبانی آنلاین هستش که بازم فارسیشو دارم ...هر کدومو خواستین بفرمایین همینجا ضمیمه کنم

mamoolhacker

Active Member
اگه لطف كني ضميمه كني ممنون ميشم همين پشتيباني انلاينه . كه تو سايت اگه ان بودي ميشه با كاربر مستقيما چت كرد !
ممنون از همه اقا ميلا شمام اگه برام بفرستي ممونو ميشم ببينم كدوم بهتره [email protected]

live chat????
اگه منظور سیستم چت هستش که فارسی شو دارم
و اگه گفتگو و پشتیبانی آنلاین هستش که بازم فارسیشو دارم ...هر کدومو خواستین بفرمایین همینجا ضمیمه کنم

نیکی و پرسش ! :-? خدا یکی در این دنیا صد در آخرت (زبونم لال) بهت بده !

ممنون میشم هر دو تاش رو بزاری

iranads

Active Member
سلام دوستان این فایلی که ضمیمه کردم live-support هستش که فارسیه و میتونید پشتیبانی آنلاین درست کنید.....
پوشه support رو تو هاست آپ و یه بانک اطلاعاتی بسازین و بعد به phpmyadmin بروید و فايل sql موجود در پوشه ي sql رو با کاراکترlatin1 ايمپورت کنید و اطلاعات بانک رو تو فایل config.php ثبت کنید.......اگه مشکلی بود بگین....
در ضمن این اسکریپت متعلق به http://4pc.ir/ هستش

پیوست ها

• live-support.zip
    327.6 کیلوبایت · بازدیدها: 48
سلام دوستان این فایلی که ضمیمه کردم live-support هستش که فارسیه و میتونید پشتیبانی آنلاین درست کنید.....
پوشه support رو تو هاست آپ و یه بانک اطلاعاتی بسازین و بعد به phpmyadmin بروید و فايل sql موجود در پوشه ي sql رو با کاراکترlatin1 ايمپورت کنید و اطلاعات بانک رو تو فایل config.php ثبت کنید.......اگه مشکلی بود بگین....
در ضمن این اسکریپت متعلق به http://4pc.ir/ هستش

یوزر و پسورد ادمین رو از کجا میتونم تغییر بدم

iranads

Active Member
شرمنده یادم رفته بود.....
مدیریت:::::
نام کاربری:::: 4pc
رمز عبور::::::: www.4ps.ir
بازم شرمنده که قبلا یادم نبود

آقا من براتون E-mail کردم . قربانه شما میلاد

دوست عزیزم میلاد جون تشکر ر ر ر ر ر ر ر . فقط یه خواهش چطوری نصبش کنم من یکم زبانم ضعیفه(یکم که چه عرض کنم) توی فایل readme رو خوندم . بعد رفتم توی پوشه doc اونجا فایل installرو باز کردم متاسفانه چیزی ازش دستگیرم نشد لطفاً آموزش نصبش رو هم اگه بدید ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا