سيستم مديريت محتوا با asp

lxl

Member
نمی دونم کسی قبلا این رو مطرح کرده یا نه ولی تا اونجایی که من داشتم گشت میزدم به همچین موردی برخورد نکردم . کسی هست که CMS که با ASP نوشته شده باشه و رایگان هم باشه سراغ داره ؟ اگه فارسی بود که خیلی خوبه اگر هم نبود بالاخره یه کاریش می کنم . چیز زیادی هم نمی خوام داشته باشه . در حد News و Link ساده .

iman_ebru

Active Member
من دنبالش ميگردم ولي من چند شب پيش ASP Nuke رو پيدا كردم كه باحاش حال كردم اگه خواستي برات بفرستم

lxl

Member
اين برنامه كه گفتي همه امكانات phpnuke رو داره یا فقط تقلید از اسمشه ؟ بعدش یه کم بیشتر توضیح بده . من هر چی خواستم سيستم مديريت محتوا با ASP که رایگان باشه پیدا کنم همچین چیزهایی که من میخواستم بود ولی اصلا رایگان نبود . هیچ کدومش . واسه همین گفتم شاید کسی تونسته باشه چیزی کش رفته باشه یا سورس برنامه ای رو کش رفته باشه .

iranpcg

Active Member
اگر دنبال CMS هستيد يه برنامه هست كه تقربا CMS خوبي هست اسمش Soap Portal هست . من فارسي كرده بودمش اما الان ندارم فايلش رو ولي فارسي كردنش راحته چون از Forum شركت Webwizguide براي Base استفاده كرده

guilanict

Member
من asp app رو پيشنهاد مي كنم . بسيار كامله و تقريبا 90 درصد ناك را دارد.

lxl

Member
از همگي ممنون ! كسي لينك دانلود مستقيم داره يا نه ! البته من منظورم از CMS در حد داشتن یوزر و فاروم و ... نیست . مثلا News و گالری داشته باشه .

guilanict

Member
واقعيت رو بگم شما برنامه هاي اوپن سورس جالبي به asp در اينترنت پيدا نمي كنيد و يا خيلي سخت است در حاليكه برو بچه هاي php واقعا چيزهايي رو در اينترنت مي گذارند كه شايد براي نوشتن آن بايد هزارها دلار خرج كرد.
لينك مستقيم هم چشم اجازه بديد تو آرشيوم نگاه كنم تا يكي دو روز آينده. تونستم فايلهاي فارسي اش هم مي گذارم.

lxl

Member
واقعا همين طوريه كه ميگيد . اينقدر برنامه اپن سورس و CMS های خوب با PHP هست که خیلی قوی تر و بهتر هم هست . مثلا من خودم Xoops و PHPx رو دوست دارم ولی چون بیشتر ASP بلدم خواستم یه همچین چیزی داشته باشم .

guilanict

Member
عزيز من اكثر اين برنامه هاش رو گرفتم اما واقعا اگر همه شونو جمع كني به 30 درصد همين ناك نمي رسه.
اما شما دوست عزيز lxl من توصيه مي كنم شما بهتره يا رو دات نت كار كني يا همين پي اچ پي.

جدیدترین ارسال ها

بالا